kızlar o dunynaın ewn yakısklısı allaha dua etsem karsıma cıkarırmı kufurde edemıyorum kesın bnı begenmez kızlar cok acı cekıyorumhoş geldin kübra yavaş yavaş mesajları okuyarak geliyordum ben debenim tipim pek değil açıkçası, Allah sahibine bağışlasın :)
Canım onu cok begenmiyolardı diye hatırkıyorumSerkan arslan kahve binnnaz baktırannn???
overratedMaya demiiir ?
aşkımm kankim görmedim hangisini dedin bitanem sor bıtanem valla görmedım
bakıyorum bıtanerm :)
inş cnm kankimmm bitanemsın swen yaaaSahibi kub olcak inş kuzum sineeji yaratıyıruz :))
Ah bu merakımız:) hep başımıza belafal bakıyorum deyince herkes saldırmıştır şimdi mesaj kutusu dolup taşmıştır. fal başlığındayız üstelikfal lafı duyduk mu hepimizin gözü dönüyor
aşkımm kankim görmedim hangisini dedin bitanem sor bıtanem valla görmedım
fal bakıyorum deyince herkes saldırmıştır şimdi mesaj kutusu dolup taşmıştır. fal başlığındayız üstelikfal lafı duyduk mu hepimizin gözü dönüyor
Waouw baya marifetli çıktın kız sen, ne bakıosunbakıyorum bıtanerm :)
tmm kankı kızlar fallarınızı gönderımn yarın sabah temız enerjıyle yorumlıcam tmmı bıtanelerimmmkankacım bana da bakar mısın demiştim aşkım <3
ahahaahah aynen evde de annemi falan esir alıyorum bakıcaksın diye ki kadın tek kelime anlamaz faldan
Ah bu merakımız:) hep başımıza bela
aşkım at falını yarın yorumlim tmmıWaouw baya marifetli çıktın kız sen, ne bakıosun
tamam kankacım ben gece atarım fotoları o zaman uygun olduğunda bi ara bakarsıntmm kankı kızlar fallarınızı gönderımn yarın sabah temız enerjıyle yorumlıcam tmmı bıtanelerimmm
sabah hazır olcak bıtANEM FALINNNtamam kankacım ben gece atarım fotoları o zaman uygun olduğunda bi ara bakarsın
:) tuz enerji mi temizliyor, bilmiyordum. Merak diyince ben tabi kahve içince durmadım byzmelek deniyim dedim 4 ay 13 gün dedi. Hadi 4-5 ay neyse de 13 gün ne acaba :)aynen öyle. ama fala ara verince gelişmeler yaşanıyorncarenot da bir sürü kişi de bunu söyledi. tutmak lazım :)
ben bu akşam harika bir banyo yaptım, keselendim tuzla bile ovdum kendimi. enerjimi tazelemek istiyorum. çok fazla baktırdım ve hepsi üstümde birikti hissediyorum. onların hepsinden kurtulmak istedim. çok da iyi geldi, size de öneririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?