Binnaz Abla

kanka snap at snapchati var mı ilyasın?
knki bnm snaphım yokki inthramdan yazdım bıkere görmemişm sjı inek off cnm cok yanıyo nasıl ulaşcam ona keşke deliler kdr guzel olsaydı m cılıdrıyorum onu tvde görunce

allahım dilek kapıların açıksa ben de bir adet leonardo, o olmazsa kıvanç alayım... sarsınlar ordan bana bir tane

murat boz da çok sempatik aslı
dalga gecinh isz bn çok köutuym
güzelim böyle bilgisayar başında olmaz o zaman bu işler... konserlerine gideceksin, kulisine gideceksin. sosyal medyadan hiç durmadan yazacaksın. böyle fal göndererek olur mu? adam seni nerden bilsin? merak etme ilyas'ın fanatiği çok yoktur. ama yeni ünlendi, hemen kızlara dönüp de bakar mı? önce bir yerini sağlamlaştırma derdindedir. benim küçük barlarda gördüğüm şarkıcılar bile inanılmaz çapkınlar... evlerden ırak

tmm ama işte karşılık alamzsam dunyam yıkılır ıns olur kuzum o bnm sevdıgım bşrisi onun gşbisini sevmedim ahh ahh oh be kuzum çok köutuyö çok

Hakkaten yaa müzisyenler con capkın askkm K kub102030

Erene baktiricam milenart erken gidelim bari aksama doğru o kadar iyi bakamaz bir de oguz ve kadir diye falcilari da var onlarda ovulmus.

orayı arayıp sabah erkenden gün içine randevu al ona uygun saatte git hiç bekleme olmuyor vakti geldimi seni alıyorlar zaten.. diğeri hakkında bilgim yok

olsun bn ona canımı verırım kızlar neyse ya sızıde canınız sıkmim ama sunu bilinki ilyasa cok aşığım
Sen bi falı at bakalm askım hayırlısı valla su an imkansıza yakın ama en guzelini bulman için dualrım seninle askım allahım sana deli gibi asık birini cıkarsın karsına :)

Sağol milenart gidecegim zaman arayim beklemeyim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…