Binnaz Abla

Tabi canım neler neler cok serefsizler bnm eski sevgilimin peşimde kosarken evlnmk üzere oldgbu öğrenmiştm ben ay benim de hayatuma hiç adam gibi biri girmemiş kızlar be

Tabi canım neler neler cok serefsizler bnm eski sevgilimin peşimde kosarken evlnmk üzere oldgbu öğrenmiştm ben ay benim de hayatuma hiç adam gibi biri girmemiş kızlar be
Kuzu evet bir tane daha arkadasım biriyle ayrıldı 2 ay sonra adam evlendi ve halaaaa kızı arıyor.......

Kuzu evet bir tane daha arkadasım biriyle ayrıldı 2 ay sonra adam evlendi ve halaaaa kızı arıyor.......
Bunlar basıma gelse cok büyük travma yasardım blmıyorum da zor toplanırdım... Böle tipleri cekiyorum hep ama hep benmki tam bi yılandı Allah belanı versin fatih!!! Duy burdan da duy!!

tatlım cem nasıl peki? şok edici bildiği oldu mu? baktırmadıklarımdandır kendisi

Canım valla bir iki anlık durum dışında şok edici bir şey söylemedi ki aslında o söyledikleri de herkese uyabilecek şeyler Benimle enerji tutmadı sanırım çünkü bi de bu ilk ayrılığınız değil dedi oysa ki ilk ayrılığımız

Hani bi geysu sezgi Sema bunların fallarını okurken şok oldum ama Cem'de ı ıh olmadı. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kadın falcılar erkeklere göre gerçekten çok daha detaylı bakıyorlar:)

Bunlar basıma gelse cok büyük travma yasardım blmıyorum da zor toplanırdım... Böle tipleri cekiyorum hep ama hep benmki tam bi yılandı Allah belanı versin fatih!!! Duy burdan da duy!!
Allaha inancını saglam tut herseyi atlatıyırusn kuzu

Sezgi anda bildi dimi kuzu yaa anda beni soka sokan iki isim var sezgi ve hüma bir de ikisi de bu adam bi yola gidip geliyo demiş bana daha benim bile haberim yok o derece aynı seyleri soylemişler

Kzmnt kuzum yesilcingene bir de mandal toprak bir de tellwede azizeninsesi ona atmistim onlar geçmişi durumları şu an için bildiler . Gerçi simdilik büyük bir gelisme yok ama ses tonu ben is buldum diyince çok sevindi araycam seni dedi bakalım ne olacak

Olsun devamı gelir inşallah kuzu yeşil cingene nasıl falları merak ediyorum herkese bakmıyo ya ilgimi cekiyo :)

Ben ona katina attım kuzu anda iyi gerçekten. Boş adam degil cingene ani bildi tuttu ama gelecek çıkar mı bakicaz.Sağol kuzu

Sezgi anda bildi dimi kuzu yaa anda beni soka sokan iki isim var sezgi ve hüma bir de ikisi de bu adam bi yola gidip geliyo demiş bana daha benim bile haberim yok o derece aynı seyleri soylemişler

Canım Sezgi gerçekten anda iyiydi ya hatta birisinden bahsetti arkadaşı harf verdi 3 tane çocuğu buldum isim ve soyisminde gerçekten bu harfler vardı:) karakteri ve işi hakkında da nokta atışlar yaptı

Azizeninsesi Aralık ilk hafta dolmadan seninki boynu bükük bir şekilde gelecek demişti patladı sayıyorum özellikle tarihler çıkar mı demiştim çıkıyor demişti

Fallar bi yana, ben bu erkekleri anlamıyorum bi ayrılık yaşanıyor sonra barış oluyor bir şekilde ama hal ve tavırları neden düzelmiyor,

bende...benimki mesela dun beni kirdi bugun hicbisey olmamis gibi baris yapmaya çalışıyor ama kendi taktikleriyle dayanamayacagimi bildigi taktiklerle..yarin gene kuser paşam..

ayni benim iliskimi tarif etmissin ya..ben nasil davrancagimi bilemez oldum..simdi gururu burakip barissam busefer beyfendi gene alincak bisey bulur..hep kendi kusüp kendi barismak istiyo bu adam cok otoriter buri ben basa cikamiyorum ayrilikta zor geliyo yokmu tavsiye niz bugunde yazmis yazmamak icin zor duruyorum

Canım Sezgi gerçekten anda iyiydi ya hatta birisinden bahsetti arkadaşı harf verdi 3 tane çocuğu buldum isim ve soyisminde gerçekten bu harfler vardı:) karakteri ve işi hakkında da nokta atışlar yaptı
Di mi yaa anda cok iyi hümayla aynı seyleri solediler zaten bence bu ikisi varlıklarla bakıyor ama gelecek nolcak bakcaz :)

Di mi yaa anda cok iyi hümayla aynı seyleri solediler zaten bence bu ikisi varlıklarla bakıyor ama gelecek nolcak bakcaz :)

Hümayı da deneyeceklerim listesine alıcam en sonunda ama yakalayabilirsem tabi:) zaten sanırım anı çok iyi yorumluyor diyor herkes ben sezgiyi sevdim keşke çıksa:)

Kızlar serüven kitap falım geldi ben niye bu falı karışık buldum acaba?cidden demek istediğini anlamadım ve ona da sordum size de böyle oldu mu? acaba enerjimiz tutmadı mı bugün zaten enerjim kapalı sanırım medyum Cem'le de tutmamıştı

Hümayı da deneyeceklerim listesine alıcam en sonunda ama yakalayabilirsem tabi:) zaten sanırım anı çok iyi yorumluyor diyor herkes ben sezgiyi sevdim keşke çıksa:)
Ben hümanın falında soktan soka girdim ama sanırım enerjimizde cok iyi tuttu sezgiyi ilkten begenmedim sanıdm ama dikkatlice bi okudum yanıma gibi anlatmıs sezgi ve hümayı bilmesem aynı kişiler dicem tamamen aynı seyleri solemişler ama hüma yaglaya ballaya anlatmıs sezgi daha yalın anlatmıs o yüzden hüma daha senpatik geliyo ama ikisi de cok iyi benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…