Kızlar benim tel ozel aramaya kapaliydi neyse sene bası acmıstım agustostan beri arama kayitlari duruyor aylardir hic ozel no aramamis
Mevzu şu,
Eren bana aralik 5 de gecmisten biri seni arayacak dedi
Ve aralık 5 beni ozel no aradi actim ses vermedim o da vermedi..birkac saat sonra da acıktan bi numara aradi.. cevap vermedim
Peki ben 1 akrep olarak ne dusunuyorum sizce ?
Acaba falcı mı numaramı buldu da
Binnazdan nefret ediyorum yani var ya hepsi bombos binnazda baktirmadigim kimse kalmamisti 2015 de hatta bazilarina 2 3 kere atmisti..cidden bir tane cikan fal yoktu.sadece olumsuz konusan bilgeydi o da cikti sonra bilgede olumsuza 2 yildir devam ediyor.sezginin mailini yazsana canim ona baktirabilirim ozaman uygunmus dabinnazdalar ama sezgi maille bakıyo tatlım
Tesadufi bi durum bazen evren iyi guluyor
Falci aramasi.
Binnazdan nefret ediyorum yani var ya hepsi bombos binnazda baktirmadigim kimse kalmamisti 2015 de hatta bazilarina 2 3 kere atmisti..cidden bir tane cikan fal yoktu.sadece olumsuz konusan bilgeydi o da cikti sonra bilgede olumsuza 2 yildir devam ediyor.sezginin mailini yazsana canim ona baktirabilirim ozaman uygunmus da
Allah yukarda evet canım tek sığındığım nokta bu onunla konuşuyorum zaten sürekli yanımda...İçimde bi kötülük yok istesemde yapamam.Ama gelip hakkını helal et bana diyene kadar helal edemiyorum dilim etsede yüreğim edemiyor ki...ya kuzucm ne kadar guzel yazmıssın cok tskler guzel dileklerin için ama benden sana acizane tavsiyem içinde bulundurdugun tüm kötü duygularını serbest bırak yani hakkını helal et affet allah zaten yukarda
hem beklemek hemde 40 tl havalede 7 tl 47 tl çok geldi açıkçası bana maille hemen 2 gün içinde döndü ama parayı aldıktan sonra 10 gün 15 gün bekleyenler varmış o kadar bekleyemem doğrusu...Zaten bıraktım sayılır katina kendimde var kahve falı ihtiyaç duyarsam sezgi var bana yetiyor şimdilik..ben kendisine mail atmıştım, 10 gün sonra yanıt geldi sonra da dönmedi. bir fal için bu kadar kapris çekemem diyerek vazgeçtim kendisinden. şunları okudukça en doğrusunu yapmışım diyorumbakmayıversin boşverin ya bu kadar beklenir mi
bende kesira sirele takıkım..asla diyorum kartları karşılaştırım inanamadım..uyarı noktalarını hiç söylememişki tavsiye bol bol...evet kesinlikle kuzum .
Binnaz ablada uzak durmanız gereken isimler ;
1. yagız er
2. umut ışık
3 hanzade yıldız
4.ceren esemen (fazla pembeci)
Allah yukarda evet canım tek sığındığım nokta bu onunla konuşuyorum zaten sürekli yanımda...İçimde bi kötülük yok istesemde yapamam.Ama gelip hakkını helal et bana diyene kadar helal edemiyorum dilim etsede yüreğim edemiyor ki...
ya işte aynı durum beddua değil ahhh bu ve illaki çıkar bi şekilde canım..ah kuzum o kadar iyi bilirim ki o duyguyu ...
ben hayatımda kimseye beddua etmemeye özen gösterdim çünkü bedduanın negatif etkisine cok iananırım ama bir gün eski sevglim bana oyle büyük bişi yapmıstı ki cok iyi hatırlıyorum arkadasımın yanında aglarken agzımdan beddua cıkamsın diye cok ugrasmama ragmen kalbim benden bagımsız ah ediyordu ona hala o olayı her hatırladıgımda bi öküz oturur kalbimin ortasına ne diyim kötü olmasın ama cok iyi biliirim kalpten gelen ah'ın ne demek oldugunu
haksız yere beddua ah etmem canım çok yanmadıkça zaten ben sevmem haketmeyene dilim varmaz zaten yüreğim el vermez ki..ya işte aynı durum beddua değil ahhh bu ve illaki çıkar bi şekilde canım..
ya işte aynı durum beddua değil ahhh bu ve illaki çıkar bi şekilde canım..
Kızlar benım butun fallarım patladı resmen ya cıkması ımkansız..en çokta selena ya uzuldum oda yanıldı bu kez ..
Kemal devrime baktırdın mu, genelde tarihleri tutuyor deniliyor amagizemhatun zaman olarak patlaşmıştır arkadaşlar.
dediği çıkar mı bilmem.
Kemal devrime baktırdın mu, genelde tarihleri tutuyor deniliyor ama
En düşük 300 kredi canım yaKızlar bu binnaz da illa 28.5 TL lik 300 kredi mi yükleniyor? Ben mi bulamadım ya? 5-10 kredi eksiğim var bunu tamamlama imkanı yok mu?
Bende baktırmadim ama tarihlerinin tuttuğu söylenmiş, kendimi zor tutuyorum atmamak içinOna baktırmadım.
ay yok maalesef ya. insan çıldırıyor hakikaten ama yokKızlar bu binnaz da illa 28.5 TL lik 300 kredi mi yükleniyor? Ben mi bulamadım ya? 5-10 kredi eksiğim var bunu tamamlama imkanı yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?