Binnaz Abla

Sana canm pardon yanlış alıntıladm
Ah canim kimlere baktirmadim ki
Hulya demir, kemal devrim, maya demir, asenat kilic, benna kuçuker, muge aydin, sahra buhari, selin imer, esin guven, ekin sarpen, sezgi sandan, sevval erdal, nehir atesoglu, bilge ozdogru, elani soylu, elif hanzade, gonca polat ve de nicelerine daha....utaniyorun

Retroda donen dondugu gibi gidermis diyor astrologlar
Bu donemde atılan adımlar saglam olmazmıs aslında gokyuzu hakli aynı insana iki uc sans fazla ha retroda ha degil
Aynen oyle huyları degişmiyor ha bi sebepten gelemiyodur anlarım da sebep yokken geziyim tozayım döneyim kafasındaki adamlara her zaman kapın kapalı oldu ama bu son adam gercekten zor durumdaydı off kahretsin cekyrz problemli tipleri (( zaten sezgi de hüma da cok allak bullak bu adam demişler

Kzmnt canım araycam şimdi benimkini h.sonu beklemeyim ne diycem şimdi direk ise girdim falan diycem.

Kzmnt canım araycam şimdi benimkini h.sonu beklemeyim ne diycem şimdi direk ise girdim falan diycem.
Kuzucuk ara naber falan filan önce bi hatrını sor adamın sonra ben de işe girdim falan gilan dersin konu konuyu acar canımcım

Sezgi cıktı mı sana yavrum nasıldı ??

canim, sezgi bana aninda çok çok güzel bakti, o anki durumu çok iyi tarif etti....ama maalesef gelecek için söyledigi hiç bit sey çikmadi

sen o bHaettgn adamı mı bekliyorsyn gecen gün yazmştn geldigi gibi geri gtti fin amacı kötüymüş

sen o bHaettgn adamı mı bekliyorsyn gecen gün yazmştn geldigi gibi geri gtti fin amacı kötüymüş
Yok kuzu onu bekler miyim yaa o işte evlenip tekrar yazan bu baska bi adam kuzucuk kötü niyetli bir adam degil ikimiz de cok zor zamanlardan geviyoruz ilişkiye gecemedik o yüzden ötekine yüz bile vermedim ne işim olur evli adamla allah esirgesin

Kim evleniyo bunlarla allasen... Ne zaman evlendi ki bu kadar sıkılmş... Bu tür adamlar hiç düzelmez bri de beni hatalkırlşgyna uğrattı

Kim evleniyo bunlarla allasen... Ne zaman evlendi ki bu kadar sıkılmş... Bu tür adamlar hiç düzelmez bri de beni hatalkırlşgyna uğrattı
Sorma kuzu yaa kandırıyolardır kızları beni de kandırmaya calışmıstı e tabi biraz da maddiyatı yerindeydi işi gücü falan maalesef kızlar da kanıyo bu tarz durumlarda allah bizleri korusun kuzum inanıyosun işte

Kzmnt aradım kuzum Nasılsın falan sonra ne yaptın girdin mi ise dedi ben de girdim dedim çok sevindim cidden ne güzel kurtuldun evde oturmaktan dedi bende güldü tatlı tatlı. Ben de sen napiyosun dedim o da Halis aha maçına gidicem arkadaslarla ararım seni akşam dedi.Su an mutluyum kuzu ariycam dedin seni.

Hadi bakalım cok sevindim gızel gelişmelerin olsun falcılar ne demişti sana kuzu

adam evlendiğine dair bi foto bile koymadı hiçbiyere tam bi lagmn faresi....kadın demiyo mu buna Nye saklıyosun beni dye... Aynen bayağı zengin bi cocuk gerci abisi zengin hazırcı sonradan görme .... Herseyi elde edeblecek sanıyo

Ne kadar kötü insanlar var görüyosun işte kuzu o zamanlar cok üzülüyoruz ama bir de bu adamların eşi olmak vardı boylesi için şükrediyorum eger su anki adam da benim hissettgim gibi degilse içi kötüyse o da olmasın allaha bıraktım hakkaten eskiden olsun olsun diye dua ederdim artık allahım sen nasıl uygun görürsen diye dua ediyorum bu bile içimde bi gelişme bana yeter

tatlım cem nasıl peki? şok edici bildiği oldu mu? baktırmadıklarımdandır kendisi

hemcinslerimiz De bi tuhaf anlamıyorum adam tek basına yurtdışı fotolarını isvicre sura bura her türlü fotosunu koyuyor .bütün kızları ekliyor swarmına Twitter ına.. Insan sevdiği evlendgni kadınla bi fotosunu koymaz mı? Bu kadın nasıl tahammül ediyo buna ? Kahrından ölür insan

Ay evet senin ki cok kötüymüş kuzu o adam tam fırıldakmıs iyi ki kurtulmussun kadın da kendi keyfinde demek ki ::

Ay evet senin ki cok kötüymüş kuzu o adam tam fırıldakmıs iyi ki kurtulmussun kadın da kendi keyfinde demek ki ::
Valla bi evli adam mesaj atıyodu arkadasıma tanısalım sonra arastırdık adamın facesini bulduk karısıyla boy boy fotoğrafı vardı.. çokta mutlu gülücüklü aşığım falan tarzı.. pislik insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…