Binnaz Abla

Nehir dediginiz binnaz abladaki nehir ise. Ben ona bir kere baktirdim. Kardesim icin. Esiyle problemi vardi mahkemeye basvurmuslar bosanmak icin. Nehir hanim yorumunda bosanma olmuycagini hatta mahkeme salonuna bile girmeyeceklerini aralarinin duzelecegini canimizi sikmamamizi soyledi. Ama faldan sonraki gun tek celsede bosandilar. Yani dediklerinin icinde tek bir tane kelime vile cikmadi. Yorumu inanilmaz olumluydu. Amddi manevi soyledigi hersey fos cikti. Hatta bunu binnazdaki yorum kismindada yazdim ama gorundumu bilmiyorum. Bunu sizinle paylasmak istedim. Bu kadar ovulunce sasirdim. Soyledikleirni arasinda gecmis an gelecek en ufak bisey tutmadi tutsaydi herhangi birsey demekki sonucu olmadi diye dusuncektim. Bir dahada baktirmadim. Bayagi ovuluyo su ara sasiriyorum. Bende neden boyle oldu acaba. Ben lahveyi icerken cevirirken hatami yapiyorum diye dusunmeye basladim.

Ben ağustos gibi baktırmıştım her şey onun dediği gibi ilerledi, hiç umursamamıştım okuduğumda falı ama böyle yani.

NurbanuYa bir de ffamaya baktirmistim bir yolun varda ben nurbanuyu beğenmiştim canım tarot atmistim Famagusta o kadar iyi değildi acikcasI

Kızlar akrepgöz ve yeşilçingeneye fal baktırdım biri çok olumsuz diğeri tam tersiydi hangisine inanayım şimdi

canım sana herkese uyabilecek bir şey söylemiş:) hani çok ince bir detay söylemişti hiç ihtimal vermiyordum deseydin anlardım ama o kadar genel bir şey ki takmana zerre gerek yok inan
Üzülme pythia her fala illa olucak gözüyle bakma kuzum iyiyi de kötüyü de .

Ayrinti soyledi yani bu yil icinde yapacaksin bu yolculuklari dedi birini haziranda yaptim ikincisini aralikta yaptim ikiside su uzerindeydi..ustelik adam bi yolculugun kisa digeri uzun olacak dedi onuda bildi...demekki adam varlikla mi bakiyor ki boyle bi ayrintiyi gördü demekki iyi falciki bildi bu demekki sevgilimle boşuna ugrasiyorum cunku adam olmuycak dedi

ya sevgili kizlar bi dedigi cikan falcinin obur dedikleridr cikmazmi adam beni sok etti

Genelde bir konu yada iki konu çıkar is sağlık aşk para çıkma ihtimalide var cikmama ihtimalide var.

Kızlar akrepgöz ve yeşilçingeneye fal baktırdım biri çok olumsuz diğeri tam tersiydi hangisine inanayım şimdi
Yeşilçingeneye inanmalısın bence Akrepgöz banada aynı şekilde konuştu ve bu adam senn kısmetin değil kısmet falı baktır bana sana kısmetini söylerim ordan dedi. ben onun çok iyi olduğunu düşünmüyorum para in hepsi yapıyor evet ama doğru gelmedi o faldan diğerine yönlendirmesi.
Yeşilçingeneyede çok kez baktırdım hep memnun kaldım ve şuanda dediklerinin bir kısmını yaşadım devamı içinde daha vakit var

ya kızlar size bişey sormak istiyorum binnaz da bilge özdoğru yla ilgili yorumlarınız nelerdir?ben şöyle bir geçmiş fallarımı kurcaladım,ilk falımı ona 2014 de atmışım ondan bugune bir sürü kez fal atmışım.Hepsini dinlemedim ama yorumlardan olayları çıkarttım zaten,kadın bende bilmenin ötesinde birşey yapıyor kimle ilgili ne sorduysam söylemiş ama inanırmısınız hep olumsuz hep olumsuz kimi sorduysam bunla olmaz demiş..en son kasım başında fal atmışım orda da sen aramazsan aramaz demiş arar dene demiş ama egosu çok yuksek vs demiş tam fal bıterken de bu ilişki gelecek vadeden bir ilişki değil demiş ama senin içinde kalmasın mesaj at demiş kadın belki 10 farklı konuştugum insan için de zamanında aşırı tutarlı yorumlar yapmış ama dediğim gibi hepsi olumsuz hepsiyle bitti..sonuncusuyla da öyle böyle konuşuyoruz.Ya inanmak istemiyorum ama inanmamam elde değil bununla da bitirdi ya bizi şaka gibi..ne zoru var benimle ve neden hep haklı çıkıyor

IYi aksamlar hanimlar, her zaman okurum burayi, ama ben nehire atesogluna mart ve nisan ayinda iki fal attim, ve hiiiiiiiç benimle ne yakindan ne uzaktan alakasi yoktu yani, çok övüluyor bu son zamanlar ama fallarima bakali bir kaç ay geçti ve tamamen uydurmasyon ve hiç gerçeklesecek bir yanlari yoktu. bunu sizlere bildirmek istedim.....yine de enerji meselesi diyebiliriz buna ama.....

bu arada evet o aramadı 22 gunun sonunda ben mesaj attım biraz konuştuk ve şuan eski halinden çooook uzakta eskiden mesaj atmadan duramazdı şimdi ite ite görütüyorum.ya ve yeter artık yani bunu da öldürdü korkarım ki bunu da bilcek

Kim bu yorumcu ??

Katılıyorummmmmmm aynennn atmasyonnnn

Bilge ye bende 2014 de baktırdım. Söylediklerini yaşadım. bir kişiyi sordum sana karşı ilgisi ve alakası var ama sen adım atmazsan atmaz rahatsızlık vermek istemez dedi. öyle de oldu. şu an hala sosyal medyada takip ediyor ama msj atmadı. Karşı tarafı iyi biliyor bence

Nerde bakıyo kim bu ilk duydum??

Ugga bana da hem aşk hem iş olaylarını tarihiyle bilen tek falcı oldu 2016 Ocak ta Keşke geri dönse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…