- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ugga bana da hem aşk hem iş olaylarını tarihiyle bilen tek falcı oldu 2016 Ocak ta Keşke geri dönse
ya kızlar size bişey sormak istiyorum binnaz da bilge özdoğru yla ilgili yorumlarınız nelerdir?ben şöyle bir geçmiş fallarımı kurcaladım,ilk falımı ona 2014 de atmışım ondan bugune bir sürü kez fal atmışım.Hepsini dinlemedim ama yorumlardan olayları çıkarttım zaten,kadın bende bilmenin ötesinde birşey yapıyor kimle ilgili ne sorduysam söylemiş ama inanırmısınız hep olumsuz hep olumsuz kimi sorduysam bunla olmaz demiş..en son kasım başında fal atmışım orda da sen aramazsan aramaz demiş arar dene demiş ama egosu çok yuksek vs demiş tam fal bıterken de bu ilişki gelecek vadeden bir ilişki değil demiş ama senin içinde kalmasın mesaj at demiş kadın belki 10 farklı konuştugum insan için de zamanında aşırı tutarlı yorumlar yapmış ama dediğim gibi hepsi olumsuz hepsiyle bitti..sonuncusuyla da öyle böyle konuşuyoruz.Ya inanmak istemiyorum ama inanmamam elde değil bununla da bitirdi ya bizi şaka gibi..ne zoru var benimle ve neden hep haklı çıkıyor
çok guzel yazmışssın ya.. herkese olumsuz demek .yani birinde tutturamayacak biliyorum.Olumlu çıkanı da tutmamış zaten.Bana olumlu söylediği hiçç olmadı hatta 2014 teki ilk falımda biri için değil genel 10lu açılım yapmışım onda bile senin mutluluk yakın zamanda değil yıldızların uzaklıgında demiş...Bilge hep olumsuzdur, ben ilk attigimda olumluydu. Olmadi. Ama adamin isiyle ilgili dedikleri bir bir cikti. Sonra bi daha attim nu adam senin kaderin degil dedi. Ok kib bye dedim. Olumsuz konussun ben olumsuz konusani severim, gercekcidir ama kaderi sen nerden bilcen be bilgey. Ki ben salt bir kadere inanmam. Ordan kirdim puan. Bildigim kadariyla bilge paso olumsuz konusan biri.
Fallari neden cikiyor biliyor musun canim, cunku itiraf etmek guc olsa da, kabullenmek istemesek de orantilarsak 10 kisinin 8 olumsuz sonuclanir zaten. Aylarca bi adam ya da kadin beklenmez. Evlilikte bile beklenmiyor bizler daha yolun basindayken sevgili bile degilken soruyoruz. Aci ama gercek, olacak is fallara kalmadan oluyor. Falda tarih ötelemeye filan da inanmiyorum, öyle öteledik ki yillar gecti hala öteliyoruz cikan yok. O yuzden demem o ki bizim durumlar nahos, bilge iyi falci oldugundan degil realist oldugundan tutuyor bence.
Muhtemelen sonradan açılan profiller sitelerin oyunu, başka falcıya devrediyor olabilirler. Ama Ugga da öyle dümdüz, kısa bu nasıl keyifsiz bir fal, dedirten bir tarz var ki, onun bakıp bakmadığını anlarım kanımca. Vaktiyle Alibeykoy de bir kadına giderdim, suya bakar iki kelime söyler her seferinde memnuniyetsiz ayrılır boyle fal mi olur derdim ama her dediği de çıkardı. izini kaybettim ama Ugga da aynı onun gibi bakıyor.Tek icimde kalan isim. Ugga nin ugga oldugu zamanlar kacirdim ya ben
Sonradan donenlerde bir firildak oluyor, eakisi gibi basarili olmuyor ara verip acilan profiller. Fama yi da aradik taradik, aylarca seslendik kendisine geldi ama tellwedeki performanslari yok
çok guzel yazmışssın ya.. herkese olumsuz demek .yani birinde tutturamayacak biliyorum.Olumlu çıkanı da tutmamış zaten.Bana olumlu söylediği hiçç olmadı hatta 2014 teki ilk falımda biri için değil genel 10lu açılım yapmışım onda bile senin mutluluk yakın zamanda değil yıldızların uzaklıgında demiş...
Genelde bir konu yada iki konu çıkar is sağlık aşk para çıkma ihtimalide var cikmama ihtimalide var.
Muhtemelen sonradan açılan profiller sitelerin oyunu, başka falcıya devrediyor olabilirler. Ama Ugga da öyle dümdüz, kısa bu nasıl keyifsiz bir fal, dedirten bir tarz var ki, onun bakıp bakmadığını anlarım kanımca. Vaktiyle Alibeykoy de bir kadına giderdim, suya bakar iki kelime söyler her seferinde memnuniyetsiz ayrılır boyle fal mi olur derdim ama her dediği de çıkardı. izini kaybettim ama Ugga da aynı onun gibi bakıyor.
fal atmayı bu yüzden sevmiyorum ya hele de guvendiğim daha önce çıkan biriyse ki bilge yani ona neden atıyosun ki kafadan olumsuz dicek bil yani.Allahtan kasım başı atmışım şuan yeni durumla ilgili atmıcam atsam da bana çok sürmez yazar zaten.Amaaan bosver takilma olumlu ya da olumsuza. Ikili iliskilerde bir sey olacaksa oluyor, olmayacaksa ne yaparsan yap olmuyor. Akisina birak. Bilgeye cok takilma. Benim 2014 yili fallarimdan 2 olumsuz mu ne vardi gitti onlar cikti, ama falcilar bildiginden degil benim durumum zaten olumsuzdu, yuzde elli elli olumsuz diyen bilmis oldu. Ben boyle goruyorum artik. Ama sunu hep soylerim yine donsem o yila yine onca fali atardim, benim sureci daha rahat atlatmama yardimci oldu.
Ben yesilçingeneyi severim, çok hos ve beyefendi birisi...amaaaa bana 3 fal bakti ve tamamen fos ve patladiKızlar yeşil çingeneye fal atsam mı acaba yaa ne kadar surede bakıkıyor tellwede ? Hiç bilmyrm sistemlerini
Anda nasıl canım durum analizle bi de hangi falı daha iyiBen yesilçingeneyi severim, çok hos ve beyefendi birisi...amaaaa bana 3 fal bakti ve tamamen fos ve patladi
Canımcım selam, ara ara bakıyor ama yazmıyorum.Faldan bayagı bayagı uzaklastım, arada cıkanlar oluyo onları deniyorum bazen gelisme oldukca :) her duyduguma,okuduguma bodoslama dalıp hayal kırıklıgı yasadıgım zamanlar sukur geride kaldı..
Sen nasılsın ozledim cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?