Binnaz Abla

cikan fal haberleri yokmu?
Olsa keşke ya dün burda ismi geçen kadın kimdi ona attım beğenmedim hiç aynı şeyleri döndürmüş dolaştırmış söylemiş epey pembeye bağlamış sonunu da. Bilemedim soru bile sorasım gelmedi iade mi istedem acaba?
Onun dışında selenanın söylediği gibi şeyler oluyo. Yeni biri görmüştü kısa süreli kafamı dağıtıcak. O var işte. Ama asıl meseleyle ilgili daha hiç bi gelişmem yok ne yazık ki

Eleni mi? Icine sinmedi begenmediysen iade iste bence. Selenanin banada tüm falinin son cümlesi tutu :/ Saka gibi
Benim ne baktirasim helleki yeni birine baktirasim hic yok

Eleni mi? Icine sinmedi begenmediysen iade iste bence. Selenanin banada tüm falinin son cümlesi tutu :/ Saka gibi
Benim ne baktirasim helleki yeni birine baktirasim hic yok
Heh evet evet eleni. Hatta bi kaç kez okudum ne diyo bu ya diye. Öyle karışık yazmış ki. Ama hep aynı şeyleri yazmış. Geçmiş an falan hiç biri yok. Geri döncek şöyle mutlu olcaksınız böyle ciddi olcak tadında bütün fal

en iyisi iade iste iade hakkin varsa. Ne pembe ne olumsuz seyler duymak istiyoruz gercekci olsun yeter. Ben bazi falcilarin sirf bana pembeci demesinler diyede gördüklerinden fazla olumsuz konustuugnu düsünüyorum.

en iyisi iade iste iade hakkin varsa. Ne pembe ne olumsuz seyler duymak istiyoruz gercekci olsun yeter. Ben bazi falcilarin sirf bana pembeci demesinler diyede gördüklerinden fazla olumsuz konustuugnu düsünüyorum.
İade nasıl alınıyor daha önce hiç almadım yönetime mi mesaj atmam lazım

Özelde konuşulması gereken ve forumu ilgilendirmeyen konularda yazdığı içindir. Bu forumda bu nedenle uyarı alanlar olmuştu. Hem yönetimden hem diğer üyelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…