Binnaz Abla

Isim ve doğum tarihi veriyorsan karışmaz bence, hem böyle düşünüp enerjinizi bozma düşünce gücü onemli

Bir süredir avutmuştum kendimi. Aklıma gelmiyordu. Uzunca bi süre fal da atmadım. Her ne kadar beklemiyorum desemde kendimi kandırıyorum Aralık'ı bekledim işte bal gibi :/
2 gündür de özellikle bugün sabahtan akşama kadar aklımdaydı. Her boş kaldığım, daldığım an onu düşünürken buldum kendimi. O kadar düşünmeye istemediğim ex geldi gele gele..

Benim ümidim yok. Aramayacak. Sadece dua ediyorum hayırlıysa gelsin artık yok değilse de çıksın aklımdan artık çok yoruldum ben

Zaten çoğu fal böyle bitiyor bekle bekle insan neyi bekleyip özledigini unutuyor,hayır adam yarın gelse aman biliyordum zaten geleceğini olacak heyecanı kalmadı bıkkınlık oluştu

işte onu en iyi yapabilen sezgi canım...:))
sezgi bende karsı tarafo cok anlatmadı karakterinden bahsetti gecti hatta tek görüdügüm sisli fikirler dedi bana karıs tarafla ilgili ama sana gelecek idrak döneminde gercek ilişikiniz inşa oalcak dedi anda cok iyiydi yanıma gibi süreci anlattı akıl okumada hüma derim ben :)

kızlar, ben benim tüm falların patladığını kabul ediyorum artık... ve artık hayatıma hayırlı kişiler çekmek istiyorum. her şey sıfırdan başlasın, karşıma kendim gibi birileri çıksın.

bu konuda bildiğiniz esmalar var mıdır? artık bir müddet esmalarla, dualarla ilgilenmek istiyorum.

Ya vedud ve ya cami okuyabilirsin

kızlar peri sel'e baktırıp da tanıdık biri olduğunu düşüneniz var mı? kadına krize girdiğim bir anda baktırdım hiç bahsetmediğim ama aklımdaki bir konu için de uzun uzun yazmış ve verdiği harfler de benim için çok önemli bir şeydi acayip şaşırdım tanıdık mı diye düşünüyorum değilse kadın efsane bilmiş

ya vedud ama buna devam ederkende Allahim sen seven ve sevilensin seklindede ovmek ekstra iyi geliyor..tecrube

ben yapmıştım adam geri gelmişti ama hayırsızın teki cıkmıstı geri gitti o yğzden artık hayırlısı diyorum valla istemey korkar hale geldim hayırlıysa versin rabbim

canim ya ayni cümle yi gecen kendim icin ben de kurdum..istemekten korkuyorum..bu adam kafamdaki imgeydi mesela ama beni cok yordu ama hayalimdi onu ben istemiştim hayatima ben cektim..
nekadar yaptin bu arada bu duayi

Selam kızlar bana mandal cafe toprak fali cikti.İşleri ilgili bugün görüşmeye gittim yarın ise başlıyorum.

Nehir atesogluna 3ncu atisim ve nasil desem su zamana kadar dedigi hersey cikti tarihleride tuttu ben cok memnunumm ... Artik baska falci arayip atmicam. Aramizda baska nehirden memnun kalan var mi ?? tarihleri cikan bakalim bu sefer baktirdim cevap bekliyorum..

Hüma Bal ve Şevval Erdala hiç baktırmadım onlarıda çok övüyolar. Nehir gibi dürüst ve çıkıyosa atabilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…