- 18 Aralık 2009
- 6.552
- 8.043
- 773
canım 100 tl'ye bakıyor su falına ama beni burda bilen bilir şu binnaz abla telwe falan yatırdığım paralarla ev almıştım kesin şimdiye üstelik üstü kapalı şeyler söylüyolardı bu kız baya bişey bildi tarih verdi başta inanmadım aman olmaz dediğim şey tuttuNe kadara bakiyor peki canım bu heratarot nasıldı tespitleri ismini duymuştum bende.
aa çok sağol canım çok açıklayıcı oldu ozaman cafe falı işi değil yani.AynA falina genellikle su falina bakan kişiler bakıyor Mistik ve psişik olarak hisleri üst seviyede olan kişiler bakabilir bu fala.Genellikle üç soru sorma hakkı var fal baktiran in falcd telepatik yolla aynaya bakarken bazı zikirler okuyor o sırada aynaya yansıyan olumlu olumsuz ne varsa karşı tarafa aktarıyor.Ayna falina öyle herkes bakamaz canım.
Ben gecen sene su falı baktırayım dedim falcı fenaşasmıstı hatta hep baktırdıgım kadındı yani güvenilirdi de ama cnaım ya falını iade al ya baska bi fala bakım sonra ama sana bakamyrm basıan agrılar girdi demişti:/canım 100 tl'ye bakıyor su falına ama beni burda bilen bilir şu binnaz abla telwe falan yatırdığım paralarla ev almıştım kesin şimdiye üstelik üstü kapalı şeyler söylüyolardı bu kız baya bişey bildi tarih verdi başta inanmadım aman olmaz dediğim şey tuttu
whatsapp üzerinden baktı bana
Peki aşk is hangisi çıktı canım şu fali daha detaylı verir nasıl bakıyor whatsaptan.
aşk konusunda dertliydim onları bildi iş konusunda da bildikleri oldu genel bir bakım yaptırdım beğendim canim bak sayfasına istersen
Beşiktaşta çok kafe varda o yüzden sordum canım:) denemeden kimsenin vebalini almam öyle bi tip değilim...denerim uymazsa uymaz sorun değil benim için:)yolum düşerse giderim..Zaten aklımda bi eren kaldı..Beşiktas symbol canım forumda bi ara konusuluyodu baya diger yorumlarına da bakmadna gitmeyin ama vebal almak istmem benle enerjisi iyi tuttu
evet facebooktanda bakıyormuş ama şimdi tamamen instagrama yönelmiş vergi levhası olması bana güven verdi vergisiz çalışanlar dolandırıcıdır diye paylaşımları var duvarında falan o yüzden güvendim bakımındanda memnun kaldım açıkçası bana güven veren en temel şey vergi levhası olmasıbu kadın facebooktaki hera bakım mı? vergi levhası filan olduğunu söylüyordu, okunmuş kolye filan bir şeyler de yapıp satıyor hatta? merak edip kendisiyle iletişime geçtim ben geçen ay, ama bana çok güvenilir gelmemişti özellikle sayfasından yaptığı çıktı çıkmadı paylaşımları nedeniyle. çünkü orda işlem filan bişiler yazıyordu, hoşuma gitmedi açıkçası.
evet canımBaktim canım şimdi heratarot dünyasına su Yildiz name istediğin kişinin aklını okuma telekinezi tarot kahve hepsine bakiyormus .
Bunlar bizim kubrayı dolandiranlar değil mi ? İslem yapcaz su kadar para filan diye... tehdit de etmisler gibi de bir şey hatırlıyorum...bu kadın facebooktaki hera bakım mı? vergi levhası filan olduğunu söylüyordu, okunmuş kolye filan bir şeyler de yapıp satıyor hatta? merak edip kendisiyle iletişime geçtim ben geçen ay, ama bana çok güvenilir gelmemişti özellikle sayfasından yaptığı çıktı çıkmadı paylaşımları nedeniyle. çünkü orda işlem filan bişiler yazıyordu, hoşuma gitmedi açıkçası.
bu kadın facebooktaki hera bakım mı? vergi levhası filan olduğunu söylüyordu, okunmuş kolye filan bir şeyler de yapıp satıyor hatta? merak edip kendisiyle iletişime geçtim ben geçen ay, ama bana çok güvenilir gelmemişti özellikle sayfasından yaptığı çıktı çıkmadı paylaşımları nedeniyle. çünkü orda işlem filan bişiler yazıyordu, hoşuma gitmedi açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?