Binnaz Abla

Tarihler oteleniyor zaten canım.Bana da yakın gelecek çıkmıştı ama falci uzak tarih verince bana pek inandirici gelmiyor o süreçte değişen çok şey olur.

kimin yakin gelecegi cikti kime baktirdin ay valla bna yakin gelecek ciksin gobek atarim

Bana bir keresinde falci kartlar bahane canım önemli olan his kötü kart sayesinde olsa yanındaki üstündeki kartlar önemli bir de direkl kart yorumu yapmıyorlar hislerinde ortaya koyduğu için kötü kart da olsa hersey yorumunuz hişlerinde bitiyor.

O enerjiyi ancak dua ve namazla kazanabilirsin kuzum bak artık saatler de uygun ben allahın izniyle işe gitmeden her sabah kılıyorum namazımı hızurla doluyo içim bi süre dene istersen askım

onu bende yapiyorumda yeni fal baktirdim ya kabul olmaz diye tereddutlerdeyim ama yinede yapiyorum sukurde insAllah en azindan olumsuz etkisini bertaraf ederde su teklif gelir artik adamdan sabir tasina dondurdu beni

Laf cafe canan mandal cafe toprak bir de iki sene oluyor majestik cafede Hakan diye biri vardı yanlış değilsemı adamın ismini unutmuş olabilirim.Bunlar çıktı canım. Listede melekler eren kadir asmin cafe Ergin papyon cafe dilek var.Ayda bir kere diye anneme söz verdim kadın yeter dedi bu kadar baktırma.Hişler beni erene ya da Kadire götürecek galiba.

onu bende yapiyorumda yeni fal baktirdim ya kabul olmaz diye tereddutlerdeyim ama yinede yapiyorum sukurde insAllah en azindan olumsuz etkisini bertaraf ederde su teklif gelir artik adamdan sabir tasina dondurdu beni
Sen allahın kapısını cal da bırak o kabul etmesin :)

Sen allahın kapısını cal da bırak o kabul etmesin :)

iyi ya içim rahatladi canim

Kızlar, whatsapp bildirimlerimi kapatmıştım. Bazen öyle oluyor ki whatsapp kullandığımı bile unutuyorum bakmıyorum falan güzel oluyor :)) Bugün de bir girdim aman Allah'ım bi sürü kişi yazmış. Yazanlardan biri ex aşkım ve bi arkadaşım yani benden hoşlandığını düşündüğüm arkadaşım Bu ex aşkım dediğim kişiyle aramızda kısa süreli tutkulu bi aşk başladı yaşandı ve bitti çünkü ben anladım ki o zaman çok farklı insanlarız. Hayata bakış açılarımız bile farklı. Asla olmayacak bir ilişkiydi ona göre ise olabilirdik ama olmadı kestim görüşmeyi. Ara sıra konuşuruz ayda yılda bir. Açıkcası ikimizde hala yalnız olduğumuz için bu görüşmeler ara sıra da olsa oluyor. Yani ex aşktan bir kanka yaratma niyetinde değiliz. Naber? Ne var ne yok? İyiyim sen? Bende iyiyim. Muhabbet bu.
Öteki normal arkadaşımın bana karşı ilgi alakasına değinmek dahi istemiyorum ve bu çocuktan kaçabildiğim kadar kaçıyorum.
Şimdi konu şu; yoksa bu Sezgi'nin, Nehir'in, Geysu'nun Aralık ayında iletişim olcak dediği bu muydu? Yine mi karıştırdılar. Ya ağlamak istiyorum yaaa benim esas oğlanım nerde yaaa

Esas oglan kim peki ben burda iki erkek saydım da

Bence esas kişi bunlardan ikiside değildir biri zaten eski unutmuşum diğeri de zaten hoşlanmayan biri. Hem bu falcilar karşı tarafı önce bi anlatır. Sende ayırt edebilirsin kim oldugunu

Bence esas kişi bunlardan ikiside değildir biri zaten eski unutmuşum diğeri de zaten hoşlanmayan biri. Hem bu falcilar karşı tarafı önce bi anlatır. Sende ayırt edebilirsin kim oldugunu

Ben fal atarken zaten isim ve doğum tarihini veriyorum mutlaka. Umarım öyledir. Tarif etmişlerdi ama bir Selena vakası daha yaşamam inşallah selena çok karıştırıyor. :/

Ben fal atarken zaten isim ve doğum tarihini veriyorum mutlaka. Umarım öyledir. Tarif etmişlerdi ama bir Selena vakası daha yaşamam inşallah selena çok karıştırıyor. :/
Isim ve doğum tarihi veriyorsan karışmaz bence, hem böyle düşünüp enerjinizi bozma düşünce gücü onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…