Binnaz Abla

Oturdugunuz yeri tarif ediyormuş onu bende duymuştum.Gecmisi ani ve karakter analizinde iyi olsun yeter vallah.Ama ben sanırım dayanamiycam annemden izni kopartıp bu erene baktırmam lazım

uzak dur derim canım istanbulda isen yüzyüze gidebilirsin Emre ya da Eren'e ikiside çok iyi. onun dışında online da iyi olanlar belli zaten.
geçen yıl Emre'ye gittim benden önce baktıran yan masadaki kız hiç bişey bilemedi geçmişi salladı dedi. bana ise geçmiş geçmişte kaldı unut dedi (geçmişteki kişinin adından harfler de verdi) o kişinin sorunları var olmaz gibi klasik konuştu.. gelecekte ise tarih verdi harf tip verdi nerede nasıl tanışacağımı söyledi.. o senin geleceğin falan dedi (ne güzel salladın dedim içimden) hepsi oldu... o kişiyle aynen dediği yerde tanıştım. ama bu yıl ayrıldık..
Eren ise bu yıl beni şok etti ama başka biriyle olacağımı dedi çıktı diyemem. ama arkadaşıma yıllar önce 1 yıldır ayrı olduğu kişiyle tekrar barışacağını evleneceğini söylemişti yıllar.. kız imkansız bitti asla olmaz derken şimdi çocukları bile var

online da ise çok denedim ama Sezgi, Geysu, Yeşilçingene çok iyi. bunların dışında Aslıhan Yılmaz'ın tarotunu ve Şevval Erdal'ın katinasını beğendim çok iyiydi. nehir fena değildi.

Anladım canim şu an erene kulağa daha iyi gibi bir isim gibi geldi.Bakalim bana neler söyleyecek. İnş enerjimiz tutar.Yesilcingene katina atmistim çok iyidi o da.

Anladım canim şu an erene kulağa daha iyi gibi bir isim gibi geldi.Bakalim bana neler söyleyecek. İnş enerjimiz tutar.Yesilcingene katina atmistim çok iyidi o da.
Yesilcingene katinada gerçekten iyi, bir daha katina atacak olursam yine ona atarım

Geysuyu an da ben de çok başarılı buluyorum, gelecek çıktı mı sana, hiç söylediği birşey oldu mu

kızlar size dunyanın en yakışıklı erkeğini söylimmi ilyas yalçıntaş kızlar ben ona ağıgım nolur bana deli demeyin ama o dunyanın en yaksıklı erkeğiş demi nedersınz kaınatta en yakısklı o kşk allah bana nasıp etse neyse kufur etmıcem ah kızlar ah kşk bnı sevse nerdee peh

Kuzu hümaya fal at onu sor evlendirir sizi ne güzel

Yaaa hoş geldin askısı özledik seni kız :))
ayy tontonlarım bnm banlandıgım sure içerisnde dusundum ve gerçekten oı kişiyi unutmsum hıc fal baktırasım yok varya huma fln hepside patladı zaten bedava olsa baktırmam canlarım bnm bnde cok özledım sizi bidenelerimm kızlar ilyasa asıgım nocak

Oh ne guzel o zaman yeni bi aşk gelsin sana kuzum yeni yılla beraber :)

kızlar lutfen bana yardım edin şimdi laf sokanlar olcak ama tuzaga dusmicem kızlar ılyas yalçıntasla nasıl ulaşabilirm bn o dunyanın en yakışıklı erkeği çok cnm yanıyo neden allahım neden onun kaderıne bnı yazmadın kızlar nolur bana akıl verın yalvarırmn cıldıricimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…