Binnaz Abla

Peki hüma nin verdiği tarih aralığında mi dönmüştü sevgilin,yoksa daha sonra mi
O kadar sık baktırırım ki hümaya ben arada mutlaka dedıgı tarıh tutu olmuştur.ama herzaman dıyorum tarıhlerı bence hümanın basarılı degıl.adamıb duygusu,o an hayatında bırı varsa onunla durumu ayrılıkları hep tutttu.tarıhtede tuttu.adam baktırsa memlun kalırdı hümadan:) tarıh olarak :) ama ben hep dıyorum bende tarıhı bı bılen asenattı o da sonuçta yanıldı.hatta ayrılınca bıdaha attım 2 aya doner dedı ne gelen var ne gıden oldu 3 ay .ekimde bakırdım asenata bu adam 2 aya döner dedı..hayatına bırını alması için baskı yapıcaklar ama ıstemıcek demıştı yooo gayette kızla bırlıkte..arar dedı o tarıh aramadı

Anladım canı
Çok ilginç cıkmayanafa hiç cıkmıyo hüma okuyorum cok bılemedıgı var yazıyolar
anladm cnm o kadar yıl snra döndüyse tekrar sansını deneyecektir hemen koparıp atmaz diye düşünyrm hüma konusunda ise ben de beklemedeym best falcım ama herkes pembeci dedikce üzülyrm

Anladım canı

anladm cnm o kadar yıl snra döndüyse tekrar sansını deneyecektir hemen koparıp atmaz diye düşünyrm hüma konusunda ise ben de beklemedeym best falcım ama herkes pembeci dedikce üzülyrm
Bende güvendiğim yorumcuya pembeci denılınce uzuluyorum cunku umudum kırılıyo.ama herkesın enetjısı soruyu soruş seklı aynı olmuyor ne yazıkkı.ben de sezgıden cok ümitliyim suan hüma ve sezgı ama bırı yazmıştı gecen gün sezgı bana cıkmadı dıyr banada famada cıkmsdı hiçç..nesıbe cıkmadı,selena cıkmadı mesela zamanında kıme gore ıyı peki yorumcular..bence herkes kendı yorumcusunu secmeli,takılma üzülme sen ..

Aynen kuzu yaa bende de sezgi ve hüma baskasına fal atmam artık yaa anda bile iyi olmaları yetiyo bana galiba gelecegi de allah bilir napım hayırlısı olsun zaten aklım cok gelgit au an gelse bile gururm agır basıyor sanki artık

kafanda bitirdiysen guzel canim..ben online dan hiv hazzetmiyirum..valla izmn bna evlenmiyceginiz sonunuz yok diyen falcilarib elini opmem lazim ama hpte olumsuz konusuyorlar...
o dönem bitirdim canım ya 1 yılımı harcadgıma uzgunum hatta..1 yıl gitti ömrümden hem de bu genç yaşımda ,ama büyük bir ders almış oldum..

Kızlar günaydın 1 ay önce deniz fidana fal baktırmışrım ve an itibariyle dediklerinin hepsi çıktı.... ben şok geçiriyorum adam bildi gelecegi resmen. 2nci falımı atacağım kesinlikle

Daha falı çıkmayanlar yani bekliyorum bu kişileri şuan sadece falı çıkan Deniz Fidan. Beklemedekiler;

DENİZ FİDAN; ARALIĞIN İLK HAFTASI
DEMİŞTİ DEDİĞİ GİBİDE OLDU :)

ZEYNEP AKSU; OCAK-ŞUBAT

UMUT IŞIK; OCAK-ŞUBAT

ELANİ SOYLU; ŞUBAT-MART

ZEREN YILDIZ; BU KADIN Bİ 25 ARALIK BİDE ŞUBAT MART DEMİŞ BİLMİYORUM PEMBECİ OLABİLİR

NEHİR ATEŞOĞLU; NİSAN AYI DEDİ AMA İLK FALI ÇIKTI GİBİ ŞUAN ONUN DEDİĞİ GİBİ İLERLİYOR.

KEMAL DEVRİM; MART-NİSAN

YILDIZ YETKİN; OCAK-ŞUBAT

ELAY GÖKTÜRK; ARALIK AYI SONU

SİZEDE BENZER TARİHLERİ VEREN AYNI KİŞİLER VARSA YAZIN

Kızlar sizde patlayan ya da çıkan falları sıralarmısınız bu arada :))
Yeşil Çingene: hanem ile ilgili detayı bildi ve vade verdi. Vade dolunca düzelmede oldu. İlişki anlamında anlık durumları çok iyi bildi.
Falalem/Melek Su: İlişki anlamında süreç dediği gibi devam ediyor.
Zeren Yıldız:Hiçbir şey bilemedi.
Asude Işık: Çok önce baktırdım dediği hiçbir şeyi yaşamadım
Pelin Bilge Özdoğru: Bana ilgi duyan birisinden bahsettim sen adım atmazsan atmaz dedi öyle de olduu
Benna Küçüker:Patladı malesef
Gizem Sitare:Patladı
Şennur Yıldırım: Patladı
Pınar Gökçe: Hiçbir şey bilemedi patladı. Birde tavırları hiç iyi değildi.
Hanzade Yıldız: Pembeci
Ceren Dernek:Falınıda kendisinide beğenmiştim. Anlık durumu bilmişti
Medyum Gizem:Vadesi tutmadı patladı malesef.
Ayışığın: Yakın zamanda baktırdım gün vermiyim. Anlık durumları bildi..

