Kizlar cingeneye duman ya da ayna fali baktiranlar oldu mu.Ben katina atmistim diğer fal cesitlerini deneyen var mı.
Sen baktirmistin miydin canim cingeneye mavi kurdele ne atmistin.
ben ates fali ve kahve atiyorumIyi aksamlar kizlar. Medyum cem e hangi fali atiyodsunuz. Tamamen cikti diyenler ona hangi fali ettiniz. Tesekkurler
Beğenmedin yani .. Ne demiş
begenmedim, zaten moralim bozuktu iyica batirdi !! ama hakkini yemeyeyim burda bu adam neyi nasil hissediyorsa öyle de söylüyorBeğenmedin yani .. Ne demiş
Sağol mavikurdele ama daha geçen baktirdim cingeneye biraz daha dursun arka arkaya atmak bir ise yaramıyor .
O berbat bişey anlıyorımSen de benim gibisin demekki, unutamayinca unutulamiyor... 2.5 sene cok uzun bir surec benim simdi 1 yili gecti ve iyice tukendimama huma, sezgi vs cikti duyunca cok seviniyorum hala... ikiside bana israrla ve inatla olacak diyorlar. Sadece sebebini farkli acikliyorlar... hüma diyor adamin sebebi a sezgi diyor sebebi b. Bunun disında bir cok kez paralel de gittiler.
artik baktirmamaya karar verdim bu arada, tövbe ettim ve baktirmiyorum son falim sezgiden gelmisti. Ama 2.5 sene sonra bile cikiyorsa... ay yine umut düştü icime nolacak şu halimiz
tatlım kitabın adı medyum 1. oktay kocamaz'ın kendi hayat hikayesi. cok enteresan bir kitap ben ikinci cilde gectim.
Senin ki döndü mü kuzum ben anlamadımO berbat bişey anlıyorımumutlanmak beklemek ben yaşlandım gercekten.hatta eylulde geldıgınde 2,5 sene sonra mutlu oldugumu anlayamadım kal geldı bi garıp oldum.cıglık atarım dıyodum manasızlaştı çoskum hala aşıgım hala cok özluyorum ama ilk geldıgı gün kal geldi
BENimki 2,5 yıl sonra eylülde dondu ama kısa kaldıSenin ki döndü mü kuzum ben anlamadım
4 yıl oldu canım olayın üstünden . binnaza sardıgımda ayrıldıgımız yıldı yani üstüne 3 yıl daha geçmiş ne barışması zaten bu saatten sonra değil kalbimi günahımı vermem ona.Sadece binnazdan hiçbirşey olmaz diyorum. 1 tane düzgün biri yok bence orda. ama dedğiniz gibi site yönetimi ilgilenmeleri iade istediğinde vermeleri çok hoş.
Çok ilginç cıkmayanafa hiç cıkmıyo hüma okuyorum cok bılemedıgı var yazıyolarbende adamın hayatındaki kızı bile görmedi ya
Arkadaş gibi görüşe biliyorsanız bence umut var, istemeyen insan tamamen uzak durur çünküBENimki 2,5 yıl sonra eylülde dondu ama kısa kaldıbenımde hatam var sabırla bekledıgım hersey birgın kızıp dışa vurdum.şuan sadece arkadasız ama fallara göre yıne buluşucaz.hata hüma dedı bana adam bıranda gelince afalladın dıye.dıkkat et demıştı ben koptum şimdş sezgi hüma venüs gizem hatun eylem mandal cafe toprak herkesss gelicek gene kopma yok dıyorrt.. ama bu sefer sankı bittik arkadaslıga döndük iyice sanki bılmıyotum ki.sadece yeşilcimgene sevıyo ozluyo ama artık cesaret edıp gelmez dedı görücez..kahve atmıştım..
Peki hüma nin verdiği tarih aralığında mi dönmüştü sevgilin,yoksa daha sonra miÇok ilginç cıkmayanafa hiç cıkmıyo hüma okuyorum cok bılemedıgı var yazıyolar
Herkes aynı şeyi söyluyor.ama bılmıyorum kiArkadaş gibi görüşe biliyorsanız bence umut var, istemeyen insan tamamen uzak durur çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?