knki ilyas hepsini donunda sallar allah canımı alsın ama o bnm olsun ağlıyorum su huma ya sorcam ılyası bakalım nedıcek aıtyom kızlar falıBence de tom hardy kubracım üzgünüz:)
Huma nin bu erkek için olan yorumunu merak ediyorum gerçekten. Mutlaka yaz fal gelinceknki ilyas hepsini donunda sallar allah canımı alsın ama o bnm olsun ağlıyorum su huma ya sorcam ılyası bakalım nedıcek aıtyom kızlar falı
At ses kaydını da buraya at lütfenknki ilyas hepsini donunda sallar allah canımı alsın ama o bnm olsun ağlıyorum su huma ya sorcam ılyası bakalım nedıcek aıtyom kızlar falı
gelişmeler oldu da tam bi çıkan bişey yok cnm hoşgeldin bu arada..sproşş naber huma cıktımı
geçen yıl Emre'ye gittim benden önce baktıran yan masadaki kız hiç bişey bilemedi geçmişi salladı dedi. bana ise geçmiş geçmişte kaldı unut dedi (geçmişteki kişinin adından harfler de verdi) o kişinin sorunları var olmaz gibi klasik konuştu.. gelecekte ise tarih verdi harf tip verdi nerede nasıl tanışacağımı söyledi.. o senin geleceğin falan dedi (ne güzel salladın dedim içimden) hepsi oldu... o kişiyle aynen dediği yerde tanıştım. ama bu yıl ayrıldık..
Eren ise bu yıl beni şok etti ama başka biriyle olacağımı dedi çıktı diyemem. ama arkadaşıma yıllar önce 1 yıldır ayrı olduğu kişiyle tekrar barışacağını evleneceğini söylemişti yıllar.. kız imkansız bitti asla olmaz derken şimdi çocukları bile var
online da ise çok denedim ama Sezgi, Geysu, Yeşilçingene çok iyi. bunların dışında Aslıhan Yılmaz'ın tarotunu ve Şevval Erdal'ın katinasını beğendim çok iyiydi. nehir fena değildi.
saol bitanem bana patladı amannn patşasın bn onu coktaaan unuttum spring ya bn ılyası dusnuyorum humaya fal atcam sımdı bakalım neıcek cnm cok yanıyo allahım suratı aklımdan gecmıyo ya ağlıcamgelişmeler oldu da tam bi çıkan bişey yok cnm hoşgeldin bu arada..
tmm cnm söz atıcam yakalafdıgım anda ılyasla ılgılı fal baktırıcamAt ses kaydını da buraya at lütfen
aynen boşver seninkini ya kuzu ilyas daha yakışıklı boşver. yeni aşkının tadını çıkar şimdi ama hemen bağlamışsın yine acılarasaol bitanem bana patladı amannn patşasın bn onu coktaaan unuttum spring ya bn ılyası dusnuyorum humaya fal atcam sımdı bakalım neıcek cnm cok yanıyo allahım suratı aklımdan gecmıyo ya ağlıcam
tmm nestloşum gelir gelmez hepsini yazıcam sıze onsuz olamam of ofo fHuma nin bu erkek için olan yorumunu merak ediyorum gerçekten. Mutlaka yaz fal gelince
At bakalım kuzum cok merak ediyorum ben deknki ilyas hepsini donunda sallar allah canımı alsın ama o bnm olsun ağlıyorum su huma ya sorcam ılyası bakalım nedıcek aıtyom kızlar falı
ilyas kim ?At bakalım hüma ne diyecek...saol bitanem bana patladı amannn patşasın bn onu coktaaan unuttum spring ya bn ılyası dusnuyorum humaya fal atcam sımdı bakalım neıcek cnm cok yanıyo allahım suratı aklımdan gecmıyo ya ağlıcam
ilyas yalçıntas dunyadaki tek yakısklı erkek humaya fal atcam yakaladıgım andailyas kim ?At bakalım hüma ne diyecek...
şarkıcıymış galiba googledan baktım ben deilyas kim ?At bakalım hüma ne diyecek...
Ama ilyas yalcıntas deme burayı okuyosa zaten anlat askım :)ilyas yalçıntas dunyadaki tek yakısklı erkek humaya fal atcam yakaladıgım anda
threşum cok yakısklı demi huma onlıne olsun atıcam ilyas için dimi kn aka dunyanın en yaksıklısışarkıcıymış galiba googledan baktım ben dekübümüzün yeni aşkı
tmm bıtanem allah neden bnı uzuyo off ofAma ilyas yalcıntas deme burayı okuyosa zaten anlat askım :)
Nehir sadece kahve bakıyor...Zaman nasil çikiyor yahuu! tebrik ediyorum en iyi tarotta sanirsam zaman yoksa bakanin öngörüsünde mi? nehir ne bakti?
Beni de üzüyo aşkım merak etme :)tmm bıtanem allah neden bnı uzuyo off of
kanka ben beğenmedim ama kankamın sevdiği çocuğu beğenemem zaten yakışmazthreşum cok yakısklı demi huma onlıne olsun atıcam ilyas için dimi kn aka dunyanın en yaksıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?