Binnaz Abla

Ay evet kuzum tuzla benim de arınmam lazım kesinlikle fal bişileri bozuyor emin degilim ne olduguna ama nedense herseyim ters gidiyor fal baktırınca bi de enerjim cok düşüyor olmlu bile olsa

Kasım aralık gibi adının içinde x harfi olan biriyle konuşman olacak ama bi ilişki olmayacak dedi öylede oldu. aşamalı olarak Eren'in söylediklerini bekliyorum çok uzun vadeli konuştu çünkü

Hangi tarihleri verdi bana cok yakındı 30 kasım da yeni biri, 5aralıkta eskiden donus gordu..

Hoof eski,eski olmaz o dedim. niye öldü mü dedi

byzmelek deniyim dedim 4 ay 13 gün dedi. Hadi 4-5 ay neyse de 13 gün ne acaba :)

Banada 3ay 12 gun icinde yeni bir iliski gormus byzmelek. Cok bilimsel 3 ay 12 gun

Hangi tarihleri verdi bana cok yakındı 30 kasım da yeni biri, 5aralıkta eskiden donus gordu..

Hoof eski,eski olmaz o dedim. niye öldü mü dedi
yalnız iyi cevap vermiş bana yenisi için yeni yıl dedi ilk çeyrek içinde dedi. aslında öyle bir tip anlattı ki ayrıldığım kişinin aynısı. ee bu eskisi dedim yok bu yeni dedi
başka şeylerde dedi ama baya uzun vadeli konuştu bende

Dimi ölmese kesin sanki bana yurtdisi nisan dedi en uzunu o'ydu. Bide 7 8 aya bir miras mevzuu.. herkese ortak seyler var mı onu merak ettim biraz genel bi fal gibi gelmisti o sıra

Kızlar Binnaz ablada Nehir dışında kahve falı kime atabilirim? Gerçekten iyi birine çok ihtiyacım var Nehir e baktırmıştım yeni biri olsun istiyorum da.

Çok oldu mu canım baktıralı, nehiri bende beğenmiştim. Çok merak ediyorum nehir ve sezginin sonucunu.

Bir arkadaşım için sezgiye ve Nehir e fal göndermiştim geçen ay... Nehir in dediği iletişim zamanı çıktı. Süreç de sezginin dediği gibi gidiyor. Bilginize...

Tam vaktinde mi çıktı nehir ?

Ühühühühü umarım benim de cıkar aralık sonu dedi sezgi ama daha hiç kıpırtı bile yok ((. Tek umudum pembeci degil diyo herkes sezgiye

Ya bu sezgi herkese mi aralık dedi. Çıkarsa valla bu topiği kapatıp gidelim toptan

kub İlyas bence de yakışıklı herüf ama sen yine de fazla şey etme bence yaa boşversene daha fazlasını iste

Dimi ölmese kesin sanki bana yurtdisi nisan dedi en uzunu o'ydu. Bide 7 8 aya bir miras mevzuu.. herkese ortak seyler var mı onu merak ettim biraz genel bi fal gibi gelmisti o sıra
yok bana böyle şeyler demedi tamamiyle hayatımda olan şeylerden bahsetti ben çok memnun kaldım.

1 aya kadar demişti nehir. 3 hafta sonra oldu. Ama bu arkadaşım çok fal baktıran biri değil. 3 ayda 2 kez sezgiye 1 kez nehir e attık onu için. Nehir in verdiği tarih de sezginin dediği şekilde oldu gelişme. Bir kere daha emin oldum sık sık fal atmak iyi değil kızlar.

L livingdeath canım yeniler de mi baktırdım byzmeleke de dedi o vadeyi, yoksa daha önce mi? Bir de genel olarak nasıldı sence, bana çok kısa bakmış

sayılır aslında. canım tam 1 ay olmus bakali. Nisan 21de radikal kararlar alinacak demis is egitim vs. bide kumral biri gormus benimki de cok kısaydı sadece soruya yanıt verip cıkmıs gibi

Nehir e baktıralı 2 hafta oldu. Durum analizi çok iyiydi. Gelecek için de yakın tarihler verdi. Bakalım bekliyorum. Dün @masalkizi09 nın tavsiyesi ile Elani ye baktırdım Nehirle aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi. Onun da dediklerini beklicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…