Tabi canım neler neler cok serefsizler bnm eski sevgilimin peşimde kosarken evlnmk üzere oldgbu öğrenmiştm ben ay benim de hayatuma hiç adam gibi biri girmemiş kızlar beValla bi evli adam mesaj atıyodu arkadasıma tanısalım sonra arastırdık adamın facesini bulduk karısıyla boy boy fotoğrafı vardı.. çokta mutlu gülücüklü aşığım falan tarzı.. pislik insan..
Kuzu evet bir tane daha arkadasım biriyle ayrıldı 2 ay sonra adam evlendi ve halaaaa kızı arıyor.......Tabi canım neler neler cok serefsizler bnm eski sevgilimin peşimde kosarken evlnmk üzere oldgbu öğrenmiştm ben ay benim de hayatuma hiç adam gibi biri girmemiş kızlar be
Bunlar basıma gelse cok büyük travma yasardım blmıyorum da zor toplanırdım... Böle tipleri cekiyorum hep ama hepKuzu evet bir tane daha arkadasım biriyle ayrıldı 2 ay sonra adam evlendi ve halaaaa kızı arıyor.......
tatlım cem nasıl peki? şok edici bildiği oldu mu? baktırmadıklarımdandır kendisi
Var boyle tipler kuzu basıma da geldi yani ama allahın sevgili kuluymusum rabbim korudu beni gösterdi bi şekilde yüzleriniKuzu evet bir tane daha arkadasım biriyle ayrıldı 2 ay sonra adam evlendi ve halaaaa kızı arıyor.......
Allaha inancını saglam tut herseyi atlatıyırusn kuzuBunlar basıma gelse cok büyük travma yasardım blmıyorum da zor toplanırdım... Böle tipleri cekiyorum hep ama hepbenmki tam bi yılandı Allah belanı versin fatih!!! Duy burdan da duy!!
Sezgi anda bildi dimi kuzu yaa anda beni soka sokan iki isim var sezgi ve hüma bir de ikisi de bu adam bi yola gidip geliyo demiş bana daha benim bile haberim yok o derece aynı seyleri soylemişlerCanım valla bir iki anlık durum dışında şok edici bir şey söylemedi ki aslında o söyledikleri de herkese uyabilecek şeyler Benimle enerji tutmadı sanırım çünkü bi de bu ilk ayrılığınız değil dedi oysa ki ilk ayrılığımız
Hani bi geysu sezgi Sema bunların fallarını okurken şok oldum ama Cem'de ı ıh olmadı. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kadın falcılar erkeklere göre gerçekten çok daha detaylı bakıyorlar:)
Olsun devamı gelir inşallah kuzu yeşil cingene nasıl falları merak ediyorum herkese bakmıyo ya ilgimi cekiyo :)Kzmnt kuzum yesilcingene bir de mandal toprak bir de tellwede azizeninsesi ona atmistim onlar geçmişi durumları şu an için bildiler . Gerçi simdilik büyük bir gelisme yok ama ses tonu ben is buldum diyince çok sevindi araycam seni dedi bakalım ne olacak
Sezgi anda bildi dimi kuzu yaa anda beni soka sokan iki isim var sezgi ve hüma bir de ikisi de bu adam bi yola gidip geliyo demiş bana daha benim bile haberim yok o derece aynı seyleri soylemişler
Fallar bi yana, ben bu erkekleri anlamıyorum bi ayrılık yaşanıyor sonra barış oluyor bir şekilde ama hal ve tavırları neden düzelmiyor,
Değişmekten kastım, yani kimse onları barışma ya zorlamiyor değil mi barışma ya zorlamak zaten onları sogutuyor bi şekilde onlar adım atınca ilişki tekrar başlamış oluyor. Peki neden soğuk davranmaya devam ederler işte bunu anlamıyorum. Iliskiyi koruyan sabır gösteren hep kadın oluyor,madem barış oldu birlikte yeniden saglamlastirmak gerekir.erkek soğuk davrandikca kadın daha fazla hata yapiyor
Uzun süre atmıcam kuzu fal orucundayın ama aklımd aolsın diye soruyrm :)Ben ona katina attım kuzu anda iyi gerçekten. Boş adam degil cingene ani bildi tuttu ama gelecek çıkar mı bakicaz.Sağol kuzu
Di mi yaa anda cok iyi hümayla aynı seyleri solediler zaten bence bu ikisi varlıklarla bakıyor ama gelecek nolcak bakcaz :)Canım Sezgi gerçekten anda iyiydi ya hatta birisinden bahsetti arkadaşı harf verdi 3 tane çocuğu buldum isim ve soyisminde gerçekten bu harfler vardı:) karakteri ve işi hakkında da nokta atışlar yaptı
Di mi yaa anda cok iyi hümayla aynı seyleri solediler zaten bence bu ikisi varlıklarla bakıyor ama gelecek nolcak bakcaz :)
Ben hümanın falında soktan soka girdim ama sanırım enerjimizde cok iyi tuttu sezgiyi ilkten begenmedim sanıdm ama dikkatlice bi okudum yanıma gibi anlatmıs sezgi ve hümayı bilmesem aynı kişiler dicem tamamen aynı seyleri solemişler ama hüma yaglaya ballaya anlatmıs sezgi daha yalın anlatmıs o yüzden hüma daha senpatik geliyo ama ikisi de cok iyi benim içinHümayı da deneyeceklerim listesine alıcam en sonunda ama yakalayabilirsem tabi:) zaten sanırım anı çok iyi yorumluyor diyor herkes ben sezgiyi sevdim keşke çıksa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?