kızlar yaa bu fal olayı benim iyice kafamı mesgul etmeye basladı sanırım

gece rüyamda bana bir deste katina hediye edildi fal bakıyorum bi şekilde orta kart acılmadan diyorum ki yol kartı acılacak hissediyorum diyorum bi açılıyo yol ve yol kartı dogru karar vermek demekmiş işin ilginc tarafı cuma öenmli bir karar verdim yarın onu halledicem kaç gündür kendime onu soruyorudum dogru mu yaptım acaba diye ?

cok enteresan geldi bana desteler sahibini secermiş ya acaba bende de gizli bir fal yetegi mi var :):):)

Burada arkamdan kulis çeviren hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Altı üstü 30 liraya fal bakan bir falcıyı beğeniyorum diye girmediğiniz çirkinlik kalmadı.
Benim Sezgiden nasıl bir çıkarım olabilir? 30 liradan ben nasıl bir kar alabilirim ki burada reklamını yapayım? Sezginin ben olduğumdan şüphelenen sivri zekalar benim forum geçmişime,sezginin fal bakmaya başladığı tarihlere falan baksınlar bir de ben ona fal baktırdım diye mi popüler oldu yoksa popüler diye mi fal baktırmışım? Ben mail verdim diye her türlü yakıştırmayı yapacak kadar art niyetli insanlarla muhatap olduğuma gerçekten üzüldüm.
Bu kadar memnun olan insanı da ben örgütlemiyorum buna da zeka dolu bir açıklamanız vardır eminim.
Sezgi bebeği olan bir kişi yani Anne.
İhtiyacı olmasa eminim ki fal bakıp,bu kadar sorunlu ilişkilerin enerjisini çekmek istemezdi. Ben zaten hayatta ihtiyacı olmayan birinin keyfi fal bakacağına kesinlikle inanmıyorum. Burada bana ve ona ayrı ayrı her türlü haksız yakıştırmayı yapan insanlar bence "ya yanılıyorsak" diye 1 kez düşünsün çünkü o durumda gerçekten büyük hakka giriyorsunuz. Tekrar ediyorum bu arkadan arkaya iftira atan hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum.
Hayatta; ben sezgi miyim? Yoksa bu işten karım mı var? Gibi tartışmalara girecek kadar dertsiz olduğunuz için bir insan olarak sizin adınıza sevindim.
SON OLARAK; az çok tanıdım bu mezhepteki insanları. "Sezginin anne olduğunu nereden biliyor?" Bik bik bik bir sürü laf döndüreceğinize eminim. Bu bilgiyi de Sezginin Binnazdaki sayfasının tüm Binnaz yönetimi tarafından görüldüğünü bile bile sabah akşam oradan onunla yazıştığım zamanlarda öğrendim. Tüm özelimi paylaştım,samimiyet kurdum,benim tercihimdi KİME NE?
Sezgiden memnun kalmayan arkadaşlar burada ona çirkin iftiralar atacağına bir zahmet baktırmayıversinler herkes rahatlasın

Nil Güneş'in İskambil falını nasıl bilirsiniz? Hiç baktırmadım İskambil falı

Canim seninle hic bi sohbetimiz yok normalde sezginin mailini istemek icin yazmistim sadece sanirim gercektende cok duzgun biri bunu hissedebiliyorum su mubarek gunde hic kendini kasma olur mu.Bu arada hepinizin kandili mubarek olsun kizlar.Sende bugun hic icine boyle seyleri koyma

ah yine mi sezgi mevzusu vallaha bıktırdılar yaa bence sezgiyle ugrasanlar diger falcıların adamları ya da kendileri ...

yahu dedik reklam da yapılıyosa bu kadın iyi fal bakıyor uygun makul bir fiyata bakıyor ee daha ne yapılsın o zaman reklamı zaten bu forumun amacı bu iyi ve kötü falcıları deşifre etmek ..

