yağız er'e ben de attım tüm fal boyu kağıt hışırtıları geldi. soruda siz kağıttan mı okuyorsunuz diye sordum diye beni resmen azarladı ve trip attıumut ışığın kopyala yapıştırcı olduğunu yine yazma gereği duyuyorum ama daha ötesi yağız er denilen kişi bana sesli falın nasıl kağıttan okunan kopyala yapıştır olduğunu gösterdi, öyle rezaletti
Tüh yıkıldım şuanBana gecen yil ilk baktigi fal olumsuzdu cikti. Sonrasini karsima cikacak yeni kisiyi vs hic bilemedi, dedikleri olmadi. Ama benim meslegimi bile bilmiti biz de sok olmustuk.
Yani soyle duzenleme yapayim baktigi tek olumsuz fal cikti. Sonra 4 kere filan attim hep olumluydu an da bende en iyi bilen kisiydi, ama gelecek cikmadi
yağız er'e ben de attım tüm fal boyu kağıt hışırtıları geldi. soruda siz kağıttan mı okuyorsunuz diye sordum diye beni resmen azarladı ve trip attı1 verirsen ver hiç umrumda değil sen bu kadar negatif olduğun sürece hayatında hiçbir şey iyi olmaz dedi
benide şoka sokmuştu tanıyor gibi.. ama dediği tarih geçeli 2 hafta falan olmuştur. aynı zamanda gizem hatun için Geysu diyorlar. Geysu'ya da attım çok çok daha detaylı bayıldım.. Sezgi ile aynı şeyleri dedi onun ise tarihine varGizem hatun şoka soktu benı.. baktıran cıkan yazsın kızlarr.oha dedım tanıyo sankııı..
Ayışığı mı nesibe mi?Ben de online fal tecrübelerimden bahsedeyim.
Fal sepeti Ayışığın: Enerjisi iyi olduğunda çok güzel ve uzun bakıyor. Bende tutturduğu şeyler olmuştu.
Fal sepeti Nesibe: Gönderdiğim soruyu okuyor, dileklerini sunuyor, geriye kalan kısacık zamanda yorum yapıyor. Olumlu konuşanlardan ama bende nokta atışı yok.
Fal sepeti Medyum Gizem: Bu kadının ses tonu beni etkiliyor. Yorumu için beklemedeyim.
Fal sepeti Yağmur: Uzun yorumluyor. Ama maalesef olmadı.
Fal sepeti Firuzen: Hiç gerek yok bence...
Fal sepeti Venüs: Çok beğendim. Geçmişi ve anı onun kadar başarılı yorumlayan birini görmedim. Gelecek için beklemedeyim.
Bir yolun var İlkay: O kadar çok bekletiyor ki, yorumu aldığınızda hevesiniz kaçıyor artık.
Byv Sema: Baştan savma bir yorum gönderdi. Hiç biri tutmadı.
Byv Aylin: Maalesef çıkmıyor, tutmuyor.
Byv Fama: Anda iyi ama geleceğe yönelik öngörülerinin hiç biri tutmadı.
Byv Serkan Tek: Çok olumsuz konuşmuştu bana, ama an için söyledikleri doğruydu.
Byv Medyum Cem: Bilemiyorum ama Serkan Tek ile aynı şekilde yorum yaptı bana. Biraz şüphelendim sanırım.
Bu da bir tür bağımlılık. Ben son bir kaç aydır abarttım. Güzel, olumlu yorumlara tutunuyor, olumsuzlara ise hemen inanıp moral bozukluğu ile yeniden yorum almak istiyorum.
Şimdi şöyle bir baktım da parama acıdım
benide şoka sokmuştu tanıyor gibi.. ama dediği tarih geçeli 2 hafta falan olmuştur. aynı zamanda gizem hatun için Geysu diyorlar. Geysu'ya da attım çok çok daha detaylı bayıldım.. Sezgi ile aynı şeyleri dedi onun ise tarihine var
fama ve yagız er aynı kişi miyağız er'e ben de attım tüm fal boyu kağıt hışırtıları geldi. soruda siz kağıttan mı okuyorsunuz diye sordum diye beni resmen azarladı ve trip attı1 verirsen ver hiç umrumda değil sen bu kadar negatif olduğun sürece hayatında hiçbir şey iyi olmaz dedi
seninle alakası yok çocuğun yaşadığı bir olaydan dolayı ötelenmiş dedi bana
bana da cafede bi falcı 4 kasımda arıcak seni 4kasım cok öenmli bir tarih olacak senin için dedi evet eskilerden biri aradı (biliyorsunuz merkür retrosu bana çalışıyor :) ) ama beklenen adam degildi tam da 4 kasım gecesi aradı beni :)
Sen daha 5 ayda bu kadar olumsuzluğa kaptırmışsın ki kendini kaderim değil nerde biiliyosun kaderin olmadığını bu yaşa kadar neler gördüm duydum olmayacak denen neler yaşadık çevremde..O yüzden olumsuz insanların enerjisine kaptırma kendini..ben falcılara inan demiyorum asla da demem ama kesiranın fallarını kontrol et kesinlikle..Falcılık değil kendi aklınca ablalık yapmış tavsiyelerle sana..Fala sarıncada adamı sövmek sana iyi gelmiştir:)Dikkatli ol canım hata yapmış olabilirsin..iyi düşün..
şimdi bir yerde okudum diyor ki ''bazen bakılan falın çıkması gecikebilir veya daha kısa sürede gerçekleşebilir veya bazı bölümleri hiç gerçekleşmez. bunun nedeni kişinin kendi davranışları, tekamül hızı, yaşam amacı ve planına uygun olarak olaylar ileri tarihe atılabilir öne alınabilir veya iptal olabilir.''miş.
canim nerde okudun bana linki verebilir misin? cunku benim yasadigim bence bu..yillar once hisli bi kadin bu adam daha ortada yokken bana tarifvetmisti vede ilk zamanki fallar da evlilik yolunu göster mistu ne olduysa bu yil kimse birlikte olucagimizi gormuyor ben kaderimi bi noktada deistirmisim ama nerede bunu bilmek istiyorum...tam metini verirmisin
bence FAL ACARAK GELECEGI DEGISTIRIYORUZ ozellikle tarotla
tarot gelecekle ilgili bilgiler vermek için açılmaz. özellikle anda ve yakın gelecekte iyidir, geleceğe dair uyarılar verir. bir şeyin önündeki engelleri gösterir ve davranışlara ilişkin uyarılar taşır.
Ama yanlıs tuttu askım yaa esas adam aramadıtarihi nasil tutturmuştarih tutunca ben kiskaniyorum
Hadi yaa anda nasıllardı canım sevval bana gecen sene altı ay gecikmeli cıkmısBennayla sevvale baktirmistim olumlulardi ama falin icindeki ufak buyuk hicbisey cikmamisti zaten zamanlari saymiyorum bile bosa bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?