Binnaz Abla

Acaba sezginin çıkan fal haberiyle bende buraya gelebilecek miyim ey güzel Allah'ım

Kızın tarifi doğru mu peki canım?

Ay sorma kuzu aynen hepimiz bekliyoruz bakalım herkese aralık sonu mu dedi ay bi de hepimiz bekledigimize göre olumlu konusmus of sezgi de mi pembeci galiab

Valla bana Aralık sonu başı da demedi. Aralık dedi. Aynısını Nehir ve Geysu dedi. Ama şu var zamana odaklanmak çok doğru değil bunu da biliyorum. Mesela Geysu'nun dediği bişeyi verdiği tarihten 1 ay sonra yaşadım ben.

Şimdi ki durum benim hiç olumluya dönüşür konumda da değil yani olursa mucize olcak diyebilirim. Patlamaya çok müsait fallar.

Valla benim de hepsi aynı seyleri soyledi sezgi aralık sonuna dıgru dedi hüma kasım sonu dedi
Hala cıkmadı ama ben kısa vadede gercekleşenleri patlamıs saymıyorum henuz benna da aralık basına kadar vade vermişti bakalım görecegiz ama hepsiniz ortak fikri bu adamla tam anlamıyla oh diyecegin an subat diyolar bakalım görecegiz adamdan en ufak bir işaret bile yok

Acaba sezginin çıkan fal haberiyle bende buraya gelebilecek miyim ey güzel Allah'ım

Kızın tarifi doğru mu peki canım?
Kızın tarifi ve harf doğru harf ç ve l düşün ama bu asıl mesele değilki kızlar asıl mesele onun dönmesi oda olurmu bilemiyorum araya bi ilişki girdi sonuçta ama bana sezgi pembe tablo çizmedi bu çocukla gelecek yok dedi ben sırf içim soğusun istiyorum o kadar zaten

canim ayrilim nekadar oldu belki bariscaksiniz..benimde imkansiza yakın bi iliskim var mesela cok siddetli ayriliklarimiz oldu ama konustuk ara ara buarada dun ayrildik ama sonucta ayni sen gibi keskin ayrilmistik yani
4 yıl oldu canım olayın üstünden . binnaza sardıgımda ayrıldıgımız yıldı yani üstüne 3 yıl daha geçmiş ne barışması zaten bu saatten sonra değil kalbimi günahımı vermem ona.Sadece binnazdan hiçbirşey olmaz diyorum. 1 tane düzgün biri yok bence orda. ama dedğiniz gibi site yönetimi ilgilenmeleri iade istediğinde vermeleri çok hoş.

Al benden de o kadar.. yillar oldu hala eski eski diyenlere ayar oluyorum hos yeni tarifleri de tutmuyor kısmetsizsem demek

4 yıldr aynı adam için mi fal atıyosun ;/

Kızlar bence bırbırımıxı daha cok bılmeden gaza getırıyoruz bende yapıyorum arada.sureklı bı cıkmadı hbrlerı hop beklemeden bana da cıkmassa dıye daha kendı suremız dolmadan pat yenı fal.herkesın enerjısı farklıdırrr.bakın hüma benım arkıma olucak dedı olmadı.ama bana kac yıldır adam gelmezse ben bırakırım bu yorumu dedı ve adam geldı gectıgımız aylarda.eylem bana işte tuttu.aşkda tarıhı gectı.cıkmadımı oluyo hayır.tarıhı tututurmadı oluyo..asenat kılıç ev arkıma bışey bılememış kız boşuna bekledı ama kardesıme tarıhlr bıldı bugun oturduk bıldıgınız fal brıfıngı yaptık sonuç karmab çorman.dıcegım su ki gecen burda bı arkla konuşmuştum bulabılen bulsun epey oldu.dedım ne cıkmadı dedıgını aynen dıyorum; eee bana arıcak dedı evet ama aramadı ne kadar gectı dedıgu tarıh dün araması gerekıyodu..yaa kızlar bumu patlayan fal.bakanda yeşilcingeneymış.dıyın şimdi.sonra dedım bekle yok aslında gecence aradı eee ben küfür ettım kapattım haydaa hangı fall cıkar küfür edılen adamın ustune..dıcegım şuki birbirimize bılgı verırken neden nıcınlerı yazın..bana cıkan sana cıkmaz olabılır.ıyı falcı herkese cıkar evet oda bu topıkte yok.eldekılerle anca bu kadar...ay yazarken gülme krızı gırdım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…