ben dısarda 100 usd ye fal bakıp sarlatanlık yapan insanları da gördüm kaç tane arkadasım gidip 2 kelimeyle geri döndü çıtı da çıkmadı , hadi onu gectim symbol cafe de emre bana iki hafta önce evlenceksiniz dedigi adamı iki hafta sonra beni unutup bu adamın tek derdi senle yatıp kalkmak snei hiç sevmyr dedi aynı kişi için valla cıt cıkaramadan kalktım geldim kafeden ne diyosun sen be demedim , e şimdi sezgi 30 tl ye mis gibi de fal bakıyor elbetteki begenmeyenler vardır haklıda sebebpleri vardır eminim ama begenmeyeni diger falcılara göre cok az bu kadının ..

daha ne konusuyorlar anlamıyorum yaaaa , bana binnzada yagız er le hanzade yıldıızn falını atayım da hakkaten leş falcılar kimmiş görün :):):)

Canımıniçi boşver artık dert etme... açıklama yapmak zorunda degilsin... müsterih ol.. beğenmeyen ya da şüphe eden baktirmasın... bu kadar kolay... zamaninda tarot bilgisi olan biri yazmıştı buraya. Önce reklamcı sanıp tepki vermiştim bende herkes gibi ( belki de öyleydi bilmiyorum ).. sonra yine de bir ihtimal dedim ve kendi önyargılarımdan da rahatsız olup özür diledim. Merak ettiğim şeyleri sordum o da yanıtladı. Sonra da topiğe bir daha gelmedi. Neyin nesidir bilmiyorum... beni de ona bedava fal baktirmak için yalakalık yapmakla suçlamışlardı aynı kafalar... buradan reelde de görüştüğüm insanlar var. Hayat standardım bellidir. Hayatta hicbirsey icin hele hele fal için kimseye yalakalık yapacak karekterde bir insan olmadığımı onlar bilir, ben bilirim...
Senin de biliyoruz / bilirler. Ben kendi adıma sezgi ile iletişimi kolaylastirdigin için teşekkür ederim...Herkes dönsün kendi içine baksın.

şimdi bodoslama dalacağım kusura bakmayın.

arkadaşlar burada hepimiz patlayan, pembeci, süper ve tırt her neyse fal deneyimlerimizi yazıyoruz. zira forumun amacı da bu. böylelikle falla uzaktan yakından ilgisi olmayanlar zaten ortaya çıkıyor.

burda bir kısım tarafından övüle övüle bitirilemeyen, bir kısım tarafından da yerden yere vurulan bir sürü insan var. ama herkesin söylediği bunun bir enerji meselesi olduğu. birine harikalar yaratan öbürüne hiçbir şeyi bilemiyor! mesela burada birçok kişi akrepgöz diye bayılır, kadına iki kere şans verdim. yok arkadaş, tamam belli hisli bir kadın ama benle tutmadı. (ki bana zaten kolay kolay tutmaz birinin enerjisi, gibi dinlerim.) burada dediklerini yaşadım diyen bir sürü de insan var, ne yapayım yani? "kesin reklamcıları var burada" diye mi düşüneyim?

burada semayı da sevmeyen bir sürü kişi var. çok olumsuz, çok kısa yorum yapıyor diye okudum. kadın bana uzun uzun bakmış, anda da muhteşemmiş. dediği ilk şeyi baktığının 1 ya da 2 gün sonrasında yaşadım, buraya da yorumumu yazdım. şimdi ben de semanın mı reklamcısı oldum?

burada kemal devrim için her dediği tarih çıktı diyen de çok var. eee? bana hiçbir şey çıkmadı! ki kendisini facebookta yazışarak yakaladığımı söyledim, burada yakalamak isteyenlere de öneride bulundum. o zaman ben de kemal devrimin reklamcısıyım ama yine de bana çıkmıyor herhalde?

benim M Motherofdragon ile özel muhabbetim olmamıştır. tek muhabbetim ankete eklenecek kişilerle ilgili hususa ilişkindir. sezginin mail adresini de kendisinden almadım. buradan daha önce baktıran birinden aldım. baktıracağımı bilerek de buraya yazmadım, "burayı okuyorsa kim olduğumu anlamasın" madem. kendisi ne ismimi ne cismimi bilir, isim bulunmayan mail adresiyle baktırdım. benden benim ya da erkek arkadaşımın bilgilerini de istemedi, sadece fincan fotoğraflarımı ve sorumu gönderdim. çok özenli bir sayfalık yorum geldi, üstelik ilişkim boyunca yanımda olan biri ancak bu kadar anlatabilirdi. birkaç gelişme oldu, kendisine yazdım bana aynı özenle de yanıt verdi.

benim sezgi yorumlarımı okuyup buradan birçok kişi de bana özelden yazıp bilgilerini istedi. e o zaman ben de sezginin reklamcısı mıyım? binnazda gerçekten "iyi" birini yakalamak zorken, hepimizin işini kolaylaştıran yöntemi vereni bu kadar suçlamanın bir alemi var mı? burada okuyorum, "hiç beğenmedim, çok olumsuz konuştu" ve benzeri yorumları. duymak