5 hesapla fenomen kadın... haberiniz yok muydu ?Merhaba, fallar kraliçesi nasıl sizce kızlar ?ben dün baktırdım ama cok tatmin olmadım. siz ne düşünüyorsunuz? çıkıyor mu ?
3gun oldu ya selenaya eskisi kadar sabrım yokben de selena sırasındayım kızlar 7.yim:)
3gun oldu ya selenaya eskisi kadar sabrım yok
Merhaba, fallar kraliçesi nasıl sizce kızlar ?ben dün baktırdım ama cok tatmin olmadım. siz ne düşünüyorsunuz? çıkıyor mu ?
Binnazda fal atılacak doğru düzgün kimse yok bir iki kişi var. Ama fiyatları çok yüksek iyisi mailden yada farklı sitelerden baktırmak hem daha uygun hem kalitede yuksekKızlar kahve içmiştim öylesine kredilerimi harcamak için hanzade yıldıza attım
Bu kadar mı kötü bir fal olur inanamıyorum gercekten adamla evlendirmiş yok soyle olcak boyle olcak pembeliğin alası yani bi sana yol var demedigi kalmıs hakkaten ben parasız diye olesne attım allahtan fal işini bıraktıgım için de dinlemmedim bile sallamıyorum ama ciddi falcı arayan kızceler uzak durun !
3gun oldu ya selenaya eskisi kadar sabrım yok
maile vs. de dönmüyor. o yüzden ben artık kendisine baktırmayı hiç düşünmüyorum. bir fal için bu kadar kapris çekemeyeceğime karar verdim
Aynı şeyi düşünüyorum boşuna mı bekliyoruz acaba maile de dönüş yapmadı
Bende atmıştım beni de evlendirmişti.. :)Kızlar kahve içmiştim öylesine kredilerimi harcamak için hanzade yıldıza attım
Bu kadar mı kötü bir fal olur inanamıyorum gercekten adamla evlendirmiş yok soyle olcak boyle olcak pembeliğin alası yani bi sana yol var demedigi kalmıs hakkaten ben parasız diye olesne attım allahtan fal işini bıraktıgım için de dinlemmedim bile sallamıyorum ama ciddi falcı arayan kızceler uzak durun !
Canım ben zaten fal atmyrm artık ama atarsam da hüma ve sezgiye belki bi de sevvale atarım kredilerimi eritmek için olesine kapadım attım hakkaten falı dinledikce sinirim bozuluyo onderece kötü biizm cafede olesine kapattıgımız fallardan beterBinnazda fal atılacak doğru düzgün kimse yok bir iki kişi var. Ama fiyatları çok yüksek iyisi mailden yada farklı sitelerden baktırmak hem daha uygun hem kalitede yuksek
Ya bi de hani hüma falan da evlendiriyo ama mantıklı gerekceler sunuyo bunun resmen salladıgı her halinden belliBende atmıştım beni de evlendirmişti.. :)
Canım ben zaten fal atmyrm artık ama atarsam da hüma ve sezgiye belki bi de sevvale atarım kredilerimi eritmek için olesine kapadım attım hakkaten falı dinledikce sinirim bozuluyo onderece kötü biizm cafede olesine kapattıgımız fallardan beter
Şevval fena değil, en azından herşeye olacak evleneceksin demiyor :)Binnaz'da bir sürü kredim var Şevval iyi midir?
Emin misiniz canım diğer falcilarin fallarindan kopya çekmiş olmasın hiç güvenim yok ona telwedekiyle ayni profil resmi ve geçen sene bana dediği pespembe masalın tek kelimesi çıkmadıBiryolunvar a gelen bilgehatun tellwedeki mi bilmiyorum ama arkadaşım attı gerçekten çok çok iyi..şok olduk
Canım ben sevvale gecen sene attıgımı bu sene eski hesabıma girince anladım o zamanki sevgilim için uzak dur iyi bi adam degil derdi baska falan demiş tabi ben unutmusum ama dedigi gibi oldu ayrıldık bu seneki adamla ilgili de dün öğrendigim bir ayrıntıyı falında bilmiş harika müthiş diyemem ama kesinlikle boş bi falcı degil ilk begenmemiştim ama bu kadın sallama gal bakmıyo cıkar cıkmaz bilemem ama hümaya atmadıysan benim favorim hüma ve sezgi orada :)Binnaz'da bir sürü kredim var Şevval iyi midir?
Canım eminmisin derken gördüğümü söylüyorum ve aksine falın içinde tek toz pembe şey yok daha çok olumsuz olabilecek herşeyi dürüstçe yszmış.geçmiştede zaten çok iyi görünüyor.Emin misiniz canım diğer falcilarin fallarindan kopya çekmiş olmasın hiç güvenim yok ona telwedekiyle ayni profil resmi ve geçen sene bana dediği pespembe masalın tek kelimesi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?