Binnaz Abla

bende epeydir atmıyordum su 2 haftadır sardım para bitince duruldum hepsi benzer seyler söyledi bekliyorum bakalım
Ben de onu anlayamıyorum bi dönem fal baktırıyosun hepsi aynı seyi soyluyorlar nasıl oluyo degil mi demek ki gercekten bişiler vae ama gelecekte hemen hepsi patlıyor :/

Ben de onu anlayamıyorum bi dönem fal baktırıyosun hepsi aynı seyi soyluyorlar nasıl oluyo degil mi demek ki gercekten bişiler vae ama gelecekte hemen hepsi patlıyor :/

ya bence akıl okuması olabilir sen bir seyler bekliyorsun sadece onu görüyorlar ama bilemiyorum tabii bekliyorum, umut iste

işte maalesef yetinmeyip baktırınca bir sürü insana hem kendi enerjimizi dağıtıyoruz, hem daha da düşünerek zamanı öteliyoruz

bende epeydir atmıyordum su 2 haftadır sardım para bitince duruldum hepsi benzer seyler söyledi bekliyorum bakalım

Hadi insallah hepsi birden ciksin hayatim, burada bir kutlama yapalim

Valla ben gecmiste fala verdigim paralara baktim da kalpten gidiyordum. Simdi yerine bol bol alisveris yapiyorum

işte maalesef yetinmeyip baktırınca bir sürü insana hem kendi enerjimizi dağıtıyoruz, hem daha da düşünerek zamanı öteliyoruz
Zamanın otelendigine kesinlikle katılıyorum kuzu su bşlinçaltımızı bi kontrol edebilsek ne zaman bişiden vazgeciyoruz o bizim olmuyo mu her seferinde

Medyum Cem'in önemli bir dediğini yaşadım ama kötü kısmını sonuç dediği gibi olursa şubat ayında paylaşırım. Cem'in çıkan falı var mı burada?

Ya isyanlardayim tarihler bana hiç tutmuyor millete nasil tutuyor..bana kisa vade bile tutmuyor helal olsun ya acaba ben gitsem bnada yakin gelecek tutarmi..zaten bana yakin gelecek lazim uzun vadede falcilara inanmiyom ben

Tarihler oteleniyor zaten canım.Bana da yakın gelecek çıkmıştı ama falci uzak tarih verince bana pek inandirici gelmiyor o süreçte değişen çok şey olur.

Ay evet kuzum tuzla benim de arınmam lazım kesinlikle fal bişileri bozuyor emin degilim ne olduguna ama nedense herseyim ters gidiyor fal baktırınca bi de enerjim cok düşüyor olmlu bile olsa

of iştee ben bunu diyip duruyorum kizlar..napcaz biz ya ben bunu diyorum bu aralar konusuyoruz ama hala teklif etmiyor bu fal enerjisi yuzunden etmiyor..

of iştee ben bunu diyip duruyorum kizlar..napcaz biz ya ben bunu diyorum bu aralar konusuyoruz ama hala teklif etmiyor bu fal enerjisi yuzunden etmiyor..
O enerjiyi ancak dua ve namazla kazanabilirsin kuzum bak artık saatler de uygun ben allahın izniyle işe gitmeden her sabah kılıyorum namazımı hızurla doluyo içim bi süre dene istersen askım

Ayni kisiye mi farkli kisileremi sık sık atmak olumsuz...ben sahsen birgundr 3 kisiye atmıştım ama fallarina inanmadim ikihafta sonra da normal cafede baktirdim...bu karistirmismidir gelecegi bilmiyorum adamla konusu yoruz ama hala teklif yok
ama lakin son falimda iyi enerji aldim duzeltmismiyimdir bilemem...falcidan elektrik almanin yarari varmidir???

canim kartlar guzelse nsil kotu bir gelisme oldu ben anlayamadim..cunku bnm onume tarotta kotu kartlar cikti ama adamin yorumu iyiydi kafam karisti simdi ay korkuy

Bence online fal yerine cafe falcisi na beğendiğin birilerine baktırmak daha iyi istediğin soruyu birebir soruyorsun falcinin yüz ifadesinden aldığın enerjiden atıp atmadigini daha iyi kestiriyorsun bence pythia.Çok sık baktırmak iyi değil ayda bir kere yeterli çok fal atmak birşeyleri degistirmiyor bence.

canim kartlar guzelse nsil kotu bir gelisme oldu ben anlayamadim..cunku bnm onume tarotta kotu kartlar cikti ama adamin yorumu iyiydi kafam karisti simdi ay korkuy
İşte hissetti demek ki canım durum da hakkaten dedigi gibi oldu

Evet ve lutfen bu forumda şu durumu fali az cok bilen arkadaş larimiz aciklasinlar rica ediyorum herkes ayni seyi soyluyor yakin gelecek cikmiyor nidennn

Evet canim bende aynu gorusteyim ve attigim kotu fallari unuttum sadece cafe de baktirdigimi dusunuyorum suan bakalim cikcakmi ama cikmasa bile ben iyi enerji aldim buda birsey bence

İşte hissetti demek ki canım durum da hakkaten dedigi gibi oldu

yani hersey karta bagli deil deilmi korkamam gerekiyor..olum karti cikti kralice filan ben ayriliga yakin gelecekte hazir deyilim yeni asksa hic istemem yoruldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…