Kuzu sen günde kaç fal baktırıyosun enerjimi kalır askım yapma bole namaz kım esma oku meditasyon yap ama bole olmaz fal ciddi enerji sömüren bişiKızlar serüven kitap falım geldi ben niye bu falı karışık buldum acaba?cidden demek istediğini anlamadım ve ona da sordum size de böyle oldu mu? acaba enerjimiz tutmadı mı bugün zaten enerjim kapalı sanırım medyum Cem'le de tutmamıştı
Ben hümanın falında soktan soka girdim ama sanırım enerjimizde cok iyi tuttu sezgiyi ilkten begenmedim sanıdm ama dikkatlice bi okudum yanıma gibi anlatmıs sezgi ve hümayı bilmesem aynı kişiler dicem tamamen aynı seyleri solemişler ama hüma yaglaya ballaya anlatmıs sezgi daha yalın anlatmıs o yüzden hüma daha senpatik geliyo ama ikisi de cok iyi benim için
Kuzu sen günde kaç fal baktırıyosun enerjimi kalır askım yapma bole namaz kım esma oku meditasyon yap ama bole olmaz fal ciddi enerji sömüren bişi
Kuzu cok sevyrm fal baktırmayı ben de ama eski fallarımı okuyrm allaha dua edyrm meditasyon yapıp tasavvur edyrm surekli düşğnyrm eve t canım artık fal aymak istemyr sigara gibi arada canım cekiyo ama enerjimin düsecwgni hiissedincs vazgecyrm bir de iki ayda 20ye yakın fal da ben baktırdım cafeler dahil :) en az 17si olunlu konusmusken enerjimi bozmak istemyrm biri bişi dicek kafama takılcak ne gerek varCanım geysuya da baktırmanı tavsiye ederim çok büyük ihtimal enerjin onunla da tutar onu okurken de şok olursun büyük ihtimal:) tabi gelecek için bir şey diyemiyorum
Ay sesli güldüm:) gerçekten abarttım farkındayım kredi kartıma bakmak istemiyorum düşün şu harcadığım paralarla sosyalleşip 2 insan tanısam ya da dediğin gibi dua etsem daha iyi olabilirdim gerçekten ya bi de forumda kimin adı geçse merak sarıyor beni :) sen fal orucuna girdim yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam valla nasıl yapabiliyorsun ne güzel bi şey
Bilenler arasında sezgi varmı bakırdın mı hiç ona?Anlamadim canim
Kuzu sen günde kaç fal baktırıyosun enerjimi kalır askım yapma bole namaz kım esma oku meditasyon yap ama bole olmaz fal ciddi enerji sömüren bişi
Hç birimi çıkmadııı??Ah canim kimlere baktirmadim ki
Hulya demir, kemal devrim, maya demir, asenat kilic, benna kuçuker, muge aydin, sahra buhari, selin imer, esin guven, ekin sarpen, sezgi sandan, sevval erdal, nehir atesoglu, bilge ozdogru, elani soylu, elif hanzade, gonca polat ve de nicelerine daha....utaniyorun
Kuzu oyle guzel yazmıssın ki altına imzamı atarımMavikurdele10
benim de öyle 2 aya yakın bir dönemim oldu. deli gibi saldırdım, başlıkta kime güzel yazıldıysa baktırdım. neredeyse herkesi denedim ettim. hatta forumda da birkaç arkadaşla fallaştık. ama sonunda fark ettim ki, ben fal baktırdıkça bir şey değişmeyecek. zaten bu saldırma döneminin sonunda fark ediyor insan, aradan da birkaç tane favori çıkıyor. fakat o öyle bir dönem, içini rahatlatmaya atıyor insan. sonra hızını alamıyor onu da deniyor bunu da deniyor. ben bir de baktım ki üstüme bir ağırlık çökmüş. ve kendimce bir karar verdim, önce kendimi arındırmak istedim. ve hakikaten daha iyi hissediyorum.
en azından ay sonuna kadar baktırmayacağım; çünkü, baktırdıkça bir gelişme zaten olmuyor :) ama en azından enerjim bana kalıyor. ha pişman mıyım baktırdıklarıma? hayır, ama daha kısa sürebilirdi bu saldırganlık dönemim :) yine de terapi gibi iyi geldi. bir süre sonra fark ediyor insan, biz de kendimizce yaralarımızı böyle sarmaya çalışıyoruz
Kızlar benım butun fallarım patladı resmen ya cıkması ımkansız..en çokta selena ya uzuldum oda yanıldı bu kez ..ya bu kadının bir köyü var. nası bi yerse ? yer altında mıdır nedir internet telefon fln çekmiyormuş..bu da hal böyle olunca hicbir mail yanıtlayıp ba
DEMe neden tarıhı gectı dıyemı dıyosunKızlar benım butun fallarım patladı resmen ya cıkması ımkansız..en çokta selena ya uzuldum oda yanıldı bu kez ..
Yok canım tarıh degıl keske tarıh olsa ..DEMe neden tarıhı gectı dıyemı dıyosuncok uzuldum ( sezgıdemi patladı ayy yaaa.kızlar dıyım yaprak dokumu gıbı olmayalımda (
Ne oldu ozel degılse.eskı dostlarımı gorunce daha bı uzuluyorumYok canım tarıh degıl keske tarıh olsa ..
Ona maıl atmıstım dönmemiştı .kuzumNe oldu ozel degılse.eskı dostlarımı gorunce daha bı uzuluyorum( sezgıyede baktırdın mı? Baktırmadıysan bı dene
Canım hepımızın kı patlıyor aslında ... olucak gene oluyor.. ben artıkk aşkın hayatımda konu olmadıgı yaşlarımı ozluyorum..hastalık bu ilişki durumlarıOna maıl atmıstım dönmemiştı .kuzum
Fallara cok umut baglamamak gerekıyor malesef ben falcılara cok inandım.ins canım hepımızın gonlunce olsun ..Canım hepımızın kı patlıyor aslında ... olucak gene oluyor.. ben artıkk aşkın hayatımda konu olmadıgı yaşlarımı ozluyorum..hastalık bu ilişki durumları( sırf benım başıma gelıyo desem o degıl butun form beş asagı ıkı yukarı aynı derttelerr çözüm gene yok artık yoruldukl..hayat bu degıl ama iştee gelde anlat.umarım hersey gonlunce olur dostım
Müjdeli haberlerini bekliyorumAralık da geldi yavaş yavaş ilerliyor günler
Canim sen gonca polati begendinmi?ilk fallari cikiyor gibiydi ama olaylarin butunu onun dedigi sekilde gelismedi ve komple yon degistirdi bende..birde tarzinda rahatsiz eden birsey fark etmeye basladim,olaylarimi cok ogrendikce akil verir tarzda,boyle dalga gecercesine falin icinde sinir sinir gulmeleri,sanki kendi herseyi cozmuscesine ustten ustten akil vermeler vs. hoslanmadim itici olmaya basladi.Birde zaten yanilmis,kendi tasdik ettigi kisinin sumsugun teki oldugu ortaya cikmis,halada kuyrugunu indirmeyip sanki ben salakmisimda bir adami bile yola getirmemisim,sanki kendi olsa avucunun icine alirdida ayaklarina kapandirirdi tarzi havalar..yok katina degismismis yok olaylar yon degistirmismis,yok ben becerememisimde adami elimde tutamamisim..sanki adamlar da brad pitt,surekli bir tarafimizi yirtacagiz ele gecirmek icin..kendi hayatinda uygulasin cok bilmisliginide gorelim..ay sinir oldum yine hatirlayincaAh canim kimlere baktirmadim ki
Hulya demir, kemal devrim, maya demir, asenat kilic, benna kuçuker, muge aydin, sahra buhari, selin imer, esin guven, ekin sarpen, sezgi sandan, sevval erdal, nehir atesoglu, bilge ozdogru, elani soylu, elif hanzade, gonca polat ve de nicelerine daha....utaniyorun
Müjdeli haberlerini bekliyorum
hem paramizi aliyorlar,hem zayif animizda ustten ustten bilgiclik taslayip aptallik,beceriksizlikle sucluyorlar,en buyuk ithamida sabirli olmamak...kac senelerimizi harcamamiz gerek acaba sabirli olmak icin..ay kimse icin o kadar ugrasamam,hem alttan alacagim,hem soguk savas surdurecegim,hem sosyal gorunup evliligi takmiyor havalarinda adami surundurecegim,adamin her kahrini sabirli olup hic ses etmeden cekecegim,bunlari cekerkende bir yandan adami pesimden kosturmak icin surekli taktikler uuygulacagim..ya hangi adam hak eder bunu ki bahsedilen adamda uyuzun teki cikti,ucuz atlatmisim kurtulup..ne tamamen bitecegini bildi ne adamin bir bok olmadigini ne durumunu..hala bana taktik veriyordu ukala ukala soyle yap boyle yap adami avucuna alacaksin falan falan..bence faldan cok kendi hayat tecrubelerine dayali akil veriyor,ha onuda cok bilerekmi veriyor bence hayir cunku her kosul icin ayni bilindik taktikleri soyluyor..taktik uygulamaksa olay,her adama bodoslama ayni yontem uygulanmaz bir,her insanin ayri kisisel kodlari vardir,ona gore taktik gelistirilir..ama ben zaten taktiklerle ugrasma taraftari deglim,eger bir iliski dogruysa zaten taktik uygulamaniza gerek kalmiyor,taktik yapmaniz gerekiyorsa o kisi zaten dogru kisi degildir..yoksa taktigin kitabini yazarim ona soruncaya kadar..Canim sen gonca polati begendinmi?ilk fallari cikiyor gibiydi ama olaylarin butunu onun dedigi sekilde gelismedi ve komple yon degistirdi bende..birde tarzinda rahatsiz eden birsey fark etmeye basladim,olaylarimi cok ogrendikce akil verir tarzda,boyle dalga gecercesine falin icinde sinir sinir gulmeleri,sanki kendi herseyi cozmuscesine ustten ustten akil vermeler vs. hoslanmadim itici olmaya basladi.Birde zaten yanilmis,kendi tasdik ettigi kisinin sumsugun teki oldugu ortaya cikmis,halada kuyrugunu indirmeyip sanki ben salakmisimda bir adami bile yola getirmemisim,sanki kendi olsa avucunun icine alirdida ayaklarina kapandirirdi tarzi havalar..yok katina degismismis yok olaylar yon degistirmismis,yok ben becerememisimde adami elimde tutamamisim..sanki adamlar da brad pitt,surekli bir tarafimizi yirtacagiz ele gecirmek icin..kendi hayatinda uygulasin cok bilmisliginide gorelim..ay sinir oldum yine hatirlayinca
Inşallah kızlar, artık dua ederken kendim dışında size de dua ediyorum artık kader ortaklığimiz var gibi düşünüyorum. Ayni uzuntuleri ayni umutlari besliyoruz. Hiç birinizi tanımıyorum ama iyi insanlar olduğunuzu biliyorumforumun topluca müjdeli haberlerini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?