Binnaz Abla

Kesinlikle aynen... vergi levhası almakta ne var ki... zaten tc kimlik numaralarimizla hepimiz vergi mükellefiyiz. Al kırtasiyeden doldur.... Ben bunun gerçek olduğuna bile inanmadım... beyaz dantel masa örtülü sehpaya kadın tarot açıyordu... Çok amatör demiştim....

Kübten 300 lira yada daha fazlasını almıştı dolandırmış kübte hiçbir işe yaramadı yazmış kendisine münhasır uslubuyla :) avukata vercekmiş kadın (he he) kübbbb özledik seni K kub102030

fincan/kart bunların hepsi "bazı"ları için sadece bir araç

Bunu anlamanin ayirt etmenin yöntemi varmi peki diyelimki oturdunuz karsisina ...ama adam kartlarada bakiyor..birde açiyor yanii kendiside..benm anladigim eger adam iki kisi arasinda gecen cumleleri dahi soyluyosa onda var biseyler biseyler diyorum...

Nasil hissedersin onu peki canim..
ve bence gercek falci ihtimalleri sayar seni sasirtmaz kadere celme taktirmaz bence bnm gorusum....mesala şunlar şunlari goruyorum der ama bak birde bu var der...tercihi sana birakir yanii

veee en onemlisi de goremediginide göremiyorum diye soyler oyle her bir soruna cevap vermez...dimi kizlar haksizmiyim?

İki kişinin arasında gecenleri soyluyorsa diğerlerine göre hisleri biraz daha kuvvetli tarot ta mesela şunlar yaşanabilir ama önlemini al söyle davran gibi.Gerçekten goremeyince bakamiyorlar zaten ya da sallamaya başlıyorlar . Ben cafe falcisi na giderken iki üç arkadaşımla gidiyorum genelde bakalım ucumuze de aynı şeyi mi söylüyor yoksa cidden bakıyor mu anında teyit ettiriyorum.

Bir de nacizane isim Doğum tarihi anne adı soranlar

Bir de nacizane isim Doğum tarihi anne adı soranlar

bazen o bile gerekmiyor. ben sezgiye isimsiz bir mail hesabıyla baktırdım, hatta göndermeden önce istediği bilgileri sordum. sadece fincanınızı ve soruları göndermeniz yeterli demişti. yaşadıklarımı ve şu anı yanımda oturan biri ancak böyle anlatabilirdi :)

Bende online da anne adı vs. Vererek bakılan fallardan hep uzak durdum. Ne bileyim sakat bir durum gibi geliyor bana. Az evvel de konuştuk ya.. bu tip işlem yapan insanlarla ters düşüp sonra ruhsal olarak zarar verebilecek olmasını hesaba katmak lazım... Karsi tarafin resmi filan da öyle hakeza... dikkatli olmakta fayda var...
Melekler de eren de sadece adımı sordu. Başka bir şey sormadı mesela. Tak tak geçmiş ve anı anlattı. Gelecek kısmına birsey diyemem.

şu son 3 mesajdakilerin hepsinide yaşadim
dogum tarihi istemesi laflari aynen şakk diye soylemesi insallah cikar ozmn..

ben online da soylemiyorum ama yuzyuzede begendigim bi falci var di guvendim artik bakmiyorr ona bitek bnm br sevgilimin dogum yilini verdim bide kendi istegimlr sevdigimib yuz fotosunu cep tlfinumdan göster dim...ama enerji olumluydu olumsuzlarda bende kotu oluyordum

Ela Kılıçarslan?
Kahve bakmıstı eros oku ve alyans gormustu"acılıs-soru okuma vs- yalnizlik canina tak etmis ama hayatina koc burcu agir abi oturakli sevdgni sahiplenen imparator gibi biri girecek bir toplulukta tanisacaksin nisan vs (aaa topluluk) mayis doneminda hane ici nişan yapılıyor.. seni o kdr guzellikler bekliyor ki iki cocugun olcak ilki erkek - kapanıs (toplam 5dk)

Hepimizin falında aynı özelliklerde temsili kocalar çıkıyor zaten... tek tip erkeklere maruz kalma zehirlenmesi yaşayacağız yakında topikcek...
Yalnız üretim bandında sıkıntı var ki hala piyasaya sürülmedi bu adamlar....

Ncarenot eren anda ve geçmişte iyi miydi eren ve Emre'yi duydum ama bir türlü gidemedim.Çok sıra oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…