Binnaz Abla

Sen bi falı at bakalm askım hayırlısı valla su an imkansıza yakın ama en guzelini bulman için dualrım seninle askım allahım sana deli gibi asık birini cıkarsın karsına :)
inş bitanem ya sen ne tatlı kızsın iyki varsın bn su humaya ılyas ıcın fal atcam şimi

Binnaz da cogu kisiye baktirdim bugun ilk defa umut isikla elaniye attim.

Elani Soylu ; Guzel hemen hemen bildi. Tarihleri beklicem.
Kemal Devrim; Cok olumlu konustu . Tarihleri bekliyorum
Zeren Yildiz; Vasat igrenc asla baktirmayin
Pinar Gokce; Vasat
Hanzade Yildiz; Vasat
Ece Gulener; Vasat
Ela Kilicarslan; Vasat
Serra Gungoren; Vasat
Hilal Mutlu; Vasat
Yagiz Er; Vasat
Deniz Fidan; Vasat
Gizem Sitare; Vasat
Ada Balci; vasat
Elay Gokturk; vasat
Hulya Demir ; Vasat
Yildiz Yetkin; Vasat
Busra Karadag; Vasat

Umut isikin yorumunu bekliyorum atmistim bi kc saat once. Ve bu sitede En guzel ve cikan fallar NEHIR ATESOGLU cok isabetli ve guzel asla pisman olmazsiniz.

Maya demir hakkinda bilgisi olan var mi cok ovmusler ?

tükendim çook yaraları aşşannn dağılmıyor içimdekiş dumann çok aşığım çok

Yok yok gitmez merak etme ama müzisyenden koca olmaz askım gecesi gunduzu belli degil vazgec yol yakınken
ahh canım ya benı gösre sumugunu atmaz söle konusman bıle bnı kedar mutlu edıyo kadre yok kuzm bnde kahve ıcte fal bakım sana bıtanem

Elaniye atıcaktım atmadım saatlerdir bakıyor enerjisi bitmiştir diye kızlar nolur yarına kadar zam yaptırtmayın

2-3 hafta dedi. yakın mı veriyo tarihleri?

Aa sana yakın tarih vermiş bana ay vermişti

geysunun bana ilk adım için verdiği tarih aslında patladı, 10 gün sonra demişti sanıyorum 20-25 gün gibi bir şey oldu ben baktıralı. ama anda ve geçmişte çok çok çok iyiydi. tarihler sarkabilir, fakat güzeldi yorumu. hisli biri bence.

aynı mesajı iki kere atmışım bunu sileyim. size de güzel dileklerimi ileteyim burdan.

fala en azından 3 hafta ara verip kendimi olumlamalara adayacağım, artık tek kötü şeyleri ne düşüneceğim ne de etrafımda tutacağım.

Son düzenleme:
Gizem hatunken 17 tl.lik bakıyor Geysu iken 25 tl lik

ben onların aynı kişi olduğunu düşünmüyorum ikisine de ayrı ayrı baktırdım. tarzları da farklıydı ve farklı noktalarda nokta atışları oldu. benzer tarih verdiler. zaten bana herkes aralık ve özellikle sonu sizin ayınız olacak demişti. yine de aynı kişi olduklarını düşünmüyorum

leboşum nasılsın ck özledım seni bişey sorcam sence ilyas yalçıntras cok yaksıklımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…