Kesinlikle aynen... vergi levhası almakta ne var ki... zaten tc kimlik numaralarimizla hepimiz vergi mükellefiyiz. Al kırtasiyeden doldur.... Ben bunun gerçek olduğuna bile inanmadım... beyaz dantel masa örtülü sehpaya kadın tarot açıyordu... Çok amatör demiştim....+1 kesinlikle katlıyorum
Tam bir şarlatan profili. Bende bir gecede oturup sayısız Whatsapp ss'i alıp "ayy sen bana işe gircen demiştin girdim, adı s harfiyle başlayan sevgilin olcak demiştin olduuu" tarzı 484948482949 fotoğraf hazırlayabilirim
Bi de vergi levhalı olması falı çıkacak, biliyor anlamına gelmiyor ki banane levhasından. Zaten yaşam koçuymuş bir işi var yaşam koçluğu altında fal bakıyor adı da "vergi levhalı yorumcu" oluyor. Yersen
O zaman hiç baktirmayim kızlar Hera si da eksik kalsın.
Evet evet o avukata vercekti kadın kübümüzüBunlar bizim kubrayı dolandiranlar değil mi ? İslem yapcaz su kadar para filan diye... tehdit de etmisler gibi de bir şey hatırlıyorum...
Evet evet o avukata vercekti kadın kübümüzü
Kübten 300 lira yada daha fazlasını almıştı dolandırmış kübte hiçbir işe yaramadı yazmış kendisine münhasır uslubuyla :) avukata vercekmiş kadın (he he) kübbbb özledik seni K kub102030ben sanırım o kısmı kaçırmışım ne oldu ki?
ben güvenmiyorum böyle insanlara açıkçası. hele bir de işlem yapıyorum bilmemne diyenlere asla! az önce facebooktan tekrar baktım kendisine, o profil kapanmış.
Evet evet o avukata vercekti kadın
Yaaaa dimi... mapus damlarina düşecekti kübram. .. allah muhafaza..
fincan/kart bunların hepsi "bazı"ları için sadece bir araç
Gerçek falcı için hepsi araçtır. Benim seçtiğim online kart yerine bilgilerim doğrultusunda kendi açılım yapan falcı benim için önemlidir. Yoksa ekrandan seçilen kartın neyini yorumluyorsun allasen yaaaa
Mesela tellwe de kredim kalmıştı kelebek falı atabiliyordum baktım selenaya yetiyor attım bu falda bişey çıkmıyor ben sana kendim açılım yaptım dedi çat çat konuştu kadın.
O kadar!
Bunu anlamanin ayirt etmenin yöntemi varmi peki diyelimki oturdunuz karsisina ...ama adam kartlarada bakiyor..birde açiyor yanii kendiside..benm anladigim eger adam iki kisi arasinda gecen cumleleri dahi soyluyosa onda var biseyler biseyler diyorum...
Bir de nacizane isim Doğum tarihi anne adı soranlar
Bende online da anne adı vs. Vererek bakılan fallardan hep uzak durdum. Ne bileyim sakat bir durum gibi geliyor bana. Az evvel de konuştuk ya.. bu tip işlem yapan insanlarla ters düşüp sonra ruhsal olarak zarar verebilecek olmasını hesaba katmak lazım... Karsi tarafin resmi filan da öyle hakeza... dikkatli olmakta fayda var...
Melekler de eren de sadece adımı sordu. Başka bir şey sormadı mesela. Tak tak geçmiş ve anı anlattı. Gelecek kısmına birsey diyemem.
Kahve bakmıstı eros oku ve alyans gormustu"acılıs-soru okuma vs- yalnizlik canina tak etmis ama hayatina koc burcu agir abi oturakli sevdgni sahiplenen imparator gibi biri girecek bir toplulukta tanisacaksin nisan vs (aaa topluluk) mayis doneminda hane ici nişan yapılıyor..Ela Kılıçarslan?
Hepimizin falında aynı özelliklerde temsili kocalar çıkıyor zaten... tek tip erkeklere maruz kalma zehirlenmesi yaşayacağız yakında topikcek...Kahve bakmıstı eros oku ve alyans gormustu"acılıs-soru okuma vs- yalnizlik canina tak etmis ama hayatina koc burcu agir abi oturakli sevdgni sahiplenen imparator gibi biri girecek bir toplulukta tanisacaksin nisan vs (aaa topluluk) mayis doneminda hane ici nişan yapılıyor..seni o kdr guzellikler bekliyor ki iki cocugun olcak ilki erkek - kapanıs (toplam 5dk)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?