Binnaz Abla

Bunun için bi tarih vermiş miydi tatlım

ooo Sezgi'den çıkan fal haberine kadar olmuştu canım baktıralı
Bir ay oldu kızlar vakit vermedi ben fotoğraf falan görünce ciddi sandım oda heves dedi sonra kızın sosyal medyada hesabını gördüm gerçekten de heves olacak bi tarzdan kız yani aralığın ilk zamanları sana dönüş yapar dedi ama şu an dönmez sanmıyorum dediği olsada tarih tutmaz ama kızla ilgili ayrıntı bilmişti

Bi oyunlar çevirdiğini hissettim ufacık bi şüphe de olsa soğutmaya yetti umarım yanlış hissediyorumdur çünkü iyi bi falcıya benziyo bu kadar beğeneni olduğuna göre
Nasıl bir oyun hissettin kuzu bence paylaş bırda bu tarz seyleri cünkü paramızı veryrz umut baglıyrz bosa gitmesin ama bana baktıgı fal birebir yasadıgım seyleri anlattı hani dicem forumu okuyo vs ne gercek adım var ne adamla yasadıklarımı anlattgm var bilemedim ki insan kime guvenceginü saaırıyo

Hmmm aslında surec dedigi gibi olmus unarım sonuc da kalbine göre olur şimdi oteki kız falcılardaır te allahm yaa :)))

Kuzum bilmiyorum işte yok elimde bi somut delilim yoksa anlatmaz mıyım. hani insanın içine kurt düşer ya öyle küçük minik bi detaya takıldım. belki de hiç alakası olmayan bi detaydı ama beni soğuttu. umarım bana öyle geliyordur ama yine de atmam bi daha

Zaten kuzum bi kere soguduysan enerji olarak da kapatmıssındır kendini artık baktırma bence de benim hep oyle olur cunku önyargılı baktırdıklatmn hepsi hiçbişi bilemedi peki sezgi o zaman bilmişmiydi sana kuzu

Zaten kuzum bi kere soguduysan enerji olarak da kapatmıssındır kendini artık baktırma bence de benim hep oyle olur cunku önyargılı baktırdıklatmn hepsi hiçbişi bilemedi peki sezgi o zaman bilmişmiydi sana kuzu
anı bilmişti ama sonuçta patlamıştı. gerçi şimdi düşününce anı da bilmiş mi diye çok emin olamıyorum. o zaman için baktırdığım kişinin sevdiğini, dönüceğini, evleniceğimizi söylemişti. evet döndü ama sevgisinden dönmedi. o yüzden de hiç bişey olmadı zaten aramızda. hatta birlikte olduğumuz zamanlarda bile o kadar çok sevmediğini itiraf etti sonra

Kuzu sana pek bilememiş bence dönüş gördüyse seviyo falan demiş demek kii bana baktıgı falda resmen cok ince seyleri bilmiş ve o ince boktaya hüma da sezgi de dokunmus aynı kiişi olsa ancak o cümleleri kurarlardı

Şöle olayı yeni olan, taze bi katina varsa bakılmış kartlarınızı atın bakıym... Sıkıldm... Yalnız ilk baktrdgnz falı atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…