Kızlar bence bırbırımıxı daha cok bılmeden gaza getırıyoruz bende yapıyorum arada.sureklı bı cıkmadı hbrlerı hop beklemeden bana da cıkmassa dıye daha kendı suremız dolmadan pat yenı fal.herkesın enerjısı farklıdırrr.bakın hüma benım arkıma olucak dedı olmadı.ama bana kac yıldır adam gelmezse ben bırakırım bu yorumu dedı ve adam geldı gectıgımız aylarda.eylem bana işte tuttu.aşkda tarıhı gectı.cıkmadımı oluyo hayır.tarıhı tututurmadı oluyo..asenat kılıç ev arkıma bışey bılememış kız boşuna bekledı ama kardesıme tarıhlr bıldı bugun oturduk bıldıgınız fal brıfıngı yaptık sonuç karmab çorman.dıcegım su ki gecen burda bı arkla konuşmuştum bulabılen bulsun epey oldu.dedım ne cıkmadı dedıgını aynen dıyorum; eee bana arıcak dedı evet ama aramadı ne kadar gectı dedıgu tarıh dün araması gerekıyodu..yaa kızlar bumu patlayan fal.bakanda yeşilcingeneymış.dıyın şimdi.sonra dedım bekle yok aslında gecence aradı eee ben küfür ettım kapattım haydaa hangı fall cıkar küfür edılen adamın ustune..dıcegım şuki birbirimize bılgı verırken neden nıcınlerı yazın..bana cıkan sana cıkmaz olabılır.ıyı falcı herkese cıkar evet oda bu topıkte yok.eldekılerle anca bu kadar...ay yazarken gülme krızı gırdım:))
Kızın tarifi ve harf doğru harf ç ve l düşünama bu asıl mesele değilki kızlar asıl mesele onun dönmesi oda olurmu bilemiyorum araya bi ilişki girdi sonuçta ama bana sezgi pembe tablo çizmedi bu çocukla gelecek yok dedi ben sırf içim soğusun istiyorum o kadar zaten
Hay bin yasa okurken benim de dikkatimi cekti kızlar ben bi iki ay fal baktryrn snra hevesim kacıyo zaten cıkmazsa siz kaç sene direndiniz boyel ya hu :))(Kuzum direkt bir soru geldi aklima :) huma senelerdir gelecek dedi demissin... senelerdir derken ne kadar bekledin ve bu sürećte dedikleri doğru muydu? :)
Benım durum 2,5 yıl surdu o aralarda adamın hayatına gırenler cıkanlar vardı hepsıyle yaşıcagı ılışkının içerıgını zamanını bıldı.x kişi ile cıkıyo soruyoryn hüma ne olucak dıye 5 ay maksimum diyo pat hakıkaten 5 ayda bıtıyo:) ben hüma bak donmicek kandırma benı gıttı bu sefer dedıgım kım varsa bak gor olmıcak dedı hakıkatrn adam hep ayrıldı hemde denılen sekılde barışınca sordum aynende bıcogu ıle olaylar aynı olmuş. Ama şuan ne olur hüma göre bıtmedııı ama bılememKuzum direkt bir soru geldi aklima :) huma senelerdir gelecek dedi demissin... senelerdir derken ne kadar bekledin ve bu sürećte dedikleri doğru muydu? :)
Oluyorlar emin ol seninkide olur inşallahHaha aynen gelsin
zaten istemezsin gelince ama gelsin köpek gibi pişman olsunlar
bende adamın hayatındaki kızı bile görmedi yaBenım durum 2,5 yıl surdu o aralarda adamın hayatına gırenler cıkanlar vardı hepsıyle yaşıcagı ılışkının içerıgını zamanını bıldı.x kişi ile cıkıyo soruyoryn hüma ne olucak dıye 5 ay maksimum diyo pat hakıkaten 5 ayda bıtıyo:) ben hüma bak donmicek kandırma benı gıttı bu sefer dedıgım kım varsa bak gor olmıcak dedı hakıkatrn adam hep ayrıldı hemde denılen sekılde barışınca sordum aynende bıcogu ıle olaylar aynı olmuş. Ama şuan ne olur hüma göre bıtmedııı ama bılemem
