Yok baktirmadim hem bu konuyla ilgili hemde daha once hic sezgiye bakturmadimBilenler arasında sezgi varmı bakırdın mı hiç ona?
Yok baktirmadim hem bu konuyla ilgili hemde daha once hic sezgiye bakturmadim
baska bir mail adresi al canım , göremiyorlar diye biliyorum misafir gelenlerikızlar byvde üye olmadan fal baktırırsak eğer yine de mail adresimizi görüp aynı kişi olduğumuzu anlarlar mı?
sorma nedenim şu, semaya 1 ay önce fal baktırdığımda kasım-ocak demişti. 1 ay sonraki falında "zamanın ötelenmiş" diyip ocak-mart yazdıacaba görebiliyor mu diye merak ettim
ikisinde de aynı mail adresinden üye olmadan baktırdım da aklıma takıldıbaska bir mail adresi al canım , göremiyorlar diye biliyorum misafir gelenleri
Zaman niye ötelenıyo onu anlamıyorum ?baska bir mail adresi al canım , göremiyorlar diye biliyorum misafir gelenleri
Kuzu cok sevyrm fal baktırmayı ben de ama eski fallarımı okuyrm allaha dua edyrm meditasyon yapıp tasavvur edyrm surekli düşğnyrm eve t canım artık fal aymak istemyr sigara gibi arada canım cekiyo ama enerjimin düsecwgni hiissedincs vazgecyrm bir de iki ayda 20ye yakın fal da ben baktırdım cafeler dahil :) en az 17si olunlu konusmusken enerjimi bozmak istemyrm biri bişi dicek kafama takılcak ne gerek var
Mavikurdele10
benim de öyle 2 aya yakın bir dönemim oldu. deli gibi saldırdım, başlıkta kime güzel yazıldıysa baktırdım. neredeyse herkesi denedim ettim. hatta forumda da birkaç arkadaşla fallaştık. ama sonunda fark ettim ki, ben fal baktırdıkça bir şey değişmeyecek. zaten bu saldırma döneminin sonunda fark ediyor insan, aradan da birkaç tane favori çıkıyor. fakat o öyle bir dönem, içini rahatlatmaya atıyor insan. sonra hızını alamıyor onu da deniyor bunu da deniyor. ben bir de baktım ki üstüme bir ağırlık çökmüş. ve kendimce bir karar verdim, önce kendimi arındırmak istedim. ve hakikaten daha iyi hissediyorum.
en azından ay sonuna kadar baktırmayacağım; çünkü, baktırdıkça bir gelişme zaten olmuyor :) ama en azından enerjim bana kalıyor. ha pişman mıyım baktırdıklarıma? hayır, ama daha kısa sürebilirdi bu saldırganlık dönemim :) yine de terapi gibi iyi geldi. bir süre sonra fark ediyor insan, biz de kendimizce yaralarımızı böyle sarmaya çalışıyoruz
Zaman niye ötelenıyo onu anlamıyorum ?
Canım ilk baktrdğn katinayı at bana kartları sırasıyla..... Bakıym bikızlar valla az önce saydım toplamda 28 fal baktırmışım ve bugün kendime kızarak uyandım. 1 aydır baktırmadığım fal kalmadı sadece geri dönecek lafını duymak için evet duydum da ama bakıyorum gelen giden yok adam hayatını yaşıyor mutlu ben ne yapıyorum oturup bana dönecek mi diye fal atıp bi umutla bekliyorum. olacak olan zaten olur. bu adam altın kaplama mı ne oldu yani o kadar kızdım kendime:) benden bu kadar bu konuyu kapatma kararı aldım kafamda her gün sosyal medya hesaplarına bakmaktan da sıkıldım ha bu süreçte kazandığım burası oldu sizler oldunuz :) artık böyle bakma kararı aldım
ikisinde de aynı mail adresinden üye olmadan baktırdım da aklıma takıldı
seninle alakası yok çocuğun yaşadığı bir olaydan dolayı ötelenmiş dedi banaZaman niye ötelenıyo onu anlamıyorum ?
Canım ilk baktrdğn katinayı at bana kartları sırasıyla..... Bakıym bi
Kızlar aranızda falsepeti ayışığına baktıran var mı nasıldı
Bu bekledgn konuyla ilgli ayyy nolcak bu durum dyp attgn ilk katinatam olarak hangi ilk :)
Bu bekledgn konuyla ilgli ayyy nolcak bu durum dyp attgn ilk katina
fakat o öyle bir dönem, içini rahatlatmaya atıyor insan. sonra hızını alamıyor onu da deniyor bunu da deniyor. ben bir de baktım ki üstüme bir ağırlık çökmüş. ve kendimce bir karar verdim, önce kendimi arındırmak istedim. ve hakikaten daha iyi hissediyorum.
Aralık da geldi yavaş yavaş ilerliyor günler
Burda bu kadar kişi tanıdım tanımadan sevdim kızlar sizi özelden konuştuklarımda oldu hatta arkadaş olduğum oldu..Bu mübarek cuma günü hepimiz adına bizi fallardan medet uman hale getirenleri kapımıza getirsin ya rabbim diye dua ediyorum..Herkesin ne kadar üzüldüğünü hissediyorum kendimdende biliyorum çünkü...Bu kadar eğitimli insanlarız inançlıyız Allah afettsin ki onlar yüzünden fallara sarıyoruz ne haldeyiz...Ben hakkımı hiçbir zaman helal etmeyeceğim...edemiyorum çünkü istesemde..Allah büyük diyorum..En iyi ne durumda olduğumuzu o görüyor çünkü...Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar..Ya sabır...Artık fal atmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?