- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Yarın bi kahve atarım o zaman :)Kızlar binnazda ucuz yollu kahve arıyorsanız elani soylu çok iyiymiş bende şimdi okuyorum da eskileri gerçekten sezgiyle doğru orantılı giden falmış...sezarın hakkı sezara binnazda esas hakkı olanlar bilinmeli...Tarotta Aslıhan Yılmaz Kahvede Elani Soylu...
ben memnunum bi çok pahalı olandan çok iyiymiş bende..inşallah memnun kalırsın diyeyim..Artık forumda insan birini söyleme çekiniyor doğrusu:)))Yarın bi kahve atarım o zaman :)
ben memnunum bi çok pahalı olandan çok iyiymiş bende..inşallah memnun kalırsın diyeyim..Artık forumda insan birini söyleme çekiniyor doğrusu:)))
Yaklaşık 3 haftadır fal atmiyorum 2 gün önce naz kobala attım ona fal bile demiyorum. Yemin ederim söyle söyle olacak demiş kadın,gerisini sen düşün. Binnazda kredi var şimdilik onlarla idare edeyim diyorum. Nasıl olsa bir gelisme olmuyor hayatımdaben memnunum bi çok pahalı olandan çok iyiymiş bende..inşallah memnun kalırsın diyeyim..Artık forumda insan birini söyleme çekiniyor doğrusu:)))
Haklısın bence öyle olmalı çünkü fala ciddi rakamlar gidiyor.O yüzden uyarıyorum burdaki kızları..Elani bide sade kahve bakıyor yani öyle para gözde değil..Ben olumluyada olumsuzada açığım dedim kendisine o da olumsuza açık olanın başımın üstünde yeri var demiş başlarken:))çekinme çekinme. bu başlık hakikaten bu bilgileri paylaşmak için var
Kredin varsa Elani soyluyu dene canım umarım memnun kalırsın:)Yaklaşık 3 haftadır fal atmiyorum 2 gün önce naz kobala attım ona fal bile demiyorum. Yemin ederim söyle söyle olacak demiş kadın,gerisini sen düşün. Binnazda kredi var şimdilik onlarla idare edeyim diyorum. Nasıl olsa bir gelisme olmuyor hayatımda
Zaten çoğu beğendiğim falcı da gelisme konusunda birsey söylemedi yani ufak haberleşme yok küçük bir msj falan demediler
Kuzum ben erene gitmedim ama iyi idye cok duydum bu symbolde pasta sanatına yakın ekinciler fırının sokagında kuzumBeşiktaşta çok kafe varda o yüzden sordum canım:) denemeden kimsenin vebalini almam öyle bi tip değilim...denerim uymazsa uymaz sorun değil benim için:)yolum düşerse giderim..Zaten aklımda bi eren kaldı..
İşlem olayına guvenmediginiz yeterimce tanımadıgınız biriyle sakın girmyein kuzular cok tehlikelidir ben az cok. Bilirim bu mevzuları ben bile yaptırmyrm kısmetti suydu buydu çünkü yasam tarzınızı degiştirmeniz gerekiyır yoksa yamultur vallahi sizi. Bunu da kimse para kazanmak adına soylemiyor hep abdestli olcan asla cıkarmıcan alkol yok vs zor işlerben sanırım o kısmı kaçırmışım ne oldu ki?
ben güvenmiyorum böyle insanlara açıkçası. hele bir de işlem yapıyorum bilmemne diyenlere asla! az önce facebooktan tekrar baktım kendisine, o profil kapanmış.
Eylem oyle bakıyorBir de nacizane isim Doğum tarihi anne adı soranlar
Aynen ben de sezgiye sadece bi adam var kopuguz yazdım ilişkinin gidisatını asljnda flört oldugjnu içine kapandgı için konusmadıgımızı ilrtişimsizlik tarihini hepsini dökmüş hatta diyrn ya ilk üstünkörü okumustm sonra okudukca yuh nasım bilmiş bu kadar ayrıntıyı dedim o kadar iyi anlatmıs ki zaten biliyo kafasına girdim heralde nerden biliyo bunu dememişim o derece yanımda gibi yazmıs helal olsun ne diyim gelecek de cıkaraa super cunku olunmlu konusmus gelecek için kuzum :)bazen o bile gerekmiyor. ben sezgiye isimsiz bir mail hesabıyla baktırdım, hatta göndermeden önce istediği bilgileri sordum. sadece fincanınızı ve soruları göndermeniz yeterli demişti. yaşadıklarımı ve şu anı yanımda oturan biri ancak böyle anlatabilirdi :)
Ayy bana da hanzade yıldız aynı falı baktı beredeyse of içim şiştiKahve bakmıstı eros oku ve alyans gormustu"acılıs-soru okuma vs- yalnizlik canina tak etmis ama hayatina koc burcu agir abi oturakli sevdgni sahiplenen imparator gibi biri girecek bir toplulukta tanisacaksin nisan vs (aaa topluluk) mayis doneminda hane ici nişan yapılıyor..seni o kdr guzellikler bekliyor ki iki cocugun olcak ilki erkek - kapanıs (toplam 5dk)
Hepimizin falında aynı özelliklerde temsili kocalar çıkıyor zaten... tek tip erkeklere maruz kalma zehirlenmesi yaşayacağız yakında topikcek...
Yalnız üretim bandında sıkıntı var ki hala piyasaya sürülmedi bu adamlar....
Ayy bana da hanzade yıldız aynı falı baktı beredeyse of içim şişti
Bu fal siz ayrıyken mi açtırdın.,, bu fala göre siz büyük bi ask içindesiniz ayrılkk falan yok.. Sadece biraz tartışma var ve tutarsızlık var ilişki de...Düz yakut düz elmas düz bahceler ters zara düz mida düz anahtar düz ağaç Hesse degil zaraymıs cnaım unutmusum haliyle cok eski fal
An ve geçmiş iyiydi evet. Soru sormadan bildi ama tabi gelecek te çıkmalı ki çok iyiydi diyebileyim. Çıkar belki bilmiyorum. Henüz 1 ay olmadi zaten...Ncarenot eren anda ve geçmişte iyi miydi eren ve Emre'yi duydum ama bir türlü gidemedim.Çok sıra oluyor mu
5 hesapla fenomen kadın... haberiniz yok muydu ?
geleceğinşifresi
fallarkraliçesi
gelecektenhaberler
gaiptensesler
Sultanfalcı
hepsi aynı anda online olur...
5 hesapla fenomen kadın... haberiniz yok muydu ?
geleceğinşifresi
fallarkraliçesi
gelecektenhaberler
gaiptensesler
Sultanfalcı
hepsi aynı anda online olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?