- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Kübranın deneme süresi yine bitti premium üyelik yapmak lazımYaaaa hayır küb yine mi ya geri dön dülaaaay
baktım mesajlarında bişi yokbirde sanirim bir yerde yine agir konustu
yönetme sorsak soylerler mia caba ? kesin birileri şikayet etti yaa offf
Off yaa baya neşesi oldu forumungelir bir kac güne :)
Off yaa baya neşesi oldu forumun
Ben an da çok başarılı buldum, umarım gelecek de çıkar. Genel de forum da geleceği patladı yazmışlar amaKızlar araya giriyorum ama geysu baktırdım bugün çok beğendim sizler de beğendiniz mi?
Kızlar araya giriyorum ama geysu baktırdım bugün çok beğendim sizler de beğendiniz mi?
Kızlar araya giriyorum ama geysu baktırdım bugün çok beğendim sizler de beğendiniz mi?
Yaa evt cok minnos bi kalbi var onun :)degisik bir kisiligi var evet ama ben kendisini samimi buluyorum acikcasi
Ben an da çok başarılı buldum, umarım gelecek de çıkar. Genel de forum da geleceği patladı yazmışlar amaçıkar inşallah
geysunun bende çok nokta atışları oldu. ben de beğenmiştim. ilk süre patladı ama sürelerine çok da güvenmiyorum açıkçası
ben severim kendisini baktirdiklarimdan
Ben de anda çok başarılı oldum o kadar detayı nasıl bildi şaşırdım:) iyi düşünelim iyi olsun
Kısa vade vermiştir belki de o yüzden patlamıştırumarım çıkar
Asıl soru çıktığı oldu mu peki:)
asil mesele henüz degil ama tuturdugu birsey var (belki tesadüf tek o demisti bunu) ama sonrasi dedigi gibi olmadi orasi ayri
Süreçte mi yanıldı?
Kızlar Kub 24 saat bile kalamamisallah belasını versin it pislik!
Off yaa gitti kuzucukKızlar Kub 24 saat bile kalamamis
Fırtına gibi gelip geçtiOff yaa gitti kuzucuk((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?