- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Aralık ocak ayı kuzum bı aralar yaniCanım ya sana verilen vadeler neydi?
Nil güneş pembeci mi kızzzlar
evet :))
Fazla pembe. Kartlarim kotuydu.. mesela benna iyi karta iyi dedi.. nil neye bakti anlamadim
Aralık ocak ayı kuzum bı aralar yani
umarım cnaım yazarım inş burayaumarım çıkar da bize de umut olursun:)
Allah bana da şunu yazmayı nasip etse keşkeKızlar, Sezgiye nasıl ulaşabilirim, ona fal atmıştım ve dedikleri gerçekleşmişti, ama binnazablaya hiç girmiyor artık
ben baktırdım o an için iyi gelmişti kişilik analizinde durumda geçmişte çok iyi fakat tam bir falcı net konuşuyor ikna ediyor ama hiç biri olmadı bende. çok kısa tarihler vermişti olmadı. Aradım olmadı dedim yine tarih verdi yine olmadı. patlamaya doyamadımKizlar bu fincanli uygulamasında nermine baktiran var mı kahve tarot 50 ye bakıyor. uygulamada Nermin aBlack çok iyi biliyorsun falan denilmis.35 yıldır bu işi yapıyorum denmis var mıdır baktiran.
Elani benceKızlar Binnaz ablada Nehir dışında kahve falı kime atabilirim? Gerçekten iyi birine çok ihtiyacım varNehir e baktırmıştım yeni biri olsun istiyorum da.
Bir arkadaşım için sezgiye ve Nehir e fal göndermiştim geçen ay... Nehir in dediği iletişim zamanı çıktı. Süreç de sezginin dediği gibi gidiyor. Bilginize...
Elani bence
Ühühühühü umarım benim de cıkar aralık sonu dedi sezgi ama daha hiç kıpırtı bile yokBir arkadaşım için sezgiye ve Nehir e fal göndermiştim geçen ay... Nehir in dediği iletişim zamanı çıktı. Süreç de sezginin dediği gibi gidiyor. Bilginize...
Sağol canım bir bakayım. Tarih falan veriyor mu?Elani bence
Yaaa bende çıksın istyrm artık fallarben ikisini de çok beğeniyorum. çok net ve güzel yorumları var, süreç bende de onların dediği gibi ilerliyor.
o da hiç fena değildi gerçekten. dolu dolu bir yorumdu, bozmadan devam eder umarım.
bir de geçenlerde bilgehatuna baktırmıştım. biryolunvarda baktırdım ben ama. nokta atışı yapacağım derken çok fena patlamış :) burda onun için güzel yorumlar okumuştum, ama bende tutmadı maalesef.
uzak dur derim canım istanbulda isen yüzyüze gidebilirsin Emre ya da Eren'e ikiside çok iyi. onun dışında online da iyi olanlar belli zaten.Anladım milenart ben direk tarih verenlere zerre inanmıyorum zaten hemen araycak yok evlilik gözüküyor daha adamla konuşmuyoruz bile ne yaptın evlendirdin . Geçmişi ve ani iyi bilsin yeter
Su ereni ben de duydum cok. Methediyolar arkadasımın memleketine kadar bilmişEmre ve Eren aklımda onlar 30 a bakıyor galiba tarot ağırlıklı gidicem inş nasıldı ikisi sana geçmiş ve an iyi miydi.Bir de online da senin beğendiğin kim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?