- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Canım ben sevvale gecen sene attıgımı bu sene eski hesabıma girince anladım o zamanki sevgilim için uzak dur iyi bi adam degil derdi baska falan demiş tabi ben unutmusum ama dedigi gibi oldu ayrıldık bu seneki adamla ilgili de dün öğrendigim bir ayrıntıyı falında bilmiş harika müthiş diyemem ama kesinlikle boş bi falcı degil ilk begenmemiştim ama bu kadın sallama gal bakmıyo cıkar cıkmaz bilemem ama hümaya atmadıysan benim favorim hüma ve sezgi orada :)
Emin misiniz derken yani arkadaşının o sitedeki diğer falcilarla konuşmalarından fallarindan falan kopya çekmiş olamaz mı demek istedim canım.Canım eminmisin derken gördüğümü söylüyorum ve aksine falın içinde tek toz pembe şey yok daha çok olumsuz olabilecek herşeyi dürüstçe yszmış.geçmiştede zaten çok iyi görünüyor.
Canım aman sakin ol iyi bilirim o duyguyu attıkca atasın geliyor ama yapma bekle sezgi yollasın bi zaten yeterince acıklayıcı bi fal yolluyor ama illa atcaksan sevvali deneyebilirsin paran bosa gitmez binnazda baktırdıklamdan ilk üçte sevvalSezgiye mail attım salı günü bakıyormuş onu bekliyim ya da duramıyorum baktırmadan :)
Yok canım olamaz çünkü başkası adına fal baktırdı.ve bu tarz bilgiler hiç verilmedi.Emin misiniz derken yani arkadaşının o sitedeki diğer falcilarla konuşmalarından fallarindan falan kopya çekmiş olamaz mı demek istedim canım.
Fal atıcam şuan kime baktırıyım falları çıkan ??
ankarada yasayn var mı aranızda kızlar ? burda onerebılcegınz bırı
Fincani acar acmaz benimkinin adini lönk diye soyleyen falcidan sonra tabi ki yuzyuze fal diyorumkizlar ben online dan sogudum galiba..gecen seneki yuzyuze baktirdigim fallar çikmaya basladi bu arada hatta bugun itibariyle bisey yasadim o baktirdiklarimdan..
peki sizlrre soruyorum online mi yuzyuze mi sinerjiniz dahs yuksek oluyor kizlar....sahsen benm yuzyuze...
Kim o yaFincani acar acmaz benimkinin adini lönk diye soyleyen falcidan sonra tabi ki yuzyuze fal diyorum
Fincani acar acmaz benimkinin adini lönk diye soyleyen falcidan sonra tabi ki yuzyuze fal diyorum
Fincani acar acmaz benimkinin adini lönk diye soyleyen falcidan sonra tabi ki yuzyuze fal diyorum
Aynenn..sevgilimin bana kullandigi cumleyi bana soyleyen falci hep cafe falcisi olduu..ve şunu soyleyeyim gecte olsa cikiyor 1 yil sonra bugun falim cikti...o degilde gene baska bi konuda sevgilimin birebir cumlesini nasilll soyler yaaaa sizce tarot karti (bence o sadece arac) bahane mi sizce anlarsiniz ya
Aynenn..sevgilimin bana kullandigi cumleyi bana soyleyen falci hep cafe falcisi olduu..ve şunu soyleyeyim gecte olsa cikiyor 1 yil sonra bugun falim cikti...o degilde gene baska bi konuda sevgilimin birebir cumlesini nasilll soyler yaaaa sizce tarot karti (bence o sadece arac) bahane mi sizce anlarsiniz ya
Al benden de o kadar yüzyüze baktırdıklarım saçma sapan şeylerden bahsediyor sorumun üzerinde durmuyolarValla kızlar bana da online fallar daha yutarlı geliyor yüzyüze de symbol nihan iyiydi cok net bildi anı can da iyi ama tugbası , fulyası , yeteri hepsi patladı bende yaa nihanın da tarih patladı bu arada ama ben akışı bozacak bişi yaptım ki yapma diye uyarmıstı nihal :)
Kesinlikle buna katılıyorum kuzucum sevval bana elmas zümrüt bahceler anahtar hesse gelen fala bu adamla geleceginiz yok demiş zamanında bu açılım o kadar iyi olmamasına ragmen bu adam gelecek sana emek ver ask baslıcak demiş yani tamamen his o kadar güzel kartlarla olumsuz konusmak ve haklı cıkmak her ne kadar favori falcım olmasa da etik davranısından dolayı tebrik ediyorum kendinisi bu arada :)fincan/kart bunların hepsi "bazı"ları için sadece bir araç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?