Binnaz Abla

Kuzu aşklarını sen imkansız olandan seciyosun be güzelim :))
bakamıyorum tvde görunce cnm yanıyo iki kilibindede aynı terlik ağzılı kızı oynatmıs bn cırkınm işte kızlar kşk sşzin yerınızde olsam cnm cokyanı yo cok kötuyum

Bir arkadaşım için sezgiye ve Nehir e fal göndermiştim geçen ay... Nehir in dediği iletişim zamanı çıktı. Süreç de sezginin dediği gibi gidiyor. Bilginize...

Zaman nasil çikiyor yahuu! tebrik ediyorum en iyi tarotta sanirsam zaman yoksa bakanin öngörüsünde mi? nehir ne bakti?

Süre olarak ne dedi sana yakın mi tarihler, birde ne baktırdın kahve mi

Aralık sonu dedi bana. ki herkes aralık aynı içini söyledi durdu

bir de gizem hatunla tarzları gerçekten aynı. aynı kişi olmalarından ben de şüpheleniyorum. ama bende geysu daha iyiydi

Gizem hatunken 17 tl.lik bakıyor Geysu iken 25 tl lik

Konserine. Mi gitsen kuzu atlarsın boynuna
kuzu aklıma geldi gelmedı deılde bn sıpsıradan ınek gibi oldugum için görmez bile off kızlar bn cıddıyuım şizofren oldugmu dunsebılırsınz ama bn onsuz yaamıyorum

kuzu aklıma geldi gelmedı deılde bn sıpsıradan ınek gibi oldugum için görmez bile off kızlar bn cıddıyuım şizofren oldugmu dunsebılırsınz ama bn onsuz yaamıyorum
Ama rica ediyrm kendine hakaret etme kendini sen sevmezsen baskaları hiç sevmez kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…