- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Hümaya o kartlar gelse oooovvvv pembe panjurlu evinizde oturttururdu siziKesinlikle buna katılıyorum kuzucum sevval bana elmas zümrüt bahceler anahtar hesse gelen fala bu adamla geleceginiz yok demiş zamanında bu açılım o kadar iyi olmamasına ragmen bu adam gelecek sana emek ver ask baslıcak demiş yani tamamen his o kadar güzel kartlarla olumsuz konusmak ve haklı cıkmak her ne kadar favori falcım olmasa da etik davranısından dolayı tebrik ediyorum kendinisi bu arada :)
Ay aynen kuzum yaa 5 dk dan fazla da bakmıyolar içim daralıyo yani arada keyif için gidiyorum beşiktas tarafında oldugum için nihal güzel ama cok farklı seyleri bildi içimi okudu resmenAl benden de o kadar yüzyüze baktırdıklarım saçma sapan şeylerden bahsediyor sorumun üzerinde durmuyolar
Ahahahahah hiç güleceğim yoktu yavrum yaaa haklısın valla bu hümayı cok sevmeme ragmen bu konuda hiç savunamyrm hatun takık eskilere yeni adam istemiyor :)Hümaya o kartlar gelse oooovvvv pembe panjurlu evinizde oturttururdu sizi
nihan hangi cafede...??Ay aynen kuzum yaa 5 dk dan fazla da bakmıyolar içim daralıyo yani arada keyif için gidiyorum beşiktas tarafında oldugum için nihal güzel ama cok farklı seyleri bildi içimi okudu resmen
Beşiktas symbol canım forumda bi ara konusuluyodu baya diger yorumlarına da bakmadna gitmeyin ama vebal almak istmem benle enerjisi iyi tuttunihan hangi cafede...??
cnm kartların sırası ters düz oluşu yanında ne var altında ne var onlar önemli hep...Kesinlikle buna katılıyorum kuzucum sevval bana elmas zümrüt bahceler anahtar hesse gelen fala bu adamla geleceginiz yok demiş zamanında bu açılım o kadar iyi olmamasına ragmen bu adam gelecek sana emek ver ask baslıcak demiş yani tamamen his o kadar güzel kartlarla olumsuz konusmak ve haklı cıkmak her ne kadar favori falcım olmasa da etik davranısından dolayı tebrik ediyorum kendinisi bu arada :)
Kuzum haklsın da zümrüt hesse ve elmas düzken kimse bu kadar olumsuz konusamazdı üzülme bitanem cok üzgünüm senin gelecegin için soylemek zorundayım falan demiş bi de yani zaten ben de deli gibi aşık olmama ragmen teşekkür etmişim o zaman unutmustum bile yeni gördüm falı yani demek istedigim cıkar cıkmaz bilemem ama guvenilir biri sevval pembeci degilcnm kartların sırası ters düz oluşu yanında ne var altında ne var onlar önemli hep...
özel deglse sırasıyla yazar msn bana cünkü benm kartlar full olumluydu süreç cok farklı oldu ... Merak edıyorum Cdden kartlar neye göre cıkıyoKuzum haklsın da zümrüt hesse ve elmas düzken kimse bu kadar olumsuz konusamazdı üzülme bitanem cok üzgünüm senin gelecegin için soylemek zorundayım falan demiş bi de yani zaten ben de deli gibi aşık olmama ragmen teşekkür etmişim o zaman unutmustum bile yeni gördüm falı yani demek istedigim cıkar cıkmaz bilemem ama guvenilir biri sevval pembeci degil
ooohooo tarotu katinayı yaladım yuttum.... Sor acılım sor bana istedin sorBen youtubede rezzan kiraz in tarot ilgili videosuna bakmistim.Kelt hacı açılımı daha çok tercih ediliyor.Bir de şu iki kart su an bulunduğun durumu şu iki kart olabilecekleri diğer kart karsindakinin dusuncelerini anlatıyor falan demişti.Mesela olum kartı kötü diye düşünülür ama aksine bir olayın bitisini yeni bir olayın baslangicini söyler demişti.
Düz yakut düz elmas düz bahceler ters zara düz mida düz anahtar düz ağaç Hesse degil zaraymıs cnaım unutmusum haliyle cok eski falözel deglse sırasıyla yazar msn bana cünkü benm kartlar full olumluydu süreç cok farklı oldu ... Merak edıyorum Cdden kartlar neye göre cıkıyo
Kım o canım kocaelıyedeyım benVall bilmiyorum da aranızda kocaelinde yaşayan var mı bi falcı vardı baya iyidi 2 yıl önceden kazanacağım bölümü üniversiteyi bilmişti
Yok canım ilk defa duydumkızlar kahve falına aynayla bakma yada ayna falı da deniyormuş hiç duydunuz mu bunu? fincanı kapatmadan telveyi aynanın üzerine döküp öyle bakıyorlarmıs Kadıköyde bir yer hıc gıden duyan varmı?
Hatırlayınca yazarım canımKım o canım kocaelıyedeyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?