Sezgi Hanım'ın Mail'ini gönderebilir misiniz bir de ne kadar acaba?Kızlar benim ex sevgilisinden ayrılmış sezgi demişti kızı tarif edip harf vs vermişti ilişki ilerlemez biter demişti dediği oldu serkanda hanfendiye kapılarını kapatması olcakdemiştibakalım devamı gelcekmi
Bunun için bi tarih vermiş miydi tatlımKızlar benim ex sevgilisinden ayrılmış sezgi demişti kızı tarif edip harf vs vermişti ilişki ilerlemez biter demişti dediği oldu serkanda hanfendiye kapılarını kapatması olcakdemiştibakalım devamı gelcekmi
ooo Sezgi'den çıkan fal haberiHadi inşallah çok sevindim
ooo Sezgi'den çıkan fal haberine kadar olmuştu canım baktıralı
sanırım birçok kişide aynı etkiyi yaratıyor
Sezgiden öyle bi soğudum ki bütün foruma tarihleriyle birlikte tuttursa yine de atmam sanırım.. Sadece kişisel bi soğuma kızlar kimseyi zan altında bırakmayımooo Sezgi'den çıkan fal haberine kadar olmuştu canım baktıralı
aaa neden kuzu özel bir sebebi mi var ?Sezgiden öyle bi soğudum ki bütün foruma tarihleriyle birlikte tuttursa yine de atmam sanırım.. Sadece kişisel bi soğuma kızlar kimseyi zan altında bırakmayım
Bi oyunlar çevirdiğini hissettim ufacık bi şüphe de olsa soğutmaya yetti umarım yanlış hissediyorumdur çünkü iyi bi falcıya benziyo bu kadar beğeneni olduğuna göreaaa neden kuzu özel bir sebebi mi var ?
Bir ay oldu kızlar vakit vermedi ben fotoğraf falan görünce ciddi sandım oda heves dedi sonra kızın sosyal medyada hesabını gördüm gerçekten de heves olacak bi tarzdan kız yani aralığın ilk zamanları sana dönüş yapar dedi ama şu an dönmez sanmıyorum dediği olsada tarih tutmaz ama kızla ilgili ayrıntı bilmiştiooo Sezgi'den çıkan fal haberine kadar olmuştu canım baktıralı
Nasıl bir oyun hissettin kuzu bence paylaş bırda bu tarz seyleri cünkü paramızı veryrz umut baglıyrz bosa gitmesin ama bana baktıgı fal birebir yasadıgım seyleri anlattı hani dicem forumu okuyo vs ne gercek adım var ne adamla yasadıklarımı anlattgm var bilemedim ki insan kime guvenceginü saaırıyoBi oyunlar çevirdiğini hissettim ufacık bi şüphe de olsa soğutmaya yetti umarım yanlış hissediyorumdur çünkü iyi bi falcıya benziyo bu kadar beğeneni olduğuna göre
Hmmm aslında surec dedigi gibi olmus unarım sonuc da kalbine göre olur şimdi oteki kız falcılardaır te allahm yaa :)))Bir ay oldu kızlar vakit vermedi ben fotoğraf falan görünce ciddi sandım oda heves dedi sonra kızın sosyal medyada hesabını gördüm gerçekten de heves olacak bi tarzdan kız yani aralığın ilk zamanları sana dönüş yapar dedi ama şu an dönmez sanmıyorum dediği olsada tarih tutmaz ama kızla ilgili ayrıntı bilmişti
Yok ya o kızlar için biri gelir biri gider bulur iki güne ben gibi değilHmmm aslında surec dedigi gibi olmus unarım sonuc da kalbine göre olur şimdi oteki kız falcılardaır te allahm yaa :)))
Kuzum bilmiyorum işte yok elimde bi somut delilim yoksa anlatmaz mıyım. hani insanın içine kurt düşer ya öyle küçük minik bi detaya takıldım. belki de hiç alakası olmayan bi detaydı ama beni soğuttu. umarım bana öyle geliyordur ama yine de atmam bi dahaNasıl bir oyun hissettin kuzu bence paylaş bırda bu tarz seyleri cünkü paramızı veryrz umut baglıyrz bosa gitmesin ama bana baktıgı fal birebir yasadıgım seyleri anlattı hani dicem forumu okuyo vs ne gercek adım var ne adamla yasadıklarımı anlattgm var bilemedim ki insan kime guvenceginü saaırıyo
off biz niye vazgecemiyoruz hemen yaaYok ya o kızlar için biri gelir biri gider bulur iki güne ben gibi değil
Zaten kuzum bi kere soguduysan enerji olarak da kapatmıssındır kendini artık baktırma bence de benim hep oyle olur cunku önyargılı baktırdıklatmn hepsi hiçbişi bilemedi peki sezgi o zaman bilmişmiydi sana kuzuKuzum bilmiyorum işte yok elimde bi somut delilim yoksa anlatmaz mıyım. hani insanın içine kurt düşer ya öyle küçük minik bi detaya takıldım. belki de hiç alakası olmayan bi detaydı ama beni soğuttu. umarım bana öyle geliyordur ama yine de atmam bi daha
anı bilmişti ama sonuçta patlamıştı. gerçi şimdi düşününce anı da bilmiş mi diye çok emin olamıyorum. o zaman için baktırdığım kişinin sevdiğini, dönüceğini, evleniceğimizi söylemişti. evet döndü ama sevgisinden dönmedi. o yüzden de hiç bişey olmadı zaten aramızda. hatta birlikte olduğumuz zamanlarda bile o kadar çok sevmediğini itiraf etti sonraZaten kuzum bi kere soguduysan enerji olarak da kapatmıssındır kendini artık baktırma bence de benim hep oyle olur cunku önyargılı baktırdıklatmn hepsi hiçbişi bilemedi peki sezgi o zaman bilmişmiydi sana kuzu
anı bilmişti ama sonuçta patlamıştı. gerçi şimdi düşününce anı da bilmiş mi diye çok emin olamıyorum. o zaman için baktırdığım kişinin sevdiğini, dönüceğini, evleniceğimizi söylemişti. evet döndü ama sevgisinden dönmedi. o yüzden de hiç bişey olmadı zaten aramızda. hatta birlikte olduğumuz zamanlarda bile o kadar çok sevmediğini itiraf etti sonra
1 ay önce baktırdığım falı atsam olur mu?Şöle olayı yeni olan, taze bi katina varsa bakılmış kartlarınızı atın bakıym... Sıkıldm... Yalnız ilk baktrdgnz falı atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?