Binnaz Abla

Kızlar bu binnaz da illa 28.5 TL lik 300 kredi mi yükleniyor? Ben mi bulamadım ya? 5-10 kredi eksiğim var bunu tamamlama imkanı yok mu?
Masaüstü değil de telefondan uygulamadan girince mesela en düşük 2-3 tl'lik veya 12 tl'lik kredi alabiliyorsun. Öyle bir sayfa var mobilde

Masaüstü değil de telefondan uygulamadan girince mesela en düşük 2-3 tl'lik veya 12 tl'lik kredi alabiliyorsun. Öyle bir sayfa var mobilde
gerçekten uygulamada öyle bir kısım mı var? keşke önceden bilseydim bunu

Kızlar bu binnaz da illa 28.5 TL lik 300 kredi mi yükleniyor? Ben mi bulamadım ya? 5-10 kredi eksiğim var bunu tamamlama imkanı yok mu?

iphone kullanıyorsan eğer apple hesabınla 3 lira filan alınabiliyor.

Kemal devrime baktırdın mu, genelde tarihleri tutuyor deniliyor ama

kemal devrimin tarihi bende patladı

binnazın site yönetimi çok kaliteli kuzu müşteri hizmetlerini falan seviyorum .

falcılardan da ; sezgi , hüma , benna, sevval bir de asenat diyor deneyenler gerisini at çöpe uzak dur kaç hatta :):):)
Bennayla sevvale baktirmistim olumlulardi ama falin icindeki ufak buyuk hicbisey cikmamisti zaten zamanlari saymiyorum bile bosa bekledim

o fiyat etmez kemal devrim açıkçası anı öğrenmek için hüma ya giderim daha iyi..
Sadece iletişim tarihini tutturuyor diye merak ediyorum.ve hümaya daha önce baktirdigim için gerek yok çıkarsa ancak hüma derim.
Ve size hüma çıktı sanırım çok muhabbeti dönüyor beğendiğinize göre illa ki bilmiş olmali

hüma anlık çok iyi geleceği ortaya ben çıkardım sezginin diğer kadını görmesiyle katina kartlarımla hümayı karşılaştırdım bana diğer kadını söylememiş..ben tam dediği tarihte kadını bulup hallettim:)Tam çıktı diyemem..Çıkmadı da diyemem..karışık..Kemal devrim tarihleri tutmadı bende ama çok da geçmedi..benim saptırdığım şeyler olabilir kaderde o yüzden net bişey diyemem tek diyeceğim 50 tl etmeZ..Sezgiden yorum al çok daha iyi canım..

@selena80 , hah iste o gonca polat beni de öyle sinir etmisti fali
ya canim hayir akil veriyosun,ukalalık taslıyorsun,o sinir sinir istihzai gulusun nedir ki konusurken..karsisindakiler fal baktiriyor diye iyice aptal falan saniyor heralde..birde hatunun egosunu tatmin ediyoruz ustune paramizi verip..hayir birde fal cikmis olsa anliyacagim..sonrada ahkam kesiyor sen sabirsizsin vs vs..ulen dedigin tarihlerin uzerinden aylar gecmis ayrica adamin bir suru falsosu cikmis,hala sucuda bana atiyor,ama hakli aslinda suc ben ve benim gibi kendisine fal atip bu sacmaliklarini dinleyenlerde..

Gonca bende fiyaskoydu falını bitirmeden iade aldım.. 2 adam anlatmıs bu kim sen kafanda düşün bul diyor.
Zaten patladı

şimdi bir yerde okudum diyor ki ''bazen bakılan falın çıkması gecikebilir veya daha kısa sürede gerçekleşebilir veya bazı bölümleri hiç gerçekleşmez. bunun nedeni kişinin kendi davranışları, tekamül hızı, yaşam amacı ve planına uygun olarak olaylar ileri tarihe atılabilir öne alınabilir veya iptal olabilir.''miş.

aynen Binnazdaki tüm falcılar boş.bende defalarca hepsine gittim.düşün 20 nin üstünde hümaya gittim.orda falı çıkan iki kişi var kesin ve net.dediğin gibi Bilge ve Kesira sirel.ikiside olumsuz konuşuyor tamamen.çıkma nedenide bu.

sen kesiraya attığın tüm kartları kontrol et veya ettir derim sana Canım o kadın ilişkinin içine eder..bende tam söylenecek en önemli noktaları söylememiş..
söyleseymiş öyle büyük yanlışlık yaptım ki o kadar olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…