- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
damlalar cafede mi beşiktaşta...hepsi çarşının içindedir bunlar..Mi cafeye hiç gitmedim kuzum damlalar yugbayı da con övüyolar ama bana hiçbişi bilememişti gecen sene o zaman sadece hayatına egeli bi adam gircek demişti o girdi yani o da olma ihtimali yüksek bişi zaten ama herkes cok memnun tugbadan
Bir sorum olcak validenin bulundugu bir açılım hep olumsuz mudur? Güneş falan varsa?Cnm ilk falını baz al bence sadece....
Çıktığı yere bağlı o seklde yorum yapablrmBir sorum olcak validenin bulundugu bir açılım hep olumsuz mudur? Güneş falan varsa?
Aral köpek valide kızçocuguÇıktığı yere bağlı o seklde yorum yapablrm
nasıl beğendin mi kuzu:)))Bu Elani saklı cevhermiş kızlar
20 tlye göre iyi yani :)nasıl beğendin mi kuzu:)))
evet onu demek istedim fiyatına göre çok çok iyiymiş bende...20 tlye göre iyi yani :)
Kızlar binnaz da ki dert ortağı nedir? Napıyor falcı?
Derdini paylaşıyor konuşuyor açılım yapıyor işte öyle düşün..Kızlar binnaz da ki dert ortağı nedir? Napıyor falcı?
Kuzu falların hepsi olumluydu ara verdim baktırmıcamCnm ilk falını baz al bence sadece....
Derdini paylaşıyor konuşuyor açılım yapıyor işte öyle düşün..
Ben bi kez merakimdan gonderdim kart falan acılmiyor tavsiye veriliyor cok gereksiz bir sey bence o zaten fallarda bile akil verene uyuz oluyorumFalına bakıyor yani yine? Sen derdini yazıyorsun kart seçimi yapmaksızın o açıyor yani öyle mi?
Ben bi kez merakimdan gonderdim kart falan acılmiyor tavsiye veriliyor cok gereksiz bir sey bence o zaten fallarda bile akil verene uyuz oluyorum
bana pembe değildi :)kızlar geysu pembeci mi?
evet canım aynen öyle ama biraz daha detaylı anlatman gerekecek durumu...Falına bakıyor yani yine? Sen derdini yazıyorsun kart seçimi yapmaksızın o açıyor yani öyle mi?
Kuzu falların hepsi olumluydu ara verdim baktırmıcam
sezginin dedikleri cıktı mı , aaa sevindim, ben de baktırmıştım ama daha var çıkmasına . MAİL adresine göndermiştim.Kızlar, Sezgiye nasıl ulaşabilirim, ona fal atmıştım ve dedikleri gerçekleşmişti, ama binnazablaya hiç girmiyor artık
Ya bende öyle bişey diye tahmin ettim çünkü kredileri de haliyle düşük. Napiyim tavsiyeyi. Burda bdv topiğine beleş yazar daha geniş kitleyle dert paylaşırım zaten istesem
Bende tavsiye veren falcıya uyuz olurum.
1- karakter analizimi yapan falcı
2- tavsiye veren falcı
"Tıprık grıbı bi bırçla ivlilik yıpıcıksin"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?