Kuzu aşklarını sen imkansız olandan seciyosun be güzelim :))oyy bitanem cok tşk ederim hiç deilişm sen glz bakıyon bıtanem bnım kanka allah bana nasıp etse ponu inan ölmeye bile razıyım neden neden bn ımkansız aşklar için
Kuzu bence sen burak özçivit kıvanç falan barış anduç onlarla takıl yakız sen delimisin evrendeki en yakışıklı erkek o diğerlerini donunda sallar dunyanın en yakısklısı kızlar bana akıl verın yalvarrırm nolur laf sokmayın vk kötuymm
bakamıyorum tvde görunce cnm yanıyo iki kilibindede aynı terlik ağzılı kızı oynatmıs bn cırkınm işte kızlar kşk sşzin yerınızde olsam cnm cokyanı yo cok kötuyumKuzu aşklarını sen imkansız olandan seciyosun be güzelim :))
Neden olmasın Tarkan bile hayranıyla evlendi. Olur mu olurKuzu aşklarını sen imkansız olandan seciyosun be güzelim :))
Kuzu bence sen burak özçivit kıvanç falan barış anduç onlarla takıilyas hepini donunda sallar sana yemın ederim o kocam olsun ıstıyorum ya allahım böle bı yakık
llık olamaz yaz offf cılıdıvırıcam
Bir arkadaşım için sezgiye ve Nehir e fal göndermiştim geçen ay... Nehir in dediği iletişim zamanı çıktı. Süreç de sezginin dediği gibi gidiyor. Bilginize...
oyy cnm nesylem severım senı kız bıtanem bnmNeden olmasın Tarkan bile hayranıyla evlendi. Olur mu olur
Konserine. Mi gitsen kuzu atlarsın boynunaNeden olmasın Tarkan bile hayranıyla evlendi. Olur mu olur
oy cnm nestlem bıtanemmmNeden olmasın Tarkan bile hayranıyla evlendi. Olur mu olur
Süre olarak ne dedi sana yakın mi tarihler, birde ne baktırdın kahve mi
Benim de aynı şekilde, hatta birini sordum falı okumadan 5 dk önce öğrendiklerimin aynısını yazmış, yok artık diye kalakaldım :) ama gelecekle ilgili dediğini sanmıyorum ki olsun. Yakın mı canım verdiği zaman sana
bir de gizem hatunla tarzları gerçekten aynı. aynı kişi olmalarından ben de şüpheleniyorum. ama bende geysu daha iyiydi
kuzu aklıma geldi gelmedı deılde bn sıpsıradan ınek gibi oldugum için görmez bile off kızlar bn cıddıyuım şizofren oldugmu dunsebılırsınz ama bn onsuz yaamıyorumKonserine. Mi gitsen kuzu atlarsın boynuna
kız threoş deme öle cok yakısklı bu dunyada ondan guzelı varmı sorarım sizeahahaha haydaaa bana da ordan bi Tom Hardy
Tom hardy işte daha yakışıklı :dkız threoş deme öle cok yakısklı bu dunyada ondan guzelı varmı sorarım size
asla ilyas hepisini donudna sallar neyse knkı ya bn cırkınım hayatta on sıfır yenık basladım bana b..konu atmazTom hardy işte daha yakışıklı :d
Bence de tom hardy kubracım üzgünüz:)Tom hardy işte daha yakışıklı :d
deme öyle kendine kız niye çirkin oluyon eminim güzelsindirasla ilyas hepisini donudna sallar neyse knkı ya bn cırkınım hayatta on sıfır yenık basladım bana b..konu atmaz
Ama rica ediyrm kendine hakaret etme kendini sen sevmezsen baskaları hiç sevmez kuzucukkuzu aklıma geldi gelmedı deılde bn sıpsıradan ınek gibi oldugum için görmez bile off kızlar bn cıddıyuım şizofren oldugmu dunsebılırsınz ama bn onsuz yaamıyorum
beğenmene çok sevindim:)))S Springgg85 in tavsiyesiyle bugün Elani ye kahve attım. Gerçekten güzel beğendim yorumunu
cnm sın bıtanem kşk ya o bnm hayallerımın erkeğideme öyle kendine kız niye çirkin oluyon eminim güzelsindir
sproşş naber huma cıktımıbeğenmene çok sevindim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?