Nehir dediginiz binnaz abladaki nehir ise. Ben ona bir kere baktirdim. Kardesim icin. Esiyle problemi vardi mahkemeye basvurmuslar bosanmak icin. Nehir hanim yorumunda bosanma olmuycagini hatta mahkeme salonuna bile girmeyeceklerini aralarinin duzelecegini canimizi sikmamamizi soyledi. Ama faldan sonraki gun tek celsede bosandilar. Yani dediklerinin icinde tek bir tane kelime vile cikmadi. Yorumu inanilmaz olumluydu. Amddi manevi soyledigi hersey fos cikti. Hatta bunu binnazdaki yorum kismindada yazdim ama gorundumu bilmiyorum. Bunu sizinle paylasmak istedim. Bu kadar ovulunce sasirdim. Soyledikleirni arasinda gecmis an gelecek en ufak bisey tutmadi tutsaydi herhangi birsey demekki sonucu olmadi diye dusuncektim. Bir dahada baktirmadim. Bayagi ovuluyo su ara sasiriyorum. Bende neden boyle oldu acaba. Ben lahveyi icerken cevirirken hatami yapiyorum diye dusunmeye basladim.Nehir atesogluna 3ncu atisim ve nasil desem su zamana kadar dedigi hersey cikti tarihleride tuttu ben cok memnunumm ... Artik baska falci arayip atmicam. Aramizda baska nehirden memnun kalan var mi ?? tarihleri cikan bakalim bu sefer baktirdim cevap bekliyorum..
kızlar peri sel'e baktırıp da tanıdık biri olduğunu düşüneniz var mı? kadına krize girdiğim bir anda baktırdım hiç bahsetmediğim ama aklımdaki bir konu için de uzun uzun yazmış ve verdiği harfler de benim için çok önemli bir şeydi acayip şaşırdım tanıdık mı diye düşünüyorum değilse kadın efsane bilmiş
Merhaba hanimlar bir yolun varda semayi mi famayi mi onerirsiniz? :)
vee Sezgi nin falında gelecekle ilgili esas konuyla ilgili dediği şey yaşandı yani gelecekle ilgili bir olayı aynen yaşadım. bakalım diğer kısımlar da gerçekleşecek mi.. Ben de şaşkınım :)
canım sana herkese uyabilecek bir şey söylemiş:) hani çok ince bir detay söylemişti hiç ihtimal vermiyordum deseydin anlardım ama o kadar genel bir şey ki takmana zerre gerek yok inan
Üzülme pythia her fala illa olucak gözüyle bakma kuzum iyiyi de kötüyü de .
Yeşilçingeneye inanmalısın bence Akrepgöz banada aynı şekilde konuştu ve bu adam senn kısmetin değil kısmet falı baktır bana sana kısmetini söylerim ordan dedi. ben onun çok iyi olduğunu düşünmüyorum para in hepsi yapıyor evet ama doğru gelmedi o faldan diğerine yönlendirmesi.Kızlar akrepgöz ve yeşilçingeneye fal baktırdım biri çok olumsuz diğeri tam tersiydi hangisine inanayım şimdi
Kim bu yorumcu ??Ayrinti soyledi yani bu yil icinde yapacaksin bu yolculuklari dedi birini haziranda yaptim ikincisini aralikta yaptim ikiside su uzerindeydi..ustelik adam bi yolculugun kisa digeri uzun olacak dedi onuda bildi...demekki adam varlikla mi bakiyor ki boyle bi ayrintiyi gördü demekki iyi falciki bildi bu demekki sevgilimle boşuna ugrasiyorum cunku adam olmuycak dedi
ya sevgili kizlar bi dedigi cikan falcinin obur dedikleridr cikmazmi adam beni sok etti
Katılıyorummmmmmm aynennn atmasyonnnnIYi aksamlar hanimlar, her zaman okurum burayi, ama ben nehire atesogluna mart ve nisan ayinda iki fal attim, ve hiiiiiiiç benimle ne yakindan ne uzaktan alakasi yoktu yani, çok övüluyor bu son zamanlar ama fallarima bakali bir kaç ay geçti ve tamamen uydurmasyon ve hiç gerçeklesecek bir yanlari yoktu. bunu sizlere bildirmek istedim.....yine de enerji meselesi diyebiliriz buna ama.....
Bilge ye bende 2014 de baktırdım. Söylediklerini yaşadım. bir kişiyi sordum sana karşı ilgisi ve alakası var ama sen adım atmazsan atmaz rahatsızlık vermek istemez dedi. öyle de oldu. şu an hala sosyal medyada takip ediyor ama msj atmadı. Karşı tarafı iyi biliyor benceya kızlar size bişey sormak istiyorum binnaz da bilge özdoğru yla ilgili yorumlarınız nelerdir?ben şöyle bir geçmiş fallarımı kurcaladım,ilk falımı ona 2014 de atmışım ondan bugune bir sürü kez fal atmışım.Hepsini dinlemedim ama yorumlardan olayları çıkarttım zaten,kadın bende bilmenin ötesinde birşey yapıyor kimle ilgili ne sorduysam söylemiş ama inanırmısınız hep olumsuz hep olumsuz kimi sorduysam bunla olmaz demiş..en son kasım başında fal atmışım orda da sen aramazsan aramaz demiş arar dene demiş ama egosu çok yuksek vs demiş tam fal bıterken de bu ilişki gelecek vadeden bir ilişki değil demiş ama senin içinde kalmasın mesaj at demiş kadın belki 10 farklı konuştugum insan için de zamanında aşırı tutarlı yorumlar yapmış ama dediğim gibi hepsi olumsuz hepsiyle bitti..sonuncusuyla da öyle böyle konuşuyoruz.Ya inanmak istemiyorum ama inanmamam elde değil bununla da bitirdi ya bizi şaka gibi..ne zoru var benimle ve neden hep haklı çıkıyor
Nerde bakıyo kim bu ilk duydum??Cikan fal haberi ve korkularim..
online deil ama muhabbet daha cok burda oldugundan buraya yaziyim dedim. subatta muptela muratin fali cikti.."su uzerinde iki kez yolculuk yapcaksin bu yil icinde soyle boyle olucak " diye tarif etti ve hicccc ihtimal yokken o iki yolculugu yaptim yil biterken...bu basit konu ama cikti
korkuyorum cunku kotu seyleride soylemisti ve bugun annemle cok kotu kavga ettik bu yolculuk(ihtimalde bile değildi) ciktigina gore soyledigi olumsuz seyler(ailemle ilgili ve buyuk bi askla sevdigim adamla olmuycagi) da cikarsa diye korkuyorum agliyorumcok buyuk bi depresyondayim lutfenn yardim edin
sorum;bu gorusu cikti diye obur dedikleri de cikarmi?
Hayırlısı olsun..aşk da cıkar umarımSelam kızlar bana mandal cafe toprak fali cikti.İşleri ilgili bugün görüşmeye gittim yarın ise başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?