- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
Yazabilirsin canım özeldenkuzu kalbımden cıkmıyo bnı begenmez zaten ıstersen sana özelden resmımı atım kesın bakmaz bana
Ta kendisi yeni eniştemiz :))bu benim anladığım ilyas şarkıcı olan değil mi?
evet dunyanın en yakısklı erkegı demibu benim anladığım ilyas şarkıcı olan değil mi?
ay bıtanem yerım seni cnm bnmmmkanka ben beğenmedim ama kankamın sevdiği çocuğu beğenemem zaten yakışmaz
ilyas yalçıntaş dunyanın en yyakısklı erkeği bak googleden onu atamıyorum aklımdan sprigBiri bana açıklasın İlyas kim Allah bizi neden sevmiyo kafamda deli sorular neler oluyor:)))
Babam boyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?Biri bana açıklasın İlyas kim Allah bizi neden sevmiyo kafamda deli sorular neler oluyor:)))
Emre bana 1.1buçuk ay sonrası için tarih vermişti tanışma için ve tuttu. Eren ise arkadaşıma belki tesadüftür desemde çok iyi bir falcı. bende çok tutarlı şeyler dedi hatta Kasım aralık gibi adının içinde x harfi olan biriyle konuşman olacak ama bi ilişki olmayacak dedi öylede oldu. aşamalı olarak Eren'in söylediklerini bekliyorum çok uzun vadeli konuştu çünkücanim Emre nin fali ne kadar sure sonra cikti belkide cocugu sen aklindan sildin olabilirmi...birde Eray un baktigi falin aksini soyleyen yani evlenmiyceksiniz diyen falcilarada gitmusmiydi arkadasin belki tesaduf olmustur
kız delimisin neresi çirkin dunyanın en yakısklı erkegı hepsini sallar donunda bn bıkıtm bu hayattan bırını sevıyorum olmuyo su humamı dır ne haltsa gelsede atsam ılyaz içinbu oğlan çirkin be mert yazıcıoğluna bakın :O O yakışıklı
yakışıklı değil çirkin mert yazıcıoğluna bak o yakışıklıkız delimisin neresi çirkin dunyanın en yakısklı erkegı hepsini sallar donunda bn bıkıtm bu hayattan bırını sevıyorum olmuyo su humamı dır ne haltsa gelsede atsam ılyaz için
tanışırsın ama ilişki olmaz dicek hüma :Okız delimisin neresi çirkin dunyanın en yakısklı erkegı hepsini sallar donunda bn bıkıtm bu hayattan bırını sevıyorum olmuyo su humamı dır ne haltsa gelsede atsam ılyaz için
Askım hüma seni bi tanısa evinde fal bakar sanakız delimisin neresi çirkin dunyanın en yakısklı erkegı hepsini sallar donunda bn bıkıtm bu hayattan bırını sevıyorum olmuyo su humamı dır ne haltsa gelsede atsam ılyaz için
Ay merte ben talibimyakışıklı değil çirkin mert yazıcıoğluna bak o yakışıklı
Ay merte ben talibimbende onun için mi atsam hümaya
oyy bıtanem senı cok sevıyom kız feuysın varsa ekle beni yerım senı kşk bnı görse ılyas b..kunu atmaz ama bn böle işte kaderım kşk çok guzel olsamk lknaet olsun lanetAskım hüma seni bi tanısa evinde fal bakar sana
ne merti ya ilyas hepsinie bın basar kızlar bn bi plan yapcam bakalım dusunuyom şz ustundeyımkız yolarım D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?