bak ben buna katiliyorum, kimin burayi okudugunu bilmiyoruzben ayrıntı vermeyi dogru bulmuyorum cunku burayı falcılar okuyor saraylının uyeligi bile var ki gecmiste kac falcı buraya geli neler dedi bazıları su sıradayım falan yazıyor direkt ifsa yani dikkat etmek lazım
özelde bildiğim insanlar dısında kimseye hayatımı, neden fala baktırdıgımı anlatmamaya calısıyorum
Benım durum 2,5 yıl surdu o aralarda adamın hayatına gırenler cıkanlar vardı hepsıyle yaşıcagı ılışkının içerıgını zamanını bıldı.x kişi ile cıkıyo soruyoryn hüma ne olucak dıye 5 ay maksimum diyo pat hakıkaten 5 ayda bıtıyo:) ben hüma bak donmicek kandırma benı gıttı bu sefer dedıgım kım varsa bak gor olmıcak dedı hakıkatrn adam hep ayrıldı hemde denılen sekılde barışınca sordum aynende bıcogu ıle olaylar aynı olmuş. Ama şuan ne olur hüma göre bıtmedııı ama bılemem
Benım durum 2,5 yıl surdu o aralarda adamın hayatına gırenler cıkanlar vardı hepsıyle yaşıcagı ılışkının içerıgını zamanını bıldı.x kişi ile cıkıyo soruyoryn hüma ne olucak dıye 5 ay maksimum diyo pat hakıkaten 5 ayda bıtıyo:) ben hüma bak donmicek kandırma benı gıttı bu sefer dedıgım kım varsa bak gor olmıcak dedı hakıkatrn adam hep ayrıldı hemde denılen sekılde barışınca sordum aynende bıcogu ıle olaylar aynı olmuş. Ama şuan ne olur hüma göre bıtmedııı ama bılemem
Ahahah kuzu senle aynı durumdayız hüma ile sezgi aynı seyi soyluyor bir de benim verdigim bilgiler dogrultusunda degil yani adamla kopuguz gelecegimiz nolcak diyorum baslıyılar aynı kelimeleri saymaya gelecek için de yakın konustular bakalım tutacak mıSen de benim gibisin demekki, unutamayinca unutulamiyor... 2.5 sene cok uzun bir surec benim simdi 1 yili gecti ve iyice tukendimama huma, sezgi vs cikti duyunca cok seviniyorum hala... ikiside bana israrla ve inatla olacak diyorlar. Sadece sebebini farkli acikliyorlar... hüma diyor adamin sebebi a sezgi diyor sebebi b. Bunun disında bir cok kez paralel de gittiler.
artik baktirmamaya karar verdim bu arada, tövbe ettim ve baktirmiyorum son falim sezgiden gelmisti. Ama 2.5 sene sonra bile cikiyorsa... ay yine umut düştü icime nolacak şu halimiz
KatinaHuma ne bakiyor ?
Ahahah kuzu senle aynı durumdayız hüma ile sezgi aynı seyi soyluyor bir de benim verdigim bilgiler dogrultusunda degil yani adamla kopuguz gelecegimiz nolcak diyorum baslıyılar aynı kelimeleri saymaya gelecek için de yakın konustular bakalım tutacak mı
Kime attınbenim öyle bir içim karardi ki bugün dayanamayip yine fal attim ....oysa 10 gündür fal atmaya yeminliydim
Aaa degil kuzum benim acıkmesajlarin niye kapaliiiii aç cabukkk :))
ahah hayır tabiki arkadaş belki barışırsınız yazmış 4 yıl geçti olayın ustunden taze değil demek istedim ayrıldıgımız donem atıyordum bı 7 ay kadar aralıklarla atıyordum sonra bende artık fallara inanmamayı anladım 1 sene kadar sonra da artık bıtırdım4 yıldr aynı adam için mi fal atıyosun ;/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?