Binnaz Abla

valla canım benim bir yıllık nişanlılığım sürecinde özellikle Hüma ve onun gibilerin çizdiği o pembe taoblalar beni mahvetti.nasılsa evleniyorsunuz diyerekten hata üstüne hata yaptırdılar.ben akıl almaya en çokta gittim fallarımda.Hümaya resmen fallarda neredeyse yalvarmışım kadın panik yapma ailene söyleme bu iş olacak deyip durmuş vede diğerleri.ailemle paylaşsaydım gene bitecekti çünkü kaderim değildi ama en azından ben bu yükü tek başıma çekmeyecektim.bana kesira her falında yüzlerce uyarıda bulundu.onu övme niyetinde değilim sonuçta oda benim durumu anlamayacak kadar saf değildi.haliylede o yönde yorum yapıyordu.yoksa falı çıktı diyemem.kalkıp burda hiçbir falcı çıkmadı dersem bu da vebal.ama bende falı çıkanlar( attığım fal sayıyı 150 üstü)
1) Kesira SİREL
2) Pelin BİLGE
3) Nagehan Bilge
4)Selin Kozan
anlık durumu bilenler ve falı beklemede olanlar;
1 ) nesibe
2) Selena
3)Ceren ezgi
4)Asenat
5)Nil güneş
6 ) Benna Küçüker
7 ) Hira Soydan
8 ) Damla Aksoy

Sen daha 5 ayda bu kadar olumsuzluğa kaptırmışsın ki kendini kaderim değil nerde biiliyosun kaderin olmadığını bu yaşa kadar neler gördüm duydum olmayacak denen neler yaşadık çevremde..O yüzden olumsuz insanların enerjisine kaptırma kendini..ben falcılara inan demiyorum asla da demem ama kesiranın fallarını kontrol et kesinlikle..Falcılık değil kendi aklınca ablalık yapmış tavsiyelerle sana..Fala sarıncada adamı sövmek sana iyi gelmiştir:)Dikkatli ol canım hata yapmış olabilirsin..iyi düşün..

Kesira sirel bana olumlu konusmustu canim cikmadi demekki o da artik taktik degistirmis

Kesira sirel bana olumlu konusmustu canim cikmadi demekki o da artik taktik degistirmis
kartları okuyor kendince bide akıl verip dikte ediyor fallları bi kartları bi baktım hiçbirşey söylememiş bence o dert danış köşesi açsın çok daha makbul olur:))

Canım Kesiranın falları olumsuzdu bende hep ve onlar çıktı.fakat ayrılıktan sonra olumlu yorumlar yaptı onlarında zamanı var yazacam zaten çıkmazsa.az kaldı.yakında kokusu çıkar

Ben onun benim kaderim olduğuna ilk tanıştığımız gün inanmıştım.hayatımda ilkez sevmiştim inanmıştım.biryıl boyunca nişanlıyken hep alttan alan taraf ben oldum.fakat olmadı.pes ettim sonunda.bana ölen biten adam aylarca kan kusturdu.ailesi çevresiyle.sonra kader değilmiş deyip sineye çektim.Rabbime sığındım.ah bırakmasamda elbette bunun hesabı ahirettede olsa sorulacak.ben çöplükten çıkmadım bunca şeyi haketmedim.buhayatta herşeye sahiptim fakat sadece sevmek ve sevilmek istemiştim.onedenle bunun kıymetini ziyadesiyle biliyordum.olmadı.ben artık neye inanayım ya da velevki geldi diyelim hayatımı söndüremem bu adamla imkansız artık.Allahım daha hayırlı bir kısmet nasip eder inşallah bunca çektiğim acıların mükafatı olarak.tabikide olumsuz düşünmüyorum fakat uğursuz nişanlımla ilgili olumsuzum.falcılara gelince zaten falı bırakalı biray oldu.onlardan gelen hiçbirşeye tamah edemiyorum.Tövbe ettim çokşükür zorlansamda dirayetimi koruyorum şimdilik

Canım Kesiranın falları olumsuzdu bende hep ve onlar çıktı.fakat ayrılıktan sonra olumlu yorumlar yaptı onlarında zamanı var yazacam zaten çıkmazsa.az kaldı.yakında kokusu çıkar
Insallah sendeki cikar ama binnazdan zaman bekleme canim olumlusu cikar umarim

Gizem hatun şoka soktu benı.. baktıran cıkan yazsın kızlarr.oha dedım tanıyo sankııı..

evet kesinlikle kuzum .

Binnaz ablada uzak durmanız gereken isimler ;

1. yagız er
2. umut ışık
3 hanzade yıldız
4.ceren esemen (fazla pembeci)

umut ışığın kopyala yapıştırcı olduğunu yine yazma gereği duyuyorum ama daha ötesi yağız er denilen kişi bana sesli falın nasıl kağıttan okunan kopyala yapıştır olduğunu gösterdi, öyle rezaletti

O kadar pişman oldum ki o Yağız Er'e baktırdığıma ordaki yorumlara bakıp atmıştım. Bayağı masal anlatmış sorumu bile okumadığından eminim nerdeyse. Kuşlar böcekler gibi şeyler anlattı durdu 5 dk boyunca. Yorumlarına bakınca şaşıyorum aynı kişi mi bakıyor diye.

Yazdiklarindan cok etkilendim, umarim bundan sonra cok mutlu olursun. Bu olumsuzluk degil bence, hayatta bazen bazi seyleri kabullenip devam etmek gerekiyor. Bazi insanlar verdigimiz degeri hak etmiyor. Olumlu dusunup biz beklerken hayat akip gidiyor, gecen zamanlarin da telafisi yok. Fal attikca insan ister istemez umutlaniyor, hayatina geri doncekse de donemiyor, garip bir girdapta suruncemede takili kaliyor. Umarim karsisina sil bastan herseyi unutturacak, cok sevecegin ve seni cok sevecek, annemin deyimiyle tamamiyle hayirli biri cikar.

Gizem hatun şoka soktu benı.. baktıran cıkan yazsın kızlarr.oha dedım tanıyo sankııı..

Bana gecen yil ilk baktigi fal olumsuzdu cikti. Sonrasini karsima cikacak yeni kisiyi vs hic bilemedi, dedikleri olmadi. Ama benim meslegimi bile bilmiti biz de sok olmustuk.

Yani soyle duzenleme yapayim baktigi tek olumsuz fal cikti. Sonra 4 kere filan attim hep olumluydu an da bende en iyi bilen kisiydi, ama gelecek cikmadi

Ayyy çok sağol canım benim.negüzel bir dua oldu bu.aynen düşüncelerine katılıyorum.ben eskiyi saldım gitti artık fallar dönecek desede bizimkisi çıkmaz sokak misali.hayırlı kişiyi beklemedeyim bende

Herkes yaşadığını bilir kesinlikle canım ondan şüphem yok..Bencede hayırlısı ne ise hakkında o olsun derim..

aynen ben de çok şaşırıyorum bu yorumları yönetim mi yazıyor yoksa hayatında ilk defa fal baktırıp kazıklandığını anlamayanlar mı diye.. adam falda bir kere adımı bile söylemedi, kim bilir aynı falı kaç kişiye gönderiyor yok 3 hafta içinde hayatımın aşkıyla tanışacakmışım da bana eskiye dair her şeyi unutturacakmış da falan bir sürü boş laf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…