- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
O kadar sık baktırırım ki hümaya ben arada mutlaka dedıgı tarıh tutu olmuştur.ama herzaman dıyorum tarıhlerı bence hümanın basarılı degıl.adamıb duygusu,o an hayatında bırı varsa onunla durumu ayrılıkları hep tutttu.tarıhtede tuttu.adam baktırsa memlun kalırdı hümadan:) tarıh olarak :) ama ben hep dıyorum bende tarıhı bı bılen asenattı o da sonuçta yanıldı.hatta ayrılınca bıdaha attım 2 aya doner dedı ne gelen var ne gıden oldu 3 ay .ekimde bakırdım asenata bu adam 2 aya döner dedı..hayatına bırını alması için baskı yapıcaklar ama ıstemıcek demıştı yooo gayette kızla bırlıkte..arar dedı o tarıh aramadıPeki hüma nin verdiği tarih aralığında mi dönmüştü sevgilin,yoksa daha sonra mi
anladm cnm o kadar yıl snra döndüyse tekrar sansını deneyecektir hemen koparıp atmaz diye düşünyrm hüma konusunda ise ben de beklemedeym best falcım ama herkes pembeci dedikce üzülyrmÇok ilginç cıkmayanafa hiç cıkmıyo hüma okuyorum cok bılemedıgı var yazıyolar
Bende güvendiğim yorumcuya pembeci denılınce uzuluyorum cunku umudum kırılıyo.ama herkesın enetjısı soruyu soruş seklı aynı olmuyor ne yazıkkı.ben de sezgıden cok ümitliyim suan hüma ve sezgı ama bırı yazmıştı gecen gün sezgı bana cıkmadı dıyr banada famada cıkmsdı hiçç..nesıbe cıkmadı,selena cıkmadı mesela zamanında kıme gore ıyı peki yorumcular..bence herkes kendı yorumcusunu secmeli,takılma üzülme sen ..Anladım canı
anladm cnm o kadar yıl snra döndüyse tekrar sansını deneyecektir hemen koparıp atmaz diye düşünyrm hüma konusunda ise ben de beklemedeym best falcım ama herkes pembeci dedikce üzülyrm
Aynen kuzu yaa bende de sezgi ve hüma baskasına fal atmam artık yaa anda bile iyi olmaları yetiyo bana galibaBende güvendiğim yorumcuya pembeci denılınce uzuluyorum cunku umudum kırılıyo.ama herkesın enetjısı soruyu soruş seklı aynı olmuyor ne yazıkkı.ben de sezgıden cok ümitliyim suan hüma ve sezgı ama bırı yazmıştı gecen gün sezgı bana cıkmadı dıyr banada famada cıkmsdı hiçç..nesıbe cıkmadı,selena cıkmadı mesela zamanında kıme gore ıyı peki yorumcular..bence herkes kendı yorumcusunu secmeli,takılma üzülme sen ..
o dönem bitirdim canım ya 1 yılımı harcadgıma uzgunum hatta..1 yıl gitti ömrümden hem de bu genç yaşımda ,ama büyük bir ders almış oldum..kafanda bitirdiysen guzel canim..ben online dan hiv hazzetmiyirum..valla izmn bna evlenmiyceginiz sonunuz yok diyen falcilarib elini opmem lazim ama hpte olumsuz konusuyorlar...
Yeşil Çingene: hanem ile ilgili detayı bildi ve vade verdi. Vade dolunca düzelmede oldu. İlişki anlamında anlık durumları çok iyi bildi.Kızlar sizde patlayan ya da çıkan falları sıralarmısınız bu arada :))
Canim seninle hic bi sohbetimiz yok normalde sezginin mailini istemek icin yazmistim sadece sanirim gercektende cok duzgun biri bunu hissedebiliyorum su mubarek gunde hic kendini kasma olur mu.Bu arada hepinizin kandili mubarek olsun kizlar.Sende bugun hic icine boyle seyleri koymaBurada arkamdan kulis çeviren hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Altı üstü 30 liraya fal bakan bir falcıyı beğeniyorum diye girmediğiniz çirkinlik kalmadı.
Benim Sezgiden nasıl bir çıkarım olabilir? 30 liradan ben nasıl bir kar alabilirim ki burada reklamını yapayım? Sezginin ben olduğumdan şüphelenen sivri zekalar benim forum geçmişime,sezginin fal bakmaya başladığı tarihlere falan baksınlar bir de ben ona fal baktırdım diye mi popüler oldu yoksa popüler diye mi fal baktırmışım? Ben mail verdim diye her türlü yakıştırmayı yapacak kadar art niyetli insanlarla muhatap olduğuma gerçekten üzüldüm.
Bu kadar memnun olan insanı da ben örgütlemiyorum buna da zeka dolu bir açıklamanız vardır eminim.
Sezgi bebeği olan bir kişi yani Anne.
