oy bıtanem kşk oda benı sevse huma akşam gircekmiş atcam ilyasla ilgilikız çirkinim çirkinim diyon bizi mi kandırıyon foto attın ya bana maşallah manken gibi kızsın kübbb
Olsa keşke yacikan fal haberleri yokmu?
yakala ama mutlaka arada beni de sorsana kuzu falda :) bizim durum nolcakmıs :)oy bıtanem kşk oda benı sevse huma akşam gircekmiş atcam ilyasla ilgili
Olsa keşke yadün burda ismi geçen kadın kimdi ona attım beğenmedim hiç aynı şeyleri döndürmüş dolaştırmış söylemiş epey pembeye bağlamış sonunu da. Bilemedim soru bile sorasım gelmedi iade mi istedem acaba?
Onun dışında selenanın söylediği gibi şeyler oluyo. Yeni biri görmüştü kısa süreli kafamı dağıtıcak. O var işte. Ama asıl meseleyle ilgili daha hiç bi gelişmem yok ne yazık ki
Heh evet evet eleni. Hatta bi kaç kez okudum ne diyo bu ya diye. Öyle karışık yazmış ki. Ama hep aynı şeyleri yazmış. Geçmiş an falan hiç biri yok. Geri döncek şöyle mutlu olcaksınız böyle ciddi olcak tadında bütün falEleni mi? Icine sinmedi begenmediysen iade iste bence. Selenanin banada tüm falinin son cümlesi tutu :/ Saka gibi
Benim ne baktirasim helleki yeni birine baktirasim hic yok
Ya şuna çok güldüm efsanesiniz yayakala ama mutlaka arada beni de sorsana kuzu falda :) bizim durum nolcakmıs :)
Heh evet evet eleni. Hatta bi kaç kez okudum ne diyo bu ya diye. Öyle karışık yazmış ki. Ama hep aynı şeyleri yazmış. Geçmiş an falan hiç biri yok. Geri döncek şöyle mutlu olcaksınız böyle ciddi olcak tadında bütün fal
e napalım hümayı hem yakalamk zor hem pahalı arada atmsıken beni de soruversin ahahah :)Ya şuna çok güldüm efsanesiniz ya
Harikasın ya ahahahae napalım hümayı hem yakalamk zor hem pahalı arada atmsıken beni de soruversin ahahah :)
e napalım hümayı hem yakalamk zor hem pahalı arada atmsıken beni de soruversin ahahah :)
Topluca halimiz ne olcak mı desek kie napalım hümayı hem yakalamk zor hem pahalı arada atmsıken beni de soruversin ahahah :)
tmm aşkım mutalka bakalım ilyas için nedicek
İade nasıl alınıyor daha önce hiç almadım yönetime mi mesaj atmam lazımen iyisi iade iste iade hakkin varsa. Ne pembe ne olumsuz seyler duymak istiyoruz gercekci olsun yeter. Ben bazi falcilarin sirf bana pembeci demesinler diyede gördüklerinden fazla olumsuz konustuugnu düsünüyorum.
İade nasıl alınıyor daha önce hiç almadım yönetime mi mesaj atmam lazım
off yaa neden banlandı kitmm aşkım mutalka bakalım ilyas için nedicek
Yaaaa hayır küb yine mi ya geri dön dülaaaayoff yaa neden banlandı kibişi de yapmamıstı
off yaa neden banlandı kibişi de yapmamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?