Geberticem o ilyası of yaa bütün erkekler aynıFırtına gibi gelip geçtigelir bi kaç güne yea. Ilyas mi şikayet etti acaba
bu falalem deki gizem hatın online olmuyor mu göreniniz var mı acaba? şevval güneşi miydi birini daha öneriyorlardı ordan? ay bilemedim şimdi...
Sevval anda iyi ama bana eskisi doner dedigim icin cok inanasim yok acikcasi.bu falalem deki gizem hatın online olmuyor mu göreniniz var mı acaba? şevval güneşi miydi birini daha öneriyorlardı ordan? ay bilemedim şimdi...
Sevval erdalın fazla sempatik olmaya calışmasınyapmacık geliyor ama o kadın dürüst bi kadın bana super cıkan kartlara ragmen olumsuzu soylemişti ki haklıydıŞevval Erdal sanırım ben geçen gün baktırdım pek sevemedim kartları okuyor gibi geldi ya da enerjimiz tutmadı:) ama başka arkadaşlara çıktığı olmuş
Sevval erdalın fazla sempatik olmaya calışmasınyapmacık geliyor ama o kadın dürüst bi kadın bana super cıkan kartlara ragmen olumsuzu soylemişti ki haklıydı
Sevval erdalın fazla sempatik olmaya calışmasınyapmacık geliyor ama o kadın dürüst bi kadın bana super cıkan kartlara ragmen olumsuzu soylemişti ki haklıydı
Kuzum o zaman ki erkek arkadasımla ayrıydık cok super kartlar cıktı bu adamla buluşamnız var ama uzak dur bununla sana gelecek yok nolur bana kızma ama kötü puanda versen solemek zorundayım vicdan yaparım sonra bunun amacı farklı dedi ve oyle de oldu kuzuNe görmüştü olumsuz olarak ?
Cıktı 6 ay gecikmeli ve olumsuz olarak soyledigi gibi :)Gelecek cikti mi ? Sasirdim simdi.
Kuzum o zaman ki erkek arkadasımla ayrıydık cok super kartlar cıktı bu adamla buluşamnız var ama uzak dur bununla sana gelecek yok nolur bana kızma ama kötü puanda versen solemek zorundayım vicdan yaparım sonra bunun amacı farklı dedi ve oyle de oldu kuzu
Kuzum o zaman ki erkek arkadasımla ayrıydık cok super kartlar cıktı bu adamla buluşamnız var ama uzak dur bununla sana gelecek yok nolur bana kızma ama kötü puanda versen solemek zorundayım vicdan yaparım sonra bunun amacı farklı dedi ve oyle de oldu kuzu
Aynen canım bu sene de baktırdım hatta dedim pembe tablocu galiba hiç samimi degil sonra diger hesaptaki falı gördüm bu bahsettigim bir de bu yeni falımda kimsenin bilemedigi bi meseleyi bildi esas olay degil ama ben de bilmiyordum yani size tutar tutmaz o enerji meselesi ama bu kadın emek veriyor denemek isteyene para tuzagındegik yani ama benim iki favorim var hüma ve sezgiYa bugün geysudan yorum gelince ve kıyasladığım zaman analiz olarak beğenmedimkartlar üzerinden yürüdü ama tabi fal enerji işi senin için çok net bir yorum yapmış mesela
Aynen canım bu sene de baktırdım hatta dedim pembe tablocu galiba hiç samimi degil sonra diger hesaptaki falı gördüm bu bahsettigim bir de bu yeni falımda kimsenin bilemedigi bi meseleyi bildi esas olay degil ama ben de bilmiyordum yani size tutar tutmaz o enerji meselesi ama bu kadın emek veriyor denemek isteyene para tuzagındegik yani ama benim iki favorim var hüma ve sezgi
Mutlaka sonuclarını yaz kuzum bakalım ne dicek memnun kalırsın umarımYarın Sezgi'den falım geliyor çok heyecanlıyım :)
Ben buralardayim hayatim, ara ara bakmaya calisiyorum mutlaka foruma.
Ben buralardayim hayatim, ara ara bakmaya calisiyorum mutlaka foruma.
Fakat fali ayda bir bazen 2 3 ayda bir atiyorum, en son 1,5 ay oldu atali. Hic atasim yok valla simdilik, Allah bozmasin
Sen napiyorsun var mi onerin? Cikan fal haberin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?