Binnaz Abla

En kızdığımda tavsiye veren falcı sen falıma bak benim akılım bana yeter tavsiye niye sen önce bi soruma net cevap ver fal bak ya fal tavsiye değildir ki...bunlar binnazda para kazanıyor ya çok kızıyorum...çokkkk

Kızlar 100 sayfa geriden en başa doğru gelmeye çalıştığım için kim yazmıştı hatırlamıyorum ama nehirle ilgli benim de öyle bi deneyimim oldu. Nehire bu en sonki sevgilim için atmıştım kadın bana bundan önceki sevgilimin bütün harflerini saymıştı. 6 harfli ismi altısını da saydı. İşte iletişim vs bişiler söyledi. Sonra soru sordum ben buna dedim ki sen bu harfleri vermişsin ama ben bunla ilgili sormamıştım kafam karıştı dedim. Bana şey dedi, o diğer eski sevgilinin de sonuçta hayatında bi yeri olmuş falda harfi çıkması normaldir ama bu iletişim falan gördüğüm her şey kime odaklanarak kapadıysan falı onla ilgilidir bu harfleri ciddiye alma dedi bana. Ben de oh iyi o zaman dedim sevindim. Sonra bilin bakalım kim mesaj attı. Evet o bütün harflerini verdiği gerizekalı ex. Hani kime odaklandıysak onla ilgiliydi çıkanlar? Duygularımla oynadın nehir

Kizlar bu fincanli uygulamasında nermine baktiran var mı kahve tarot 50 ye bakıyor. uygulamada Nermin aBlack çok iyi biliyorsun falan denilmis.35 yıldır bu işi yapıyorum denmis var mıdır baktiran.

Kızlar Binnaz ablada Nehir dışında kahve falı kime atabilirim? Gerçekten iyi birine çok ihtiyacım var Nehir e baktırmıştım yeni biri olsun istiyorum da.

Kizlar bu fincanli uygulamasında nermine baktiran var mı kahve tarot 50 ye bakıyor. uygulamada Nermin aBlack çok iyi biliyorsun falan denilmis.35 yıldır bu işi yapıyorum denmis var mıdır baktiran.
ben baktırdım o an için iyi gelmişti kişilik analizinde durumda geçmişte çok iyi fakat tam bir falcı net konuşuyor ikna ediyor ama hiç biri olmadı bende. çok kısa tarihler vermişti olmadı. Aradım olmadı dedim yine tarih verdi yine olmadı. patlamaya doyamadım yeni yıla kadar nişanlanmış olmam lazım bide o da ayrı bir patlama olacak
4.aya kadar da evlenip kendi evimde olmam gerekiyor oda son patlamam olur

Bir arkadaşım için sezgiye ve Nehir e fal göndermiştim geçen ay... Nehir in dediği iletişim zamanı çıktı. Süreç de sezginin dediği gibi gidiyor. Bilginize...

Bir arkadaşım için sezgiye ve Nehir e fal göndermiştim geçen ay... Nehir in dediği iletişim zamanı çıktı. Süreç de sezginin dediği gibi gidiyor. Bilginize...

ben ikisini de çok beğeniyorum. çok net ve güzel yorumları var, süreç bende de onların dediği gibi ilerliyor.

o da hiç fena değildi gerçekten. dolu dolu bir yorumdu, bozmadan devam eder umarım.

bir de geçenlerde bilgehatuna baktırmıştım. biryolunvarda baktırdım ben ama. nokta atışı yapacağım derken çok fena patlamış :) burda onun için güzel yorumlar okumuştum, ama bende tutmadı maalesef.

Ühühühühü umarım benim de cıkar aralık sonu dedi sezgi ama daha hiç kıpırtı bile yok ((. Tek umudum pembeci degil diyo herkes sezgiye

Yaaa bende çıksın istyrm artık fallar (

Anladım milenart ben direk tarih verenlere zerre inanmıyorum zaten hemen araycak yok evlilik gözüküyor daha adamla konuşmuyoruz bile ne yaptın evlendirdin . Geçmişi ve ani iyi bilsin yeter

Anladım milenart ben direk tarih verenlere zerre inanmıyorum zaten hemen araycak yok evlilik gözüküyor daha adamla konuşmuyoruz bile ne yaptın evlendirdin . Geçmişi ve ani iyi bilsin yeter
uzak dur derim canım istanbulda isen yüzyüze gidebilirsin Emre ya da Eren'e ikiside çok iyi. onun dışında online da iyi olanlar belli zaten.

Emre ve Eren aklımda onlar 30 a bakıyor galiba tarot ağırlıklı gidicem inş nasıldı ikisi sana geçmiş ve an iyi miydi.Bir de online da senin beğendiğin kim canım

Emre ve Eren aklımda onlar 30 a bakıyor galiba tarot ağırlıklı gidicem inş nasıldı ikisi sana geçmiş ve an iyi miydi.Bir de online da senin beğendiğin kim canım
Su ereni ben de duydum cok. Methediyolar arkadasımın memleketine kadar bilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…