Isim ve doğum tarihi veriyorsan karışmaz bence, hem böyle düşünüp enerjinizi bozma düşünce gücü onemli
Zaten çoğu fal böyle bitiyor bekle bekle insan neyi bekleyip özledigini unutuyor,hayır adam yarın gelse aman biliyordum zaten geleceğini olacak heyecanı kalmadı bıkkınlık oluştuBir süredir avutmuştum kendimi. Aklıma gelmiyordu. Uzunca bi süre fal da atmadım. Her ne kadar beklemiyorum desemde kendimi kandırıyorum Aralık'ı bekledim işte bal gibi :/
2 gündür de özellikle bugün sabahtan akşama kadar aklımdaydı. Her boş kaldığım, daldığım an onu düşünürken buldum kendimi. O kadar düşünmeye istemediğim ex geldi gele gele..
Benim ümidim yok. Aramayacak. Sadece dua ediyorum hayırlıysa gelsin artık yok değilse de çıksın aklımdan artık çok yoruldum ben
Tarih verdi mi, kısa vade verdiyse seni bekleyimsezgiyle final yaparsın zaten kesin...bana yaptırdı beklemedeyim:))
sezgi bende karsı tarafo cok anlatmadı karakterinden bahsetti gecti hatta tek görüdügüm sisli fikirler dedi bana karıs tarafla ilgili ama sana gelecek idrak döneminde gercek ilişikiniz inşa oalcak dedi anda cok iyiydi yanıma gibi süreci anlattı akıl okumada hüma derim ben :)işte onu en iyi yapabilen sezgi canım...:))
bana aralık sonu ama iddalı degilim dedi sezgi bekliyoruz bakalım :)Tarih verdi mi, kısa vade verdiyse seni bekleyim
Ya vedud ve ya cami okuyabilirsinkızlar, ben benim tüm falların patladığını kabul ediyorum artık... ve artık hayatıma hayırlı kişiler çekmek istiyorum. her şey sıfırdan başlasın, karşıma kendim gibi birileri çıksın.
bu konuda bildiğiniz esmalar var mıdır? artık bir müddet esmalarla, dualarla ilgilenmek istiyorum.
ben yapmıştım adam geri gelmişti ama hayırsızın teki cıkmıstı geri gitti o yğzden artık hayırlısı diyorum valla istemey korkar hale geldim hayırlıysa versin rabbimYa vedud ve ya cami okuyabilirsin
sezgi maillemi bakıyor varsa mail adresini bende alabilirmiyim?sezgiyle final yaparsın zaten kesin...bana yaptırdı beklemedeyim:))
sezgi zaten bana söyledi tarihlrri ötelemişsin diye:) artık atmıyorum atmayacağımda..
kızlar, ben benim tüm falların patladığını kabul ediyorum artık... ve artık hayatıma hayırlı kişiler çekmek istiyorum. her şey sıfırdan başlasın, karşıma kendim gibi birileri çıksın.
ya vedud iyidir ama bunu cekerken
bu konuda bildiğiniz esmalar var mıdır? artık bir müddet esmalarla, dualarla ilgilenmek istiyorum.
kızlar, ben benim tüm falların patladığını kabul ediyorum artık... ve artık hayatıma hayırlı kişiler çekmek istiyorum. her şey sıfırdan başlasın, karşıma kendim gibi birileri çıksın.
ben yapmıştım adam geri gelmişti ama hayırsızın teki cıkmıstı geri gitti o yğzden artık hayırlısı diyorum valla istemey korkar hale geldim hayırlıysa versin rabbim
Canim kac defa okumaliyiz ?Ya vedud ve ya cami okuyabilirsin
Kizlar Ugga'nin (tellwe) dedigini bir bir yasiyorum su anda . Olumsuzdu ama olsun bilmis resmen kadin . Keske bir daha gelse . Nerdesin uggggaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?