Binnaz Abla

bu oğlan çirkin be mert yazıcıoğluna bakın :O O yakışıklı

canim Emre nin fali ne kadar sure sonra cikti belkide cocugu sen aklindan sildin olabilirmi...birde Eray un baktigi falin aksini soyleyen yani evlenmiyceksiniz diyen falcilarada gitmusmiydi arkadasin belki tesaduf olmustur
Emre bana 1.1buçuk ay sonrası için tarih vermişti tanışma için ve tuttu. Eren ise arkadaşıma belki tesadüftür desemde çok iyi bir falcı. bende çok tutarlı şeyler dedi hatta Kasım aralık gibi adının içinde x harfi olan biriyle konuşman olacak ama bi ilişki olmayacak dedi öylede oldu. aşamalı olarak Eren'in söylediklerini bekliyorum çok uzun vadeli konuştu çünkü

bu oğlan çirkin be mert yazıcıoğluna bakın :O O yakışıklı
kız delimisin neresi çirkin dunyanın en yakısklı erkegı hepsini sallar donunda bn bıkıtm bu hayattan bırını sevıyorum olmuyo su humamı dır ne haltsa gelsede atsam ılyaz için

Küble beraber bu tuzlu meltem mi böyle genzimi yakarrrrr diye şarkı söylerler :)))

kız delimisin neresi çirkin dunyanın en yakısklı erkegı hepsini sallar donunda bn bıkıtm bu hayattan bırını sevıyorum olmuyo su humamı dır ne haltsa gelsede atsam ılyaz için
yakışıklı değil çirkin mert yazıcıoğluna bak o yakışıklı

tanışırsın ama ilişki olmaz dicek hüma :O

Askım hüma seni bi tanısa evinde fal bakar sana

Askım hüma seni bi tanısa evinde fal bakar sana
oyy bıtanem senı cok sevıyom kız feuysın varsa ekle beni yerım senı kşk bnı görse ılyas b..kunu atmaz ama bn böle işte kaderım kşk çok guzel olsamk lknaet olsun lanet

Erene baktiricam milenart erken gidelim bari aksama doğru o kadar iyi bakamaz bir de oguz ve kadir diye falcilari da var onlarda ovulmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…