Binnaz Abla

çok iyiydi resmen zihnimi okumuş ve dediği bi kaç şey vay be dedirtti. henüz çıkmadı bende daha süresi var yeni baktırdım
Benim de aynı şekilde, hatta birini sordum falı okumadan 5 dk önce öğrendiklerimin aynısını yazmış, yok artık diye kalakaldım :) ama gelecekle ilgili dediğini sanmıyorum ki olsun. Yakın mı canım verdiği zaman sana

Instagramdan yaz kuzu :))

geysunun lafı geçmişken daha bugün baktırmış birisi olarak yorumumu yazayım
gelecek çıkar mı bilemem ama vallahi çok güzeldi. ki ben hiçbir bilgi vermeden yollamıştım falımı. isim, yaş, burç hiçbirini söylemedim. çok tutarlı ve çok doğru konuşmuş. çok beğendim

bir de gizem hatunla tarzları gerçekten aynı. aynı kişi olmalarından ben de şüpheleniyorum. ama bende geysu daha iyiydi

Instagramdan yaz kuzu :))
kuzu ya<zdım aylar önce görmemıs zaten bna bakmazkı kşk guzel olsaydım lanet olsun kufurde etmıcem knk sızsız yapamıyorum ama cok cnm acıyo ilyas demı dunyanın en yakısklı erkeği off off

Kahve mi katina mi Attın canim

kuzu ya<zdım aylar önce görmemıs zaten bna bakmazkı kşk guzel olsaydım lanet olsun kufurde etmıcem knk sızsız yapamıyorum ama cok cnm acıyo ilyas demı dunyanın en yakısklı erkeği off off

Ben sarısın erkek seviyorum askım bilemicem :/

Ama sen cok güzel bi kızsın

Ben sarısın erkek seviyorum askım bilemicem :/

Ama sen cok güzel bi kızsın
oyy bitanem cok tşk ederim hiç deilişm sen glz bakıyon bıtanem bnım kanka allah bana nasıp etse ponu inan ölmeye bile razıyım neden neden bn ımkansız aşklar için

ahahaha haydaaa bana da ordan bi Tom Hardy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…