İhtiyacı olmasa eminim ki fal bakıp,bu kadar sorunlu ilişkilerin enerjisini çekmek istemezdi. Ben zaten hayatta ihtiyacı olmayan birinin keyfi fal bakacağına kesinlikle inanmıyorum. Burada bana ve ona ayrı ayrı her türlü haksız yakıştırmayı yapan insanlar bence "ya yanılıyorsak" diye 1 kez düşünsün çünkü o durumda gerçekten büyük hakka giriyorsunuz. Tekrar ediyorum bu arkadan arkaya iftira atan hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum.
Hayatta; ben sezgi miyim? Yoksa bu işten karım mı var? Gibi tartışmalara girecek kadar dertsiz olduğunuz için bir insan olarak sizin adınıza sevindim.
SON OLARAK; az çok tanıdım bu mezhepteki insanları. "Sezginin anne olduğunu nereden biliyor?" Bik bik bik bir sürü laf döndüreceğinize eminim. Bu bilgiyi de Sezginin Binnazdaki sayfasının tüm Binnaz yönetimi tarafından görüldüğünü bile bile sabah akşam oradan onunla yazıştığım zamanlarda öğrendim. Tüm özelimi paylaştım,samimiyet kurdum,benim tercihimdi KİME NE?
Sezgiden memnun kalmayan arkadaşlar burada ona çirkin iftiralar atacağına bir zahmet baktırmayıversinler herkes rahatlasın
Burada arkamdan kulis çeviren hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Altı üstü 30 liraya fal bakan bir falcıyı beğeniyorum diye girmediğiniz çirkinlik kalmadı.
Benim Sezgiden nasıl bir çıkarım olabilir? 30 liradan ben nasıl bir kar alabilirim ki burada reklamını yapayım? Sezginin ben olduğumdan şüphelenen sivri zekalar benim forum geçmişime,sezginin fal bakmaya başladığı tarihlere falan baksınlar bir de ben ona fal baktırdım diye mi popüler oldu yoksa popüler diye mi fal baktırmışım? Ben mail verdim diye her türlü yakıştırmayı yapacak kadar art niyetli insanlarla muhatap olduğuma gerçekten üzüldüm.
Bu kadar memnun olan insanı da ben örgütlemiyorum buna da zeka dolu bir açıklamanız vardır eminim.
İhtiyacı olmasa eminim ki fal bakıp,bu kadar sorunlu ilişkilerin enerjisini çekmek istemezdi. Ben zaten hayatta ihtiyacı olmayan birinin keyfi fal bakacağına kesinlikle inanmıyorum. Burada bana ve ona ayrı ayrı her türlü haksız yakıştırmayı yapan insanlar bence "ya yanılıyorsak" diye 1 kez düşünsün çünkü o durumda gerçekten büyük hakka giriyorsunuz. Tekrar ediyorum bu arkadan arkaya iftira atan hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum.
Hayatta; ben sezgi miyim? Yoksa bu işten karım mı var? Gibi tartışmalara girecek kadar dertsiz olduğunuz için bir insan olarak sizin adınıza sevindim.
SON OLARAK; az çok tanıdım bu mezhepteki insanları. "Sezginin anne olduğunu nereden biliyor?" Bik bik bik bir sürü laf döndüreceğinize eminim. Bu bilgiyi de Sezginin Binnazdaki sayfasının tüm Binnaz yönetimi tarafından görüldüğünü bile bile sabah akşam oradan onunla yazıştığım zamanlarda öğrendim. Tüm özelimi paylaştım,samimiyet kurdum,benim tercihimdi KİME NE?
Sezgiden memnun kalmayan arkadaşlar burada ona çirkin iftiralar atacağına bir zahmet baktırmayıversinler herkes rahatlasın
Canımıniçi boşver artık dert etme... açıklama yapmak zorunda degilsin... müsterih ol.. beğenmeyen ya da şüphe eden baktirmasın... bu kadar kolay... zamaninda tarot bilgisi olan biri yazmıştı buraya. Önce reklamcı sanıp tepki vermiştim bende herkes gibi ( belki de öyleydi bilmiyorum ).. sonra yine de bir ihtimal dedim ve kendi önyargılarımdan da rahatsız olup özür diledim. Merak ettiğim şeyleri sordum o da yanıtladı. Sonra da topiğe bir daha gelmedi. Neyin nesidir bilmiyorum... beni de ona bedava fal baktirmak için yalakalık yapmakla suçlamışlardı aynı kafalar... buradan reelde de görüştüğüm insanlar var. Hayat standardım bellidir. Hayatta hicbirsey icin hele hele fal için kimseye yalakalık yapacak karekterde bir insan olmadığımı onlar bilir, ben bilirim...Burada arkamdan kulis çeviren hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Altı üstü 30 liraya fal bakan bir falcıyı beğeniyorum diye girmediğiniz çirkinlik kalmadı.
Kızlar, Sezgi Hanım'ın mailini sağ olsun vaveyla_90'dan aldım, ve Sezgi Hanım'a mail attım ama cevap gelmedi, Bugün pazar fakat EFT yapıp, ekran görüntüsünü gönderebilirim, bu konuda sıkıntı olmaz... Geç mi dönüyor maillere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?