Binnaz Abla

Küboş valla falı kapattım yanlardan fışkırdı kötü bişi mi bu :/

hoş geldin kübra yavaş yavaş mesajları okuyarak geliyordum ben de benim tipim pek değil açıkçası, Allah sahibine bağışlasın :)
kızlar o dunynaın ewn yakısklısı allaha dua etsem karsıma cıkarırmı kufurde edemıyorum kesın bnı begenmez kızlar cok acı cekıyorum

aşkımm kankim görmedim hangisini dedin bitanem sor bıtanem valla görmedım

kankacım bana da bakar mısın demiştim aşkım <3

fal bakıyorum deyince herkes saldırmıştır şimdi mesaj kutusu dolup taşmıştır. fal başlığındayız üstelik fal lafı duyduk mu hepimizin gözü dönüyor

ahahaahah aynen evde de annemi falan esir alıyorum bakıcaksın diye ki kadın tek kelime anlamaz faldan

kankacım bana da bakar mısın demiştim aşkım <3

ahahaahah aynen evde de annemi falan esir alıyorum bakıcaksın diye ki kadın tek kelime anlamaz faldan
tmm kankı kızlar fallarınızı gönderımn yarın sabah temız enerjıyle yorumlıcam tmmı bıtanelerimmm

Ah bu merakımız:) hep başımıza bela

aynen öyle. ama fala ara verince gelişmeler yaşanıyor ncarenot da bir sürü kişi de bunu söyledi. tutmak lazım :)

ben bu akşam harika bir banyo yaptım, keselendim tuzla bile ovdum kendimi. enerjimi tazelemek istiyorum. çok fazla baktırdım ve hepsi üstümde birikti hissediyorum. onların hepsinden kurtulmak istedim. çok da iyi geldi, size de öneririm :)

:) tuz enerji mi temizliyor, bilmiyordum. Merak diyince ben tabi kahve içince durmadım byzmelek deniyim dedim 4 ay 13 gün dedi. Hadi 4-5 ay neyse de 13 gün ne acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…