Binnaz Abla

Hümaya o kartlar gelse oooovvvv pembe panjurlu evinizde oturttururdu sizi

Al benden de o kadar yüzyüze baktırdıklarım saçma sapan şeylerden bahsediyor sorumun üzerinde durmuyolar
Ay aynen kuzum yaa 5 dk dan fazla da bakmıyolar içim daralıyo yani arada keyif için gidiyorum beşiktas tarafında oldugum için nihal güzel ama cok farklı seyleri bildi içimi okudu resmen

Yüzyüze de direk Burcu mu karşı tarafın burcunun ismini geçmişini karakterini cidden bilenler olmuştu. Ani iyi bilse bile kafi Gelecekten tutturan da olmuştu. Online mizle yüzyüze mi deseler yüzyüze derim enerjiyi karşı tarafa gecirebiliyorsun ama online da az da olsa iyi bakan biri var.

cnm kartların sırası ters düz oluşu yanında ne var altında ne var onlar önemli hep...

cnm kartların sırası ters düz oluşu yanında ne var altında ne var onlar önemli hep...
Kuzum haklsın da zümrüt hesse ve elmas düzken kimse bu kadar olumsuz konusamazdı üzülme bitanem cok üzgünüm senin gelecegin için soylemek zorundayım falan demiş bi de yani zaten ben de deli gibi aşık olmama ragmen teşekkür etmişim o zaman unutmustum bile yeni gördüm falı yani demek istedigim cıkar cıkmaz bilemem ama guvenilir biri sevval pembeci degil

özel deglse sırasıyla yazar msn bana cünkü benm kartlar full olumluydu süreç cok farklı oldu ... Merak edıyorum Cdden kartlar neye göre cıkıyo

Ben youtubede rezzan kiraz in tarot ilgili videosuna bakmistim.Kelt hacı açılımı daha çok tercih ediliyor.Bir de şu iki kart su an bulunduğun durumu şu iki kart olabilecekleri diğer kart karsindakinin dusuncelerini anlatıyor falan demişti.Mesela olum kartı kötü diye düşünülür ama aksine bir olayın bitisini yeni bir olayın baslangicini söyler demişti.

ooohooo tarotu katinayı yaladım yuttum.... Sor acılım sor bana istedin sor

Kartlar bence yorumcunun hissiyatina göre şekilleniyor

özel deglse sırasıyla yazar msn bana cünkü benm kartlar full olumluydu süreç cok farklı oldu ... Merak edıyorum Cdden kartlar neye göre cıkıyo
Düz yakut düz elmas düz bahceler ters zara düz mida düz anahtar düz ağaç Hesse degil zaraymıs cnaım unutmusum haliyle cok eski fal

Peki sence ilişki için katina ask fali derler Bir de tarotta kELT ya da ilişki açılımı sence hangişi daha iyi ongoru verir kuzum.

İskambil fali baktirmistim laf cafede canana hayatımda ilk defa iskambil baktırmistim kadın bazı detaylari bilmisti.

kızlar kahve falına aynayla bakma yada ayna falı da deniyormuş hiç duydunuz mu bunu? fincanı kapatmadan telveyi aynanın üzerine döküp öyle bakıyorlarmıs Kadıköyde bir yer hıc gıden duyan varmı?

kızlar kahve falına aynayla bakma yada ayna falı da deniyormuş hiç duydunuz mu bunu? fincanı kapatmadan telveyi aynanın üzerine döküp öyle bakıyorlarmıs Kadıköyde bir yer hıc gıden duyan varmı?
Yok canım ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…