Binnaz Abla

Ugga bana da hem aşk hem iş olaylarını tarihiyle bilen tek falcı oldu 2016 Ocak ta Keşke geri dönse

Tek icimde kalan isim. Ugga nin ugga oldugu zamanlar kacirdim ya ben

Sonradan donenlerde bir firildak oluyor, eakisi gibi basarili olmuyor ara verip acilan profiller. Fama yi da aradik taradik, aylarca seslendik kendisine geldi ama tellwedeki performanslari yok

Sağol hanevubi.Cingene ye katina atsam diye düşünüyorum.Katina mi kahve mi sizce kızlar.

Bilge hep olumsuzdur, ben ilk attigimda olumluydu. Olmadi. Ama adamin isiyle ilgili dedikleri bir bir cikti. Sonra bi daha attim nu adam senin kaderin degil dedi. Ok kib bye dedim. Olumsuz konussun ben olumsuz konusani severim, gercekcidir ama kaderi sen nerden bilcen be bilgey. Ki ben salt bir kadere inanmam. Ordan kirdim puan. Bildigim kadariyla bilge paso olumsuz konusan biri.

Fallari neden cikiyor biliyor musun canim, cunku itiraf etmek guc olsa da, kabullenmek istemesek de orantilarsak 10 kisinin 8 olumsuz sonuclanir zaten. Aylarca bi adam ya da kadin beklenmez. Evlilikte bile beklenmiyor bizler daha yolun basindayken sevgili bile degilken soruyoruz. Aci ama gercek, olacak is fallara kalmadan oluyor. Falda tarih ötelemeye filan da inanmiyorum, öyle öteledik ki yillar gecti hala öteliyoruz cikan yok. O yuzden demem o ki bizim durumlar nahos, bilge iyi falci oldugundan degil realist oldugundan tutuyor bence.

çok guzel yazmışssın ya.. herkese olumsuz demek .yani birinde tutturamayacak biliyorum.Olumlu çıkanı da tutmamış zaten.Bana olumlu söylediği hiçç olmadı hatta 2014 teki ilk falımda biri için değil genel 10lu açılım yapmışım onda bile senin mutluluk yakın zamanda değil yıldızların uzaklıgında demiş...

Muhtemelen sonradan açılan profiller sitelerin oyunu, başka falcıya devrediyor olabilirler. Ama Ugga da öyle dümdüz, kısa bu nasıl keyifsiz bir fal, dedirten bir tarz var ki, onun bakıp bakmadığını anlarım kanımca. Vaktiyle Alibeykoy de bir kadına giderdim, suya bakar iki kelime söyler her seferinde memnuniyetsiz ayrılır boyle fal mi olur derdim ama her dediği de çıkardı. izini kaybettim ama Ugga da aynı onun gibi bakıyor.

Amaaan bosver takilma olumlu ya da olumsuza. Ikili iliskilerde bir sey olacaksa oluyor, olmayacaksa ne yaparsan yap olmuyor. Akisina birak. Bilgeye cok takilma. Benim 2014 yili fallarimdan 2 olumsuz mu ne vardi gitti onlar cikti, ama falcilar bildiginden degil benim durumum zaten olumsuzdu, yuzde elli elli olumsuz diyen bilmis oldu. Ben boyle goruyorum artik. Ama sunu hep soylerim yine donsem o yila yine onca fali atardim, benim sureci daha rahat atlatmama yardimci oldu.

Genelde bir konu yada iki konu çıkar is sağlık aşk para çıkma ihtimalide var cikmama ihtimalide var.

varlikla bakılsa bilemi canim..cunku coook ilerki yasimdaki biseyide soyledi bana bunu nasil gorebilir aglamaktan basim agridi digerleridr cikcak diye 2kisiden fazlasida yorum yazmamis hala korky icindeyim ben

Olsun kızlar öyle düşünmeyin Hayat bu herseye gebe.İş buldum ama bu sefer benimi aklıma geliyör. Özlem bastı cidden.İnşallah iyi şeyler olur

Yaa valla anlarsan gercek ugga mi degil mi, ben gelince atarim bi fal. Ugga icimde kaldi zaten. Cok cok yazan falcilari da sevmiyorum ben; seni anlatiyor, karsiyi anlatiyor, gecmisi anlatiyor... Ama bunca falda gordum ki bunlari bilmek mesele degil, bunu hemen hemen hepsi biliyor. Onemli olan gelecegi tam olarak bilmese de sonucu ve sureci bilmek. Bunu da genellikle kisa ve oz yazan yorumcular biliyor.

O zaman Ugga geri don diyelim

İlişki olaylarında biraz mücadele edip geri çekilmek lazım ki karsiki taraf düsunsun . Bazen insanın kendisi de adım atmali iki tarafta pasif olunca hersey yerinde sayıyor bence.

Kızlar yeşil çingeneye fal atsam mı acaba yaa ne kadar surede bakıkıyor tellwede ? Hiç bilmyrm sistemlerini

Canim ben cingeneye geçen sene katina atmistim bir buçuk saate gelmişti yorumu ya kahve ya da katına at bence.Durum analizi ve karşı tarafın dusuncelerini bilmisti.

fal atmayı bu yüzden sevmiyorum ya hele de guvendiğim daha önce çıkan biriyse ki bilge yani ona neden atıyosun ki kafadan olumsuz dicek bil yani.Allahtan kasım başı atmışım şuan yeni durumla ilgili atmıcam atsam da bana çok sürmez yazar zaten.

Ask için katina daha iyi canım ama kahvesinide beğenen var ama çok ilgili sorularada hemen cevap veriyor.Durum analizi karşı tarafın dusuncelerini bilmisti .

Şu yesilcingene çıktı diyenlere de şaşırıyorum nasıl bir enerjim varsa kimseyle uymuyor anlaşılan. Ocak ta ona da fal atmıştım ilk buluşmada, yeni bir ilişkiye başlıyordum, yazdı yazdı şöyle yapacaksiniz böyle sevgili olacaksınız uzun süreli falan sonuç ne oldu bir daha o adamla hiç görüşmedik hayat ikimizi de farklı yerlere çevirdi ve değil aşık olmak aradığında telefonu bile açmadım, konuşasım bile gelmedi sonradan.

bende durulmustum tekrar sardım eskilerden cok az kisi aldı özlüyorum valla carada yaz merkta koyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…