OlurrŞöle olayı yeni olan, taze bi katina varsa bakılmış kartlarınızı atın bakıym... Sıkıldm... Yalnız ilk baktrdgnz falı atın
Ben de bir sürü katina var :) sen iste yeterki:)Olur
Olurr
Attım tatlım.Olur
Olurr
ilk baktrdğn atBen de bir sürü katina var :) sen iste yeterki:)
Şöle olayı yeni olan, taze bi katina varsa bakılmış kartlarınızı atın bakıym... Sıkıldm... Yalnız ilk baktrdgnz falı atın
7-8 aydr...elifkslan1 canim sen ne zamandan belli bakiyorsun katina destesine ?
Görmedm :/Duvarına yazmıştım ama görmedin sanırım
Kızlar benim ex sevgilisinden ayrılmış sezgi demişti kızı tarif edip harf vs vermişti ilişki ilerlemez biter demişti dediği oldu serkanda hanfendiye kapılarını kapatması olcakdemiştibakalım devamı gelcekmi
Ay sorma kuzu aynen hepimiz bekliyoruz bakalım herkese aralık sonu mu dedi ay bi de hepimiz bekledigimize göre olumlu konusmus of sezgi de mi pembeci galiabAcaba sezginin çıkan fal haberiyle bende buraya gelebilecek miyim ey güzel Allah'ım
Kızın tarifi doğru mu peki canım?
Ay sorma kuzu aynen hepimiz bekliyoruz bakalım herkese aralık sonu mu dedi ay bi de hepimiz bekledigimize göre olumlu konusmus of sezgi de mi pembeci galiab
Valla bana Aralık sonu başı da demedi. Aralık dedi. Aynısını Nehir ve Geysu dedi. Ama şu var zamana odaklanmak çok doğru değil bunu da biliyorum. Mesela Geysu'nun dediği bişeyi verdiği tarihten 1 ay sonra yaşadım ben.
Şimdi ki durum benim hiç olumluya dönüşür konumda da değil yani olursa mucize olcak diyebilirim. Patlamaya çok müsait fallar.
Kızın tarifi ve harf doğru harf ç ve l düşünAcaba sezginin çıkan fal haberiyle bende buraya gelebilecek miyim ey güzel Allah'ım
Kızın tarifi doğru mu peki canım?
4 yıl oldu canım olayın üstünden . binnaza sardıgımda ayrıldıgımız yıldı yani üstüne 3 yıl daha geçmiş ne barışması zaten bu saatten sonra değil kalbimi günahımı vermem ona.Sadece binnazdan hiçbirşey olmaz diyorum. 1 tane düzgün biri yok bence orda. ama dedğiniz gibi site yönetimi ilgilenmeleri iade istediğinde vermeleri çok hoş.canim ayrilim nekadar oldu belki bariscaksiniz..benimde imkansiza yakın bi iliskim var mesela cok siddetli ayriliklarimiz oldu ama konustuk ara ara buarada dun ayrildik ama sonucta ayni sen gibi keskin ayrilmistik yani
Al benden de o kadar.. yillar oldu hala eski eski diyenlere ayar oluyorum hos yeni tarifleri de tutmuyor kısmetsizsem demek4 yıl oldu canım olayın üstünden . binnaza sardıgımda ayrıldıgımız yıldı yani üstüne 3 yıl daha geçmiş ne barışması zaten bu saatten sonra değil kalbimi günahımı vermem ona.Sadece binnazdan hiçbirşey olmaz diyorum. 1 tane düzgün biri yok bence orda. ama dedğiniz gibi site yönetimi ilgilenmeleri iade istediğinde vermeleri çok hoş.
4 yıldr aynı adam için mi fal atıyosun ;/4 yıl oldu canım olayın üstünden . binnaza sardıgımda ayrıldıgımız yıldı yani üstüne 3 yıl daha geçmiş ne barışması zaten bu saatten sonra değil kalbimi günahımı vermem ona.Sadece binnazdan hiçbirşey olmaz diyorum. 1 tane düzgün biri yok bence orda. ama dedğiniz gibi site yönetimi ilgilenmeleri iade istediğinde vermeleri çok hoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?