Binnaz Abla

Kuzum direkt bir soru geldi aklima :) huma senelerdir gelecek dedi demissin... senelerdir derken ne kadar bekledin ve bu sürećte dedikleri doğru muydu? :)

Haha aynen gelsin
zaten istemezsin gelince ama gelsin köpek gibi pişman olsunlar

Kuzum direkt bir soru geldi aklima :) huma senelerdir gelecek dedi demissin... senelerdir derken ne kadar bekledin ve bu sürećte dedikleri doğru muydu? :)
Hay bin yasa okurken benim de dikkatimi cekti kızlar ben bi iki ay fal baktryrn snra hevesim kacıyo zaten cıkmazsa siz kaç sene direndiniz boyel ya hu :))(

Benım durum 2,5 yıl surdu o aralarda adamın hayatına gırenler cıkanlar vardı hepsıyle yaşıcagı ılışkının içerıgını zamanını bıldı.x kişi ile cıkıyo soruyoryn hüma ne olucak dıye 5 ay maksimum diyo pat hakıkaten 5 ayda bıtıyo:) ben hüma bak donmicek kandırma benı gıttı bu sefer dedıgım kım varsa bak gor olmıcak dedı hakıkatrn adam hep ayrıldı hemde denılen sekılde barışınca sordum aynende bıcogu ıle olaylar aynı olmuş. Ama şuan ne olur hüma göre bıtmedııı ama bılemem

bende adamın hayatındaki kızı bile görmedi ya

ben ayrıntı vermeyi dogru bulmuyorum cunku burayı falcılar okuyor saraylının uyeligi bile var ki gecmiste kac falcı buraya geli neler dedi bazıları su sıradayım falan yazıyor direkt ifsa yani dikkat etmek lazım
özelde bildiğim insanlar dısında kimseye hayatımı, neden fala baktırdıgımı anlatmamaya calısıyorum

bak ben buna katiliyorum, kimin burayi okudugunu bilmiyoruz

Sen de benim gibisin demekki, unutamayinca unutulamiyor... 2.5 sene cok uzun bir surec benim simdi 1 yili gecti ve iyice tukendim ama huma, sezgi vs cikti duyunca cok seviniyorum hala... ikiside bana israrla ve inatla olacak diyorlar. Sadece sebebini farkli acikliyorlar... hüma diyor adamin sebebi a sezgi diyor sebebi b. Bunun disında bir cok kez paralel de gittiler.
artik baktirmamaya karar verdim bu arada, tövbe ettim ve baktirmiyorum son falim sezgiden gelmisti. Ama 2.5 sene sonra bile cikiyorsa... ay yine umut düştü icime nolacak şu halimiz

Ah hüma ah inşallah bana da cıkar ama cıkmasa da hüma favori falcılarımdan cok müthiş noktalara degindi bende

Ahahah kuzu senle aynı durumdayız hüma ile sezgi aynı seyi soyluyor bir de benim verdigim bilgiler dogrultusunda degil yani adamla kopuguz gelecegimiz nolcak diyorum baslıyılar aynı kelimeleri saymaya gelecek için de yakın konustular bakalım tutacak mı

mesajlarin niye kapaliiiii aç cabukkk :))

4 yıldr aynı adam için mi fal atıyosun ;/
ahah hayır tabiki arkadaş belki barışırsınız yazmış 4 yıl geçti olayın ustunden taze değil demek istedim ayrıldıgımız donem atıyordum bı 7 ay kadar aralıklarla atıyordum sonra bende artık fallara inanmamayı anladım 1 sene kadar sonra da artık bıtırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…