inş bitanem ya sen ne tatlı kızsın iyki varsın bn su humaya ılyas ıcın fal atcam şimiSen bi falı at bakalm askım hayırlısı valla su an imkansıza yakın ama en guzelini bulman için dualrım seninle askım allahım sana deli gibi asık birini cıkarsın karsına :)
4 gözle bekliyoruminş bitanem ya sen ne tatlı kızsın iyki varsın bn su humaya ılyas ıcın fal atcam şimi
4 gözle bekliyorum
Hangimiz düşmedik kara sevdaya hangimiz sevmedik çılgınlar gibi kübracım üzülmetükendim çook yaraları aşşannn dağılmıyor içimdekiş dumannçok aşığım çok
söndürün kalbimi gidiyor gönlumun efendisiHangimiz düşmedik kara sevdaya hangimiz sevmedik çılgınlar gibi kübracım üzülme
Yok yok gitmez merak etme ama müzisyenden koca olmaz askım gecesi gunduzu belli degil vazgec yol yakınkensöndürün kalbimi gidiyor gönlumun efendisi
ahh canım ya benı gösre sumugunu atmaz söle konusman bıle bnı kedar mutlu edıyo kadre yok kuzm bnde kahve ıcte fal bakım sana bıtanemYok yok gitmez merak etme ama müzisyenden koca olmaz askım gecesi gunduzu belli degil vazgec yol yakınken
2-3 hafta dedi. yakın mı veriyo tarihleri?
Aa sana yakın tarih vermiş bana ay vermişti
kankam güzel kankam bana da bakar mısınahh canım ya benı gösre sumugunu atmaz söle konusman bıle bnı kedar mutlu edıyo kadre yok kuzm bnde kahve ıcte fal bakım sana bıtanem
Gizem hatunken 17 tl.lik bakıyor Geysu iken 25 tl lik
leboşum nasılsın ck özledım seni bişey sorcam sence ilyas yalçıntras cok yaksıklımıgeysunun bana ilk adım için verdiği tarih aslında patladı, 10 gün sonra demişti sanıyorum 20-25 gün gibi bir şey oldu ben baktıralı. ama anda ve geçmişte çok çok çok iyiydi. tarihler sarkabilir, fakat güzeldi yorumu. hisli biri bence.
Umut Isik ve Elani soylu nasil ??
leboşum nasılsın ck özledım seni bişey sorcam sence ilyas yalçıntras cok yaksıklımı
Sahibi kub olcak inş kuzum sineeji yaratıyıruz :))hoş geldin kübra yavaş yavaş mesajları okuyarak geliyordum ben debenim tipim pek değil açıkçası, Allah sahibine bağışlasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?