Binnaz Abla

yağız er'e ben de attım tüm fal boyu kağıt hışırtıları geldi. soruda siz kağıttan mı okuyorsunuz diye sordum diye beni resmen azarladı ve trip attı 1 verirsen ver hiç umrumda değil sen bu kadar negatif olduğun sürece hayatında hiçbir şey iyi olmaz dedi

Tüh yıkıldım şuan neyseki sezgi ve hüma aynı şeyi dedıler beklıcez:)

buna oha demeden geçemeyeceğim kusura bakma ama bu resmen terbiyesizlik ya, önüne gelen falcıyım diye geçinirse olacağı bu işte. hadi biz fark ediyoruz ama bu yorumları bu insanlar hangi kafayla yazıyor anlamıyorum. ha enerji tutmaz beğenmezsin ama iyi falcıdır, dürüsttür tamam da bu resmen karşındakini aptal yerine koymak. başıma gelse kesin şikayet ederdim gerçi hiçbir şey olmazdı o ayrı

Malesef bir dönem çıldırmışcasına saldırıyoruz fallara :) o dönem de kendimize uyan 2-3 kişi bulup kriz gelince atıyoruz, hepsi bir dönem. Günde 2-3 baktırdığımı hatırlıyorum kime baktırdığımı bile hepsini hatırlamıyorum :) şimdi canım eskisi gibi istemiyor, aman sanki be diyecekler bana diyorum. 2017 de atarım bi beni neler bekliyor diye. Kitap boyamaya sardım inanılmaz keyif veriyor ve bişey düşünmüyorum. Fala verdiğim paralarla boya aldım, oh mis. Tavsiye edilir

Gizem hatun şoka soktu benı.. baktıran cıkan yazsın kızlarr.oha dedım tanıyo sankııı..
benide şoka sokmuştu tanıyor gibi.. ama dediği tarih geçeli 2 hafta falan olmuştur. aynı zamanda gizem hatun için Geysu diyorlar. Geysu'ya da attım çok çok daha detaylı bayıldım.. Sezgi ile aynı şeyleri dedi onun ise tarihine var

Ben de online fal tecrübelerimden bahsedeyim.

Fal sepeti Ayışığın: Enerjisi iyi olduğunda çok güzel ve uzun bakıyor. Bende tutturduğu şeyler olmuştu.
Fal sepeti Nesibe: Gönderdiğim soruyu okuyor, dileklerini sunuyor, geriye kalan kısacık zamanda yorum yapıyor. Olumlu konuşanlardan ama bende nokta atışı yok.
Fal sepeti Medyum Gizem: Bu kadının ses tonu beni etkiliyor. Yorumu için beklemedeyim.
Fal sepeti Yağmur: Uzun yorumluyor. Ama maalesef olmadı.
Fal sepeti Firuzen: Hiç gerek yok bence...
Fal sepeti Venüs: Çok beğendim. Geçmişi ve anı onun kadar başarılı yorumlayan birini görmedim. Gelecek için beklemedeyim.

Bir yolun var İlkay: O kadar çok bekletiyor ki, yorumu aldığınızda hevesiniz kaçıyor artık.
Byv Sema: Baştan savma bir yorum gönderdi. Hiç biri tutmadı.
Byv Aylin: Maalesef çıkmıyor, tutmuyor.
Byv Fama: Anda iyi ama geleceğe yönelik öngörülerinin hiç biri tutmadı.
Byv Serkan Tek: Çok olumsuz konuşmuştu bana, ama an için söyledikleri doğruydu.
Byv Medyum Cem: Bilemiyorum ama Serkan Tek ile aynı şekilde yorum yaptı bana. Biraz şüphelendim sanırım.

Bu da bir tür bağımlılık. Ben son bir kaç aydır abarttım. Güzel, olumlu yorumlara tutunuyor, olumsuzlara ise hemen inanıp moral bozukluğu ile yeniden yorum almak istiyorum.

Şimdi şöyle bir baktım da parama acıdım

Ayışığı mı nesibe mi?

Ayışığı ile enerjimizin tuttuğunu düşünüyorum. Anı ve geçmişi iyi okuyor. Gelecek için de tutturduğu şeyler de var hiç ilgisi olmayan noktalarda var. Ama genel olarak değerlendirirsem beğeniyorum yorumunu.

Nesibe bana yuvarlak konuşmuştu. Netlik bulamadım onda.

Geysu'ya ben de bayıldım:)

kızlar Nesibe'nin falları cidden çok net değil o yüzden 2 kez dinleyip yazmıştım dediklerini o şekilde anladım bi de soru kısmında sordum cevapladı. Ama mesela Nesibe'nin hisli olduğunu düşünüyorum 2 günde 1 4-5 fal alıyor. Günde 50 fal bakanlar gibi değil en azından

fama ve yagız er aynı kişi mi

seninle alakası yok çocuğun yaşadığı bir olaydan dolayı ötelenmiş dedi bana

bunu banada diyorlar bu ne bu..adamin aile durumundan dolayi olcak sey olmamı s dediler gecen sene evlilik diyolardi bu sene kapali diyorlar neden deisti dedim bu cevabi verdiler..

tarihi nasil tutturmuş tarih tutunca ben kiskaniyorum

bazi falcilar diyor ya hani "kaderin deil " diye kesin ve net bisekilde konusabiliyorlar bunu nasil goruyorlar anlamiyorym valla

canim nerde okudun bana linki verebilir misin? cunku benim yasadigim bence bu..yillar once hisli bi kadin bu adam daha ortada yokken bana tarifvetmisti vede ilk zamanki fallar da evlilik yolunu göster mistu ne olduysa bu yil kimse birlikte olucagimizi gormuyor ben kaderimi bi noktada deistirmisim ama nerede bunu bilmek istiyorum...tam metini verirmisin
bence FAL ACARAK GELECEGI DEGISTIRIYORUZ ozellikle tarotla

tarot gelecekle ilgili bilgiler vermek için açılmaz. özellikle anda ve yakın gelecekte iyidir, geleceğe dair uyarılar verir. bir şeyin önündeki engelleri gösterir ve davranışlara ilişkin uyarılar taşır.

Son düzenleme:

ayy saol canim ya..eger uyariysa doğru diyorlar adam dengesiz ama ozunde temiz kalpli..tabii tarot a malum varlik arkadaslarini veyada hislerini katan falcılarda olabiliyo iste bu noktada tikaniyorum ben canim...mesela butun bi kaderi kapsayip evliligin olmiycagini veya yeni bir kisiyi isim harf burcla görenler olabiliyo ya bunlar nasil bu yetenek hem alkisliyorm hem kiziyorum
(bu arada koca forumda bitek bana pembe tablo cizemediler helal)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…