Binnaz Abla

kızlar byvde üye olmadan fal baktırırsak eğer yine de mail adresimizi görüp aynı kişi olduğumuzu anlarlar mı?

sorma nedenim şu, semaya 1 ay önce fal baktırdığımda kasım-ocak demişti. 1 ay sonraki falında "zamanın ötelenmiş" diyip ocak-mart yazdı acaba görebiliyor mu diye merak ettim

baska bir mail adresi al canım , göremiyorlar diye biliyorum misafir gelenleri

kızlar valla az önce saydım toplamda 28 fal baktırmışım ve bugün kendime kızarak uyandım. 1 aydır baktırmadığım fal kalmadı sadece geri dönecek lafını duymak için evet duydum da ama bakıyorum gelen giden yok adam hayatını yaşıyor mutlu ben ne yapıyorum oturup bana dönecek mi diye fal atıp bi umutla bekliyorum. olacak olan zaten olur. bu adam altın kaplama mı ne oldu yani o kadar kızdım kendime:) benden bu kadar bu konuyu kapatma kararı aldım kafamda her gün sosyal medya hesaplarına bakmaktan da sıkıldım ha bu süreçte kazandığım burası oldu sizler oldunuz :) artık böyle bakma kararı aldım

Zaman niye ötelenıyo onu anlamıyorum ?

ben fal baktırmanın zamanı kesinlikle öteledigine inanıyorum canım aslında fal degil de baktırdıktan sonra takılı kalıp beklemek zamanı öteliyor , çünkü allah her zaman aşırı isteklerimizden uzak tutmaya calışır bizi o yüzden neyi çok istersek o zaman olmaz tam dersin ki vazgectim hayırlısı buymus o zaman gelir :)

Canım ilk baktrdğn katinayı at bana kartları sırasıyla..... Bakıym bi

Kızlar aranızda falsepeti ayışığına baktıran var mı nasıldı

beğenenleri varmış ama ben dahil etrafımda baktıran herkesin fostu. anlık durumda bile çok kötüydü ve kendine çok güvenmesi, iyi puan ver oldu mu demesinden sonra bir daha atmadım

Burda bu kadar kişi tanıdım tanımadan sevdim kızlar sizi özelden konuştuklarımda oldu hatta arkadaş olduğum oldu..Bu mübarek cuma günü hepimiz adına bizi fallardan medet uman hale getirenleri kapımıza getirsin ya rabbim diye dua ediyorum..Herkesin ne kadar üzüldüğünü hissediyorum kendimdende biliyorum çünkü...Bu kadar eğitimli insanlarız inançlıyız Allah afettsin ki onlar yüzünden fallara sarıyoruz ne haldeyiz...Ben hakkımı hiçbir zaman helal etmeyeceğim...edemiyorum çünkü istesemde..Allah büyük diyorum..En iyi ne durumda olduğumuzu o görüyor çünkü...Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar..Ya sabır...Artık fal atmak istemiyorum...

Ben her fal sonrasi "nasil bu kadar sacmalar bi falci?!" Diye kendimi yiyodum hem param gidiyo hem sinir durunca da atinca da bisey degismedi hayatimda en azindan kafam rahat..

Mesela selena dondu diye bi ona aticam dedim ve bakmiyor ya su an ? Cildiriciiim.. iste bunlar olmuyor baktirmayinca

Aralık da geldi yavaş yavaş ilerliyor günler

harbi ya bu ay da gecti.. simdi atsan yine atarlar 2 ay sonraya

Son düzenleme:

ya kuzucm ne kadar guzel yazmıssın cok tskler guzel dileklerin için ama benden sana acizane tavsiyem içinde bulundurdugun tüm kötü duygularını serbest bırak yani hakkını helal et affet allah zaten yukarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…