allah belasını versin it pislik!küb K kub102030 adam elden gidiyor
http://www.frmmagazin.com/ilyas-yalcintas-3-guzelle-goruntulendi/
küboşum günaydın küfür hakret yok bak yönetim görmeden ben uyarıyorum seni askısı tekrar yolunu beklemek istemiyoruz )allah belasını versin it pislik!
geberesice 3 güzelle yakalnmıs cok sınırlıym cokAaa küboş noldu yine kötü oldun hatırlama su adamı artık
tmm bıtnem falını yorumluyom şimdiküboşum günaydın küfür hakret yok bak yönetim görmeden ben uyarıyorum seni askısı tekrar yolunu beklemek istemiyoruz )
tamam askım yorumla allahından bulsun bosvertmm bıtnem falını yorumluyom şimdi
gönderdim kuzum su humaya atım su ınekle ilgili fal bakalım nolcaktamam askım yorumla allahından bulsun bosver
okudum kuzum agzına saglık yakala bakalım hümayıgönderdim kuzum su humaya atım su ınekle ilgili fal bakalım nolcak
Beni unuttun kuzugönderdim kuzum su humaya atım su ınekle ilgili fal bakalım nolcak
dur bakım knkBeni unuttun kuzu
Neler olmuyor kiNeler oluyor burada bakalim
ilyas...Neler olmuyor ki
İnş bu sefer olur cnm..Tarkan ble evlendi o çirkin kızla .... Sen neden ilyasla olmayasın... İlyas kim ki 2 sene önce kimse tanımııyodu... Efendi cocuk bi de iyi Aile babası olur...İLYAS...
ayy cnm elif sudem sen ne tatlı bişeysın ya bakmaz bana knki çirkinim cnm elifim ya ne tatlsın sen hadi kahve içte fal bakım sana ağzını yediğim :)İnş bu sefer olur cnm..Tarkan ble evlendi o çirkin kızla .... Sen neden ilyasla olmayasın... İlyas kim ki 2 sene önce kimse tanımııyodu... Efendi cocuk bi de iyi Aile babası olur...
Kanka önce bi tanış sapık gibi gidilmez evine sakin ol klibindeki kıza niye sinirleniyon oyuncu sadecekızlar bn bu cocuga neapsam klibindeki terlik ağzılı kıza ck sinirliyim neaosam acaba off evı nerde gitsem bıktım ya kızlar nolur yardım edin humaya sorcam ılyası girmıyoki b.k
kız çirkinim çirkinim diyon bizi mi kandırıyon foto attın ya bana maşallah manken gibi kızsın kübbbayy cnm elif sudem sen ne tatlı bişeysın ya bakmaz bana knki çirkinim cnm elifim ya ne tatlsın sen hadi kahve içte fal bakım sana ağzını yediğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?