Nehir atesogluna 3ncu atisim ve nasil desem su zamana kadar dedigi hersey cikti tarihleride tuttu ben cok memnunumm ... Artik baska falci arayip atmicam. Aramizda baska nehirden memnun kalan var mi ?? tarihleri cikan bakalim bu sefer baktirdim cevap bekliyorum..
galiba fal attıkça zihnimizde tutuyoruz o yüzdende tarihler öteleniyor demek istemiş....Üst üste fal iyi değil en çok ayda 2 kez ......nerden anlamis peki canim?
olucak is gecmi oluyor
gecen sene ust uste baktirdim bi hafta icinde yazcak dedi 2 kisi bana adam 7ay sonra yazdi
Kizlar Ugga'nin (tellwe) dedigini bir bir yasiyorum su anda . Olumsuzdu ama olsun bilmis resmen kadin . Keske bir daha gelse . Nerdesin uggggaaaaaa
Hayırlı olsun yeni işiniz...Selam kızlar bana mandal cafe toprak fali cikti.İşleri ilgili bugün görüşmeye gittim yarın ise başlıyorum.
Nehir iyi mi kötü mü anlamadım. Bana çok yuvarlak konuştu. Birini tarif etti eğer sevgilin benziyorsa odur eğer benzemiyor diyorsan başka biridir dedi. Arkadaş zaten falı kapatırken bir niyetle kapatıyoruz.Nehir atesogluna 3ncu atisim ve nasil desem su zamana kadar dedigi hersey cikti tarihleride tuttu ben cok memnunumm ... Artik baska falci arayip atmicam. Aramizda baska nehirden memnun kalan var mi ?? tarihleri cikan bakalim bu sefer baktirdim cevap bekliyorum..
Hayırlı mübarek olsunSağol canım ncarenot hayırlısı olur ins
benim de aynen öyleNehir iyi mi kötü mü anlamadım. Bana çok yuvarlak konuştu. Birini tarif etti eğer sevgilin benziyorsa odur eğer benzemiyor diyorsan başka biridir dedi. Arkadaş zaten falı kapatırken bir niyetle kapatıyoruz.
Eee sende sonuç ne oldu çıktı demişsin,benim de aynen öyleşöyle şöyle birini gördüm ama bilemeyeceğim, senin eskisi mi yeni biri mi sen anlarsın. birisi sana pişman olup gelecek ama o mu başkası mı bilemem
yok demedim başkasıyla karıştırdın herhalde :)Eee sende sonuç ne oldu çıktı demişsin,
Selam kızlar bana mandal cafe toprak fali cikti.İşleri ilgili bugün görüşmeye gittim yarın ise başlıyorum.
Sayı olarak bilmiyorum canım da hayırlısıyla hayırlı kişi olsun diye bunlar okunuyor bildiğim kadarıylaCanim kac defa okumaliyiz ?
Cikan fal haberi ve korkularim..
online deil ama muhabbet daha cok burda oldugundan buraya yaziyim dedim. subatta muptela muratin fali cikti.."su uzerinde iki kez yolculuk yapcaksin bu yil icinde soyle boyle olucak " diye tarif etti ve hicccc ihtimal yokken o iki yolculugu yaptim yil biterken...bu basit konu ama cikti
korkuyorum cunku kotu seyleride soylemisti ve bugun annemle cok kotu kavga ettik bu yolculuk(ihtimalde bile değildi) ciktigina gore soyledigi olumsuz seyler(ailemle ilgili ve buyuk bi askla sevdigim adamla olmuycagi) da cikarsa diye korkuyorum agliyorumcok buyuk bi depresyondayim lutfenn yardim edin
sorum;bu gorusu cikti diye obur dedikleri de cikarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?