Binnaz Abla

aaa cnm ya demekki herseyi net gormuyolar ama goruyolar yani evlilik tede karistirirlar insallah cunku beni herseferinde baskasiyla evlendiriyolar

Yani bende falcılar bgne kadar adamlar konusunda pek yanıltmadı acıkcası gelecekte tuttu tutnadı ayrı konu da olmayacagınu hep solediler hem de farklı adamlar için yani kuzum

Yani bende falcılar bgne kadar adamlar konusunda pek yanıltmadı acıkcası gelecekte tuttu tutnadı ayrı konu da olmayacagınu hep solediler hem de farklı adamlar için yani kuzum

gerçi bana da artik olmiycagini diyorlar hatta 1yil once olucak diyodun neden deisti diyorum deisti iste diyor ben yine iddami bozmuyor um ben fal actirdim ben deistirdim iliskimi kaderim oldugunu biliyor dum bana bitek o bahsettigim öngör ulu yaşlı teyze bunlan evlencegimi söylemişti o kadar hangisi cikar bilemem ama oteyzenin fali 4yil oldu bakali yuzden bakmisti hala hatır lar oha çekerim..

pythiacığım, fal baktırmakla ilişkini bozamazsın. çok baktırarak, çok düşünerek beklenti içine girip zamanı ötelersin sadece. lütfen yaşadıklarını fala bu kadar bağlama.

pythiacığım, fal baktırmakla ilişkini bozamazsın. çok baktırarak, çok düşünerek beklenti içine girip zamanı ötelersin sadece. lütfen yaşadıklarını fala bu kadar bağlama.

Evet malesef ben cok inaniyorum canim ya bide akrep burcuyum ben her fala inaniyorum..benm kendi hislerim vardi ve bn hisseymistim zaten kaderim oldugunu falci yooo deil bu adam deyil dedi diye hep adama ters davrandim yada ayrilcaz dediler diye onu hep alttan aldim her istedigini yaptimm sonuç hep kavga onu goruyodur falcilar..

adama kötü davranıp lütfen fallara bağlama o zaman :)

adama kötü davranıp lütfen fallara bağlama o zaman :)

onlarda evlenceksin desinler ozmn ya üfff
ama benim adamda tuhaf
ya ben evlenmek istemiyodum hemenki falcilarda aliskanlik olmus hemen evlilik soruyolar ben cikma konusma soruyorum hemen nikah masasi kurmanin anlami ne yaa

Hadi yaa anda nasıllardı canım sevval bana gecen sene altı ay gecikmeli cıkmıs
Sevval bana bariscaksiniz demisti vallahi bairscaksiniz, haber gelcek ,seni aricak veya ortak ortamda buluscaksiniz... bu vb hicbirsey cikmadi bicak kesiginden keskin ayrildik kimse tutturamadi o sitede birtek bilge vardi o da ayriliktan 8 ay sonrayfi hala dusun acaba diyordum o donmez vs yazmisti

canim ayrilim nekadar oldu belki bariscaksiniz..benimde imkansiza yakın bi iliskim var mesela cok siddetli ayriliklarimiz oldu ama konustuk ara ara buarada dun ayrildik ama sonucta ayni sen gibi keskin ayrilmistik yani

tuana akın 2 gün önce 32,5tu şimdi 50 tl olmuş. bana yaptığı yorum tırtın da tırtıydı vallahi anlamıyorum

BEN geysuya hiç baktırmadım.sezgı nın verdıgı bır tarıh bu ay sonu cıkarmı bılmem.tarıhe cok takılmıyorum ben o kadaıbı bılmelerı cok ütopik gelıyo bana asagı yukarı bı ay verebılırler.sezgi hüma ve gizem hatın sonucu aynı bagladılar bakalım hepsi subat maksımum dedı gorucem .. umarım cıkar

tatlım kitabın adı medyum 1. oktay kocamaz'ın kendi hayat hikayesi. cok enteresan bir kitap ben ikinci cilde gectim.

Sevgili arkadaşlar uzun süre fallarla kafayı bozmuş,kim nerde iyi falcı var dese gerek online gerek yüz yüze baktırmış biri olarak söylüyorum vallahi paranıza yazık onu geçtim o güzel umutlarınıza yazık ha geldi ha gelecek derken ömür geçiyor farkında mısınız? Falcılar ucundan kulağından bişey biliyor vay be diyoruz bildi gördün mü yahu bildiği benim geçmişim an da da bildikleri tamamen tahmin atıyolar tutuyor öngörü gibi düşünün. Falcıların kötü enerjilerini almayın üzerinize akışa teslim olun Rabbimin bi bildiği vardır ol derse her şey olur.İnanın ben de sizler gibi çok umut ettim çıktı dediklerim de oldu ama istediğim şey onların dediği gibi olmadı bu süreç insana kafayı yedirtiyor bağımlısı oluyorsunuz bırakın geleceği falcıların dedikleriyle değil de yaşayarak görelim bitsin bu merak..Emin olun bu hayatta her şey geçiyor bu da geçecek sadece lütfen isteyin ve kendinize hakim olun başka uğraş bulun başka şeylere yönelin. Ufacık benden size tavsiye olsun :))

Çok haklısın tatlım bir de bu falcı olumlu konustu bu olumsuz konustu derken akılı bozuyoruz düşünce gücümüzle ki bunu birçok falcı da itiraf ediyor zaten ben falcıların tamamen öngörüyle konustugunu sanmıyorum hümayla sezginin falı tıpatıp aynıydı hiç kişiliği hakkında bilgi vermememe ragmen adamın hayatında su an olup biten benim bildigim ne varsa soylediler gelecegi de allah izin verirse bilebilirler cunku allah gelecekten izniyle haber alınabilecegini fakat haber almanın günah oldugunu soyluyor şimdi gunah kısmına da cok takılmıyorum allah biliyor kalbimi niyetim haşa şirk koşmak olamaz ama hakikaten olumlu fallar bile paikolojimiizi bozuyor kızcelerim yaa baktırmayalım biraz ara verelim ben baktırmıyorum ne zamandır içim de rahat olursa da olur olmazsa olmaz tüm kader allahın elindedir allah ise bizim kalbimizde

Kendinizin önemini bilin , falcılae kötüdür sole boledir demyrm hatta cok takdir ettigim gercekten hisli olanları hep yazıyırum buraya ama emin olun yüzde sekseni şarlatan işsiz kalıp kendini falcı sayan tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…