geçen yıl Emre'ye gittim benden önce baktıran yan masadaki kız hiç bişey bilemedi geçmişi salladı dedi. bana ise geçmiş geçmişte kaldı unut dedi (geçmişteki kişinin adından harfler de verdi) o kişinin sorunları var olmaz gibi klasik konuştu.. gelecekte ise tarih verdi harf tip verdi nerede nasıl tanışacağımı söyledi.. o senin geleceğin falan dedi (ne güzel salladın dedim içimden) hepsi oldu... o kişiyle aynen dediği yerde tanıştım. ama bu yıl ayrıldık..uzak dur derim canım istanbulda isen yüzyüze gidebilirsin Emre ya da Eren'e ikiside çok iyi. onun dışında online da iyi olanlar belli zaten.
Yesilcingene katinada gerçekten iyi, bir daha katina atacak olursam yine ona atarımAnladım canim şu an erene kulağa daha iyi gibi bir isim gibi geldi.Bakalim bana neler söyleyecek. İnş enerjimiz tutar.Yesilcingene katina atmistim çok iyidi o da.
Geysuyu an da ben de çok başarılı buluyorum, gelecek çıktı mı sana, hiç söylediği birşey oldu mugeçen yıl Emre'ye gittim benden önce baktıran yan masadaki kız hiç bişey bilemedi geçmişi salladı dedi. bana ise geçmiş geçmişte kaldı unut dedi (geçmişteki kişinin adından harfler de verdi) o kişinin sorunları var olmaz gibi klasik konuştu.. gelecekte ise tarih verdi harf tip verdi nerede nasıl tanışacağımı söyledi.. o senin geleceğin falan dedi (ne güzel salladın dedim içimden) hepsi oldu... o kişiyle aynen dediği yerde tanıştım. ama bu yıl ayrıldık..
Eren ise bu yıl beni şok etti ama başka biriyle olacağımı dedi çıktı diyemem. ama arkadaşıma yıllar önce 1 yıldır ayrı olduğu kişiyle tekrar barışacağını evleneceğini söylemişti yıllar.. kız imkansız bitti asla olmaz derken şimdi çocukları bile var
online da ise çok denedim ama Sezgi, Geysu, Yeşilçingene çok iyi. bunların dışında Aslıhan Yılmaz'ın tarotunu ve Şevval Erdal'ın katinasını beğendim çok iyiydi. nehir fena değildi.
Hoş geldin, özledik :)kızlarrr ben geldim bebelerimmm bitanelerimmm zuhaha hepinizi özledim kızlar canlarım bnm artık kufur yok kuzularımm
Yaaa hoş geldin askısı özledik seni kız :))kızlarrr ben geldim bebelerimmm bitanelerimmm zuhaha hepinizi özledim kızlar canlarım bnm artık kufur yok kuzularımm
Kuzu hümaya fal at onu sor evlendirir sizi ne güzelkızlar size dunyanın en yakışıklı erkeğini söylimmi ilyas yalçıntaş kızlar ben ona ağıgım nolur bana deli demeyin ama o dunyanın en yaksıklı erkeğiş demi nedersınz kaınatta en yakısklı o kşk allah bana nasıp etse neyse kufur etmıcem ah kızlar ah kşk bnı sevse nerdee peh
ayy tontonlarım bnm banlandıgım sure içerisnde dusundum ve gerçekten oı kişiyi unutmsum hıc fal baktırasım yok varya huma fln hepside patladı zaten bedava olsa baktırmam canlarım bnm bnde cok özledım sizi bidenelerimm kızlar ilyasa asıgım nocakYaaa hoş geldin askısı özledik seni kız :))
kuzu bn ona asşığım yaKuzu hümaya fal at onu sor evlendirir sizi ne güzel
çok iyiydi resmen zihnimi okumuş ve dediği bi kaç şey vay be dedirtti. henüz çıkmadı bende daha süresi var yeni baktırdımGeysuyu an da ben de çok başarılı buluyorum, gelecek çıktı mı sana, hiç söylediği birşey oldu mu
yerım kankaa bndeHoş geldin, özledik :)
Ahahahhahaha allah seni napmasın beni evlendircek hüma beni beni bihterini :))Kuzu hümaya fal at onu sor evlendirir sizi ne güzel
Süre olarak ne dedi sana yakın mi tarihler, birde ne baktırdın kahve miçok iyiydi resmen zihnimi okumuş ve dediği bi kaç şey vay be dedirtti. henüz çıkmadı bende daha süresi var yeni baktırdım
slm nestle nbrSüre olarak ne dedi sana yakın mi tarihler, birde ne baktırdın kahve mi
Oh ne guzel o zaman yeni bi aşk gelsin sana kuzum yeni yılla beraber :)ayy tontonlarım bnm banlandıgım sure içerisnde dusundum ve gerçekten oı kişiyi unutmsum hıc fal baktırasım yok varya huma fln hepside patladı zaten bedava olsa baktırmam canlarım bnm bnde cok özledım sizi bidenelerimm kızlar ilyasa asıgım nocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?