Binnaz Abla

Falci aramasi.
binnazdalar ama sezgi maille bakıyo tatlım
Binnazdan nefret ediyorum yani var ya hepsi bombos binnazda baktirmadigim kimse kalmamisti 2015 de hatta bazilarina 2 3 kere atmisti..cidden bir tane cikan fal yoktu.sadece olumsuz konusan bilgeydi o da cikti sonra bilgede olumsuza 2 yildir devam ediyor.sezginin mailini yazsana canim ona baktirabilirim ozaman uygunmus da

Tesadufi bi durum bazen evren iyi guluyor

bana da cafede bi falcı 4 kasımda arıcak seni 4kasım cok öenmli bir tarih olacak senin için dedi evet eskilerden biri aradı (biliyorsunuz merkür retrosu bana çalışıyor :) ) ama beklenen adam degildi tam da 4 kasım gecesi aradı beni :)

binnazın site yönetimi çok kaliteli kuzu müşteri hizmetlerini falan seviyorum .

falcılardan da ; sezgi , hüma , benna, sevval bir de asenat diyor deneyenler gerisini at çöpe uzak dur kaç hatta :):):)

ya kuzucm ne kadar guzel yazmıssın cok tskler guzel dileklerin için ama benden sana acizane tavsiyem içinde bulundurdugun tüm kötü duygularını serbest bırak yani hakkını helal et affet allah zaten yukarda
Allah yukarda evet canım tek sığındığım nokta bu onunla konuşuyorum zaten sürekli yanımda...İçimde bi kötülük yok istesemde yapamam.Ama gelip hakkını helal et bana diyene kadar helal edemiyorum dilim etsede yüreğim edemiyor ki...

hem beklemek hemde 40 tl havalede 7 tl 47 tl çok geldi açıkçası bana maille hemen 2 gün içinde döndü ama parayı aldıktan sonra 10 gün 15 gün bekleyenler varmış o kadar bekleyemem doğrusu...Zaten bıraktım sayılır katina kendimde var kahve falı ihtiyaç duyarsam sezgi var bana yetiyor şimdilik..

evet kesinlikle kuzum .

Binnaz ablada uzak durmanız gereken isimler ;

1. yagız er
2. umut ışık
3 hanzade yıldız
4.ceren esemen (fazla pembeci)
bende kesira sirele takıkım..asla diyorum kartları karşılaştırım inanamadım..uyarı noktalarını hiç söylememişki tavsiye bol bol...

ah kuzum o kadar iyi bilirim ki o duyguyu ...

ben hayatımda kimseye beddua etmemeye özen gösterdim çünkü bedduanın negatif etkisine cok iananırım ama bir gün eski sevglim bana oyle büyük bişi yapmıstı ki cok iyi hatırlıyorum arkadasımın yanında aglarken agzımdan beddua cıkamsın diye cok ugrasmama ragmen kalbim benden bagımsız ah ediyordu ona hala o olayı her hatırladıgımda bi öküz oturur kalbimin ortasına ne diyim kötü olmasın ama cok iyi biliirim kalpten gelen ah'ın ne demek oldugunu

ya işte aynı durum beddua değil ahhh bu ve illaki çıkar bi şekilde canım..

gizemhatun zaman olarak patlaşmıştır arkadaşlar.
dediği çıkar mı bilmem.

Kızlar bu binnaz da illa 28.5 TL lik 300 kredi mi yükleniyor? Ben mi bulamadım ya? 5-10 kredi eksiğim var bunu tamamlama imkanı yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…