Binnaz Abla

baktırmamak lazım canım ben de uzak tutuyorum kendimi buraya da vallahi sizlere cok alıştıgım için geliyorum sohbet etmek hosuma gidiyor bir de arada baktırdıgım falcıların cıktıgı duymak istiyorum ama o henüz gercekleşmedi
onun dısında fal atma istegimi baya bi törpüledim arada sırada kesin falcılarım belli öenmli bişi olursa hüma ve sezgiye danısırım bir de cok mükemel yeni bir falcı olursa denerim belki ama eskisi gibi fal atmak için fal atmayı düşünmüyorum cunku hakkaten enerjimi sömürüyor fal bakmak için fal bakıyo bişi bildigi yok ileri geri konusup sinir bozuyolar hanzade yıldız mesela ilişkisi var kalmıs durumumda yok nişan cıkardı söz cıkardı cıkardı da cıkardı olamayan adam için tersi olup da sinirimi ed bozabilirdi hoş bu haliyle de bozdu da :)

ikimiz selenayı beklemekten kafayı yiyeceğiz bence

kızlar valla cidden çok güzel içten şeyler yazıyorsunuz ben de yazıp rahatlıyorum sizlerle konuşunca ama şuraya birisi çıkan fal haberleri diye yazsa ben dahil hepimiz gider fal atarız:):)

ikimiz selenayı beklemekten kafayı yiyeceğiz bence

ben kendisine mail atmıştım, 10 gün sonra yanıt geldi sonra da dönmedi. bir fal için bu kadar kapris çekemem diyerek vazgeçtim kendisinden. şunları okudukça en doğrusunu yapmışım diyorum bakmayıversin boşverin ya bu kadar beklenir mi

Dondumu sana kuzum ben ulasamıyorum

kzmnt irademizle fal atiyoruz diye her enayilige uygunmusuz gibi gonderiliyor yorumlar.. bakamayan bakmasa keske. Ciddi hisli insanlar var illa ki

kesinlikle aynen kzıdıgım sey de o yani cıkar cıkmaz enerji tutar tutmaz ama bilirsin ki bir emek verilmiş o fala oturmus yazmıs ya da konusmus hakikaten boyle falcılar var hakkını yememek lazım hüma mesela ezbere tek bir kelime dahi yok bakıyosun kadın ne hissederse onu soyluyor sezgi otrumus bi bucuk sayfa fal yazmısken ilk zamanlarda fal attııgım yagız er meesela 2 dk bana ve binnaz abla nokta com .aa bla bla bla sonra ask adına sevda adına bla bla bla ya boyle fal bakılmaz ki ynai ayıp hanzade de aynı sekilde agzını yaya yaya konusmalar zaman gecirmek için bir siz mi akıllısınız anlamıyorum gercekten anlayamıyorum baska sitelerde de baktırmadım zaten tellwe de 3 5 tl lik fallar atmıstım bi iki deaf onlar zaten katinadan akbaba cıakrdı o derece fiyasko bunların benim gözümde dilenciden farkı yok .

o yüzden hümayı sezgiyi hep farklı tutuyorum , çıktıgı için degil saygılarından ve samimiyetlerinden dolayı

çeksem kime atarım diye düşünüyorum ama aklımda kimse yok. yeşilçingeneye baktırmak istiyorum ama enerjim tutmuyor maalesef

işte 10 gün filan önce tekrar mail attım eftyi yapayım mı ne zaman bakarsınız diye. ses gelmedi, ben de kendisinden tamamen vazgeçtim. kovalayamam, o da eksik kalsın.
Bu aralar ulasmak zor selenaya malesef

Kızlar benim tel ozel aramaya kapaliydi neyse sene bası acmıstım agustostan beri arama kayitlari duruyor aylardir hic ozel no aramamis

Mevzu şu,

Eren bana aralik 5 de gecmisten biri seni arayacak dedi
Ve aralık 5 beni ozel no aradi actim ses vermedim o da vermedi..birkac saat sonra da acıktan bi numara aradi.. cevap vermedim

Peki ben 1 akrep olarak ne dusunuyorum sizce ?

Acaba falcı mı numaramı buldu da aradı

Yani kim aramis bilmiyoruz cikmis sayamayiz ama ilginc

Son düzenleme:
canım bence sezgiye bir baktır derim kesinlikle paran bosa gitmez gelecepğini bilemem ama anda cok iyi fiyatı da hümaya göre falan yarı yarıya nereyse :)
Sezgi hangi sitedeydi canim hep sezgi diye bahsediliyor ya humayla sezginin hangi sitede oldugunu bilmiyorum

yok bebegim yaa unutmustu bile falcı fal baktıgını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…