Ben de onu anlayamıyorum bi dönem fal baktırıyosun hepsi aynı seyi soyluyorlar nasıl oluyo degil mi demek ki gercekten bişiler vae ama gelecekte hemen hepsi patlıyor :/
bende epeydir atmıyordum su 2 haftadır sardım para bitince duruldumhepsi benzer seyler söyledi bekliyorum bakalım
Ben de onu anlayamıyorum bi dönem fal baktırıyosun hepsi aynı seyi soyluyorlar nasıl oluyo degil mi demek ki gercekten bişiler vae ama gelecekte hemen hepsi patlıyor :/
bende epeydir atmıyordum su 2 haftadır sardım para bitince duruldumhepsi benzer seyler söyledi bekliyorum bakalım
Zamanın otelendigine kesinlikle katılıyorum kuzu su bşlinçaltımızı bi kontrol edebilsek ne zaman bişiden vazgeciyoruz o bizim olmuyo mu her seferindeişte maalesef yetinmeyip baktırınca bir sürü insana hem kendi enerjimizi dağıtıyoruz, hem daha da düşünerek zamanı öteliyoruz
Bizim aklımızı okucaklarına karsı tarafı okusunlar yavrum :))ya bence akıl okuması olabilir sen bir seyler bekliyorsun sadece onu görüyorlar ama bilemiyorum tabii bekliyorum, umut iste
Mutlaka sonuclarını yaz kuzum bakalım ne dicek memnun kalırsın umarım
Emre bana 1.1buçuk ay sonrası için tarih vermişti tanışma için ve tuttu. Eren ise arkadaşıma belki tesadüftür desemde çok iyi bir falcı. bende çok tutarlı şeyler dedi hatta Kasım aralık gibi adının içinde x harfi olan biriyle konuşman olacak ama bi ilişki olmayacak dedi öylede oldu. aşamalı olarak Eren'in söylediklerini bekliyorum çok uzun vadeli konuştu çünkü
Ay evet kuzum tuzla benim de arınmam lazım kesinlikle fal bişileri bozuyor emin degilim ne olduguna ama nedense herseyim ters gidiyor fal baktırınca bi de enerjim cok düşüyor olmlu bile olsa
O enerjiyi ancak dua ve namazla kazanabilirsin kuzum bak artık saatler de uygun ben allahın izniyle işe gitmeden her sabah kılıyorum namazımı hızurla doluyo içim bi süre dene istersen askımof iştee ben bunu diyip duruyorum kizlar..napcaz biz ya ben bunu diyorum bu aralar konusuyoruz ama hala teklif etmiyor bu fal enerjisi yuzunden etmiyor..
1 aya kadar demişti nehir. 3 hafta sonra oldu. Ama bu arkadaşım çok fal baktıran biri değil. 3 ayda 2 kez sezgiye 1 kez nehir e attık onu için. Nehir in verdiği tarih de sezginin dediği şekilde oldu gelişme. Bir kere daha emin oldum sık sık fal atmak iyi değil kızlar.
Kuzum o zaman ki erkek arkadasımla ayrıydık cok super kartlar cıktı bu adamla buluşamnız var ama uzak dur bununla sana gelecek yok nolur bana kızma ama kötü puanda versen solemek zorundayım vicdan yaparım sonra bunun amacı farklı dedi ve oyle de oldu kuzu
İşte hissetti demek ki canım durum da hakkaten dedigi gibi olducanim kartlar guzelse nsil kotu bir gelisme oldu ben anlayamadim..cunku bnm onume tarotta kotu kartlar cikti ama adamin yorumu iyiydi kafam karisti simdi ay korkuy
Bence online fal yerine cafe falcisi na beğendiğin birilerine baktırmak daha iyi istediğin soruyu birebir soruyorsun falcinin yüz ifadesinden aldığın enerjiden atıp atmadigini daha iyi kestiriyorsun bence pythia.Çok sık baktırmak iyi değil ayda bir kere yeterli çok fal atmak birşeyleri degistirmiyor bence.
İşte hissetti demek ki canım durum da hakkaten dedigi gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?