Binnaz Abla

Kizlar cingeneye duman ya da ayna fali baktiranlar oldu mu.Ben katina atmistim diğer fal cesitlerini deneyen var mı.

Sen baktirmistin miydin canim cingeneye mavi kurdele ne atmistin.

Iyi aksamlar kizlar. Medyum cem e hangi fali atiyodsunuz. Tamamen cikti diyenler ona hangi fali ettiniz. Tesekkurler

Sağol mavikurdele ama daha geçen baktirdim cingeneye biraz daha dursun arka arkaya atmak bir ise yaramıyor .

Sağol mavikurdele ama daha geçen baktirdim cingeneye biraz daha dursun arka arkaya atmak bir ise yaramıyor .

Aynen canım bi kere yazmıştım ona sana fal atmak istiyorum diye daha geçen hafta baktım aynı şeyleri söylerim demişti seviyorum bu adamı ya

O berbat bişey anlıyorım umutlanmak beklemek ben yaşlandım gercekten.hatta eylulde geldıgınde 2,5 sene sonra mutlu oldugumu anlayamadım kal geldı bi garıp oldum.cıglık atarım dıyodum manasızlaştı çoskum hala aşıgım hala cok özluyorum ama ilk geldıgı gün kal geldi

Senin ki döndü mü kuzum ben anlamadım

Senin ki döndü mü kuzum ben anlamadım
BENimki 2,5 yıl sonra eylülde dondu ama kısa kaldı benımde hatam var sabırla bekledıgım hersey birgın kızıp dışa vurdum.şuan sadece arkadasız ama fallara göre yıne buluşucaz.hata hüma dedı bana adam bıranda gelince afalladın dıye.dıkkat et demıştı ben koptum şimdş sezgi hüma venüs gizem hatun eylem mandal cafe toprak herkesss gelicek gene kopma yok dıyorrt.. ama bu sefer sankı bittik arkadaslıga döndük iyice sanki bılmıyotum ki.sadece yeşilcimgene sevıyo ozluyo ama artık cesaret edıp gelmez dedı görücez..kahve atmıştım..

kafanda bitirdiysen guzel canim..ben online dan hiv hazzetmiyirum..valla izmn bna evlenmiyceginiz sonunuz yok diyen falcilarib elini opmem lazim ama hpte olumsuz konusuyorlar...

Arkadaş gibi görüşe biliyorsanız bence umut var, istemeyen insan tamamen uzak durur çünkü

Arkadaş gibi görüşe biliyorsanız bence umut var, istemeyen insan tamamen uzak durur çünkü
Herkes aynı şeyi söyluyor.ama bılmıyorum ki anlatsam kıtap okur gibi olursunuz.burdan herseyi yazamıyoruz.umarım umut vardır.banada tavırlı olununca sanki his varmış gibi gelıyo boyle nötür gibi mi oluyo bılemedım ki?? İnsan sevdıgı ıle arkadas kalabılırmı dıyorum bazen..bazende sevdıgınden kopamsz cok aglıyorum artık ya ömür boyu seversem korkum var(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…