kankai bn ilyas yalçıntaşa aşığım napıcam bnOh ne guzel o zaman yeni bi aşk gelsin sana kuzum yeni yılla beraber :)
Teşekkür ederim, hosgeldinslm nestle nbr
Kuzu valla cok isterdim sana pembe konusmayı ama imkansız ask sanki bu falcılar bile pembe yapamaz sanki nerde görcek ki senikankai bn ilyas yalçıntaşa aşığım napıcam bn
kız sevıyom snreı hoşbulduk :)Teşekkür ederim, hosgeldin
Benim de aynı şekilde, hatta birini sordum falı okumadan 5 dk önce öğrendiklerimin aynısını yazmış, yok artık diye kalakaldım :) ama gelecekle ilgili dediğini sanmıyorum ki olsun. Yakın mı canım verdiği zaman sanaçok iyiydi resmen zihnimi okumuş ve dediği bi kaç şey vay be dedirtti. henüz çıkmadı bende daha süresi var yeni baktırdım
Instagramdan yaz kuzu :))kızlar lutfen bana yardım edin şimdi laf sokanlar olcak ama tuzaga dusmicem kızlar ılyas yalçıntasla nasıl ulaşabilirm bn o dunyanın en yakışıklı erkeği çok cnm yanıyo neden allahım neden onun kaderıne bnı yazmadın kızlar nolur bana akıl verın yalvarırmn cıldıricimm
Küb neden hep imkansız denilebilecek aşklara gidiyorsun, azcık oluruna baksankankai bn ilyas yalçıntaşa aşığım napıcam bn
kuzu ya<zdım aylar önce görmemıs zaten bna bakmazkı kşk guzel olsaydım lanet olsun kufurde etmıcem knk sızsız yapamıyorum ama cok cnm acıyo ilyas demı dunyanın en yakısklı erkeği off offInstagramdan yaz kuzu :))
Kahve mi katina mi Attın canimgeysunun lafı geçmişken daha bugün baktırmış birisi olarak yorumumu yazayım
gelecek çıkar mı bilemem ama vallahi çok güzeldi. ki ben hiçbir bilgi vermeden yollamıştım falımı. isim, yaş, burç hiçbirini söylemedim. çok tutarlı ve çok doğru konuşmuş. çok beğendim
bir de gizem hatunla tarzları gerçekten aynı. aynı kişi olmalarından ben de şüpheleniyorum. ama bende geysu daha iyiydi
kuzu kalbımden cıkmıyo bnı begenmez zaten ıstersen sana özelden resmımı atım kesın bakmaz banaKüb neden hep imkansız denilebilecek aşklara gidiyorsun, azcık oluruna baksan
kahve attım ama çektiğim resimlerin iyi çekilmediğini düşündüğü için tarotla da desteklemişKahve mi katina mi Attın canim
kuzu ya<zdım aylar önce görmemıs zaten bna bakmazkı kşk guzel olsaydım lanet olsun kufurde etmıcem knk sızsız yapamıyorum ama cok cnm acıyo ilyas demı dunyanın en yakısklı erkeği off off
Bende kahve atmistim katinasi nasıl merak ediyorum. Tarih olarak ne dedi sanakahve attım ama çektiğim resimlerin iyi çekilmediğini düşündüğü için tarotla da desteklemiş
2-3 hafta dedi. yakın mı veriyo tarihleri?Bende kahve atmistim katinasi nasıl merak ediyorum. Tarih olarak ne dedi sana
oyy bitanem cok tşk ederim hiç deilişm sen glz bakıyon bıtanem bnım kanka allah bana nasıp etse ponu inan ölmeye bile razıyım neden neden bn ımkansız aşklar içinBen sarısın erkek seviyorum askım bilemicem :/
Ama sen cok güzel bi kızsın
Kuzu ben baktım hiç yakısıklı değil yakuzu kalbımden cıkmıyo bnı begenmez zaten ıstersen sana özelden resmımı atım kesın bakmaz bana
Aa sana yakın tarih vermiş bana ay vermişti2-3 hafta dedi. yakın mı veriyo tarihleri?
kız sen delimisin evrendeki en yakışıklı erkek o diğerlerini donunda sallar dunyanın en yakısklısı kızlar bana akıl verın yalvarrırm nolur laf sokmayın vk kötuymmKuzu ben baktım hiç yakısıklı değil ya
kızlar lutfen bana yardım edin şimdi laf sokanlar olcak ama tuzaga dusmicem kızlar ılyas yalçıntasla nasıl ulaşabilirm bn o dunyanın en yakışıklı erkeği çok cnm yanıyo neden allahım neden onun kaderıne bnı yazmadın kızlar nolur bana akıl verın yalvarırmn cıldıricimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?