Teşekkür ederim şekerim, nasıl düşünceli bi hatunsun sen öyleaşkım at falını yarın yorumlim tmmı
Daha karpuz keseceğdük kübKIZLAR BN YATIYOM BELKI ILYASI GMRURM RUYAMDA IYI GECELER COK KÖTUYM
Hopp kızlar kub benim elleşmeyin bana bakıyo bu gece :))fal bakıyorum deyince herkes saldırmıştır şimdi mesaj kutusu dolup taşmıştır. fal başlığındayız üstelikfal lafı duyduk mu hepimizin gözü dönüyor
Ay evet kuzum tuzla benim de arınmam lazım kesinlikle fal bişileri bozuyor emin degilim ne olduguna ama nedense herseyim ters gidiyor fal baktırınca bi de enerjim cok düşüyor olmlu bile olsaaynen öyle. ama fala ara verince gelişmeler yaşanıyorncarenot da bir sürü kişi de bunu söyledi. tutmak lazım :)
ben bu akşam harika bir banyo yaptım, keselendim tuzla bile ovdum kendimi. enerjimi tazelemek istiyorum. çok fazla baktırdım ve hepsi üstümde birikti hissediyorum. onların hepsinden kurtulmak istedim. çok da iyi geldi, size de öneririm :)
Aaa küboş noldu yine kötü oldun hatırlama su adamı artıkKIZLAR BN YATIYOM BELKI ILYASI GMRURM RUYAMDA IYI GECELER COK KÖTUYM
Kasım aralık gibi adının içinde x harfi olan biriyle konuşman olacak ama bi ilişki olmayacak dedi öylede oldu. aşamalı olarak Eren'in söylediklerini bekliyorum çok uzun vadeli konuştu çünkü
byzmelek deniyim dedim 4 ay 13 gün dedi. Hadi 4-5 ay neyse de 13 gün ne acaba :)
yalnız iyi cevap vermişHangi tarihleri verdi bana cok yakındı 30 kasım da yeni biri, 5aralıkta eskiden donus gordu..
Hoof eski,eski olmaz o dedim. niye öldü mü dedi
yalnız iyi cevap vermişbana yenisi için yeni yıl dedi ilk çeyrek içinde dedi. aslında öyle bir tip anlattı ki ayrıldığım kişinin aynısı. ee bu eskisi dedim yok bu yeni dedi
başka şeylerde dedi ama baya uzun vadeli konuştu bende
Kızlar Binnaz ablada Nehir dışında kahve falı kime atabilirim? Gerçekten iyi birine çok ihtiyacım varNehir e baktırmıştım yeni biri olsun istiyorum da.
Bir arkadaşım için sezgiye ve Nehir e fal göndermiştim geçen ay... Nehir in dediği iletişim zamanı çıktı. Süreç de sezginin dediği gibi gidiyor. Bilginize...
Ühühühühü umarım benim de cıkar aralık sonu dedi sezgi ama daha hiç kıpırtı bile yok((. Tek umudum pembeci degil diyo herkes sezgiye
kızlar lutfen bana yardım edin şimdi laf sokanlar olcak ama tuzaga dusmicem kızlar ılyas yalçıntasla nasıl ulaşabilirm bn o dunyanın en yakışıklı erkeği çok cnm yanıyo neden allahım neden onun kaderıne bnı yazmadın kızlar nolur bana akıl verın yalvarırmn cıldıricimm
Astroloji yorumluyor. Bence gerek yok...Serkan arslan kahve binnnaz baktırannn???
Sezgi de mi ğembeye bagladı şimdi offSezgoş banada aralık dedi hatta haftaya çıkması lazım
yok bana böyle şeyler demedi tamamiyle hayatımda olan şeylerden bahsetti ben çok memnun kaldım.Dimi ölmese kesin sankibana yurtdisi nisan dedi en uzunu o'ydu. Bide 7 8 aya bir miras mevzuu.. herkese ortak seyler var mı onu merak ettim biraz genel bi fal gibi gelmisti o sıra
1 aya kadar demişti nehir. 3 hafta sonra oldu. Ama bu arkadaşım çok fal baktıran biri değil. 3 ayda 2 kez sezgiye 1 kez nehir e attık onu için. Nehir in verdiği tarih de sezginin dediği şekilde oldu gelişme. Bir kere daha emin oldum sık sık fal atmak iyi değil kızlar.Çok oldu mu canım baktıralı, nehiri bende beğenmiştim. Çok merak ediyorum nehir ve sezginin sonucunu.
Tam vaktinde mi çıktı nehir ?
Ya bu sezgi herkese mi aralık dedi. Çıkarsa valla bu topiği kapatıp gidelim toptan
kub İlyas bence de yakışıklı herüfama sen yine de fazla şey etme bence yaa boşversene daha fazlasını iste
Ya ben demiştim müzisyenler capkın olur diye ama dur kız hüma cıkarsaydı baska kadını :)küb K kub102030 adam elden gidiyor
http://www.frmmagazin.com/ilyas-yalcintas-3-guzelle-goruntulendi/
L livingdeath canım yeniler de mi baktırdım byzmeleke de dedi o vadeyi, yoksa daha önce mi? Bir de genel olarak nasıldı sence, bana çok kısa bakmış
Nehir e baktıralı 2 hafta oldu. Durum analizi çok iyiydi. Gelecek için de yakın tarihler verdi. Bakalım bekliyorum. Dün @masalkizi09 nın tavsiyesi ile Elani ye baktırdım Nehirle aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi. Onun da dediklerini beklicem.Çok oldu mu canım baktıralı, nehiri bende beğenmiştim. Çok merak ediyorum nehir ve sezginin sonucunu.
Tam vaktinde mi çıktı nehir ?
Ya bu sezgi herkese mi aralık dedi. Çıkarsa valla bu topiği kapatıp gidelim toptan
kub İlyas bence de yakışıklı herüfama sen yine de fazla şey etme bence yaa boşversene daha fazlasını iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?