Gercekten acayip sinirlenyrm bi de ilişkim var kalmıs hesapta canım önümüzdeki sene cok yıgub sana söz nişan falan diyo yuh yaa yuhhfalcıların hayali bence bu adamlar ve bize yapıstırıyorlar
soru bile sormuyorum coguna.utanmiyolar da ya
Evet canım ayrıydık beraber degildik ve gerckten beni sevmeyen bencil bir adamdı aşk falan yoktu yani amacının farklı oldugunu her önüne gelenle birlikte oldugunu öğrendim sonradan yani bu fala ragmen sevval gercekte olanları bilmiş :)Bu fal siz ayrıyken mi açtırdın.,, bu fala göre siz büyük bi ask içindesiniz ayrılkk falan yok.. Sadece biraz tartışma var ve tutarsızlık var ilişki de...
Peki sana zahmet olmazsa aşağıdaki falanyorumjn nedir kuzum ?Bu fal siz ayrıyken mi açtırdın.,, bu fala göre siz büyük bi ask içindesiniz ayrılkk falan yok.. Sadece biraz tartışma var ve tutarsızlık var ilişki de...
kelt daha geniştrPeki sence ilişki için katina ask fali derler Bir de tarotta kELT ya da ilişki açılımı sence hangişi daha iyi ongoru verir kuzum.
kahve elani soylu katina tarot aslıhan yılmaz canımKızlar yeni falcı önernize sevindim çünkü hep 2-3 falcı etrafında dönüyor topic..
ilişkide uyumsuzluk var şu an bitmiş bi ilşki gbi bi kayp var...bi haber almışşn ve bişiler açılmış gbi kilitlenmiş gbi görünen bi durum çözüme kavuşmuş ve iyi bişiler olmasını bekliyosun emeklerinin karşılığını almak gbi.... Adam su an keyfi yerinde gbi zorlukları atlatrm ben bana bişi olmaz babında kendini zinde hissediyor ama büyük bir üzüntü yasıycak brbrinize duruşunuz bu sen bişiler olsun emeklerim gtmesin derken o olumsz mutsuzluk olarak bakıyor bu ilişkiyePeki sana zahmet olmazsa aşağıdaki falanyorumjn nedir kuzum ?
ters bedes düz mektup düz anahtar düz tagral
Düz dağ düz ağaç düz abanoz
Attım elaniye yorumlayınca yazıcam görüslerimi :)kahve elani soylu katina tarot aslıhan yılmaz canım
tamam aklımda olsun bi de mi kafede bakanlar varmış:)Bakalım kısmet artık ama erene bi gidicem kesin....Kuzum ben erene gitmedim ama iyi idye cok duydum bu symbolde pasta sanatına yakın ekinciler fırının sokagında kuzum
bakalım inşallah beğenirsin canım..bende çok tutarlı konuşmuş..Attım elaniye yorumlayınca yazıcam görüslerimi :)
Kahve bakmıstı eros oku ve alyans gormustu"acılıs-soru okuma vs- yalnizlik canina tak etmis ama hayatina koc burcu agir abi oturakli sevdgni sahiplenen imparator gibi biri girecek bir toplulukta tanisacaksin nisan vs (aaa topluluk) mayis doneminda hane ici nişan yapılıyor..seni o kdr guzellikler bekliyor ki iki cocugun olcak ilki erkek - kapanıs (toplam 5dk)
Kız kartları aldın daha ne falı baktrıon:) açılım yap imparator 10 kart seç yorumlarm ben yalnız soruna niyet edip seç ... Bütün kartları da desteye kattamam aklımda olsun bi de mi kafede bakanlar varmış:)Bakalım kısmet artık ama erene bi gidicem kesin....
Eylem oyle bakıyor
Baktırdım canım ben memnun kaldım ama telefonu degişmişNasıl peki canım? Sen baktırmış mıydın?
ay ben de atmıştım hakikaten çok fenaŞimdi gördükçe sinirim bozuluyor yaa Allah'ını seven şu Rabia Barika'ya baktırmasınŞu topikte faldan anlamayan en nadide insan benim yüksek ihtimal ben bile sallasam daha şahane şeyler söylerim valla. Gider 10'lu falım sakız alırım daha iyi
Bitti zaten kuzum kopuguz hümanın falıydı bu :))ilişkide uyumsuzluk var şu an bitmiş bi ilşki gbi bi kayp var...bi haber almışşn ve bişiler açılmış gbi kilitlenmiş gbi görünen bi durum çözüme kavuşmuş ve iyi bişiler olmasını bekliyosun emeklerinin karşılığını almak gbi.... Adam su an keyfi yerinde gbi zorlukları atlatrm ben bana bişi olmaz babında kendini zinde hissediyor ama büyük bir üzüntü yasıycak brbrinize duruşunuz bu sen bişiler olsun emeklerim gtmesin derken o olumsz mutsuzluk olarak bakıyor bu ilişkiye
Cnm ilk falını baz al bence sadece....Bitti zaten kuzum kopuguz hümanın falıydı bu :))
Mi cafeye hiç gitmedim kuzum damlalar yugbayı da con övüyolar ama bana hiçbişi bilememişti gecen sene o zaman sadece hayatına egeli bi adam gircek demişti o girdi yani o da olma ihtimali yüksek bişi zaten ama herkes cok memnun tugbadantamam aklımda olsun bi de mi kafede bakanlar varmış:)Bakalım kısmet artık ama erene bi gidicem kesin....
yorumlama sıkıntı kitaptan anlamları okuyorumda ne neyin yanında nasıl oluyor çözmüş değilim tamKız kartları aldın daha ne falı baktrıon:) açılım yap imparator 10 kart seç yorumlarm ben yalnız soruna niyet edip seç ... Bütün kartları da desteye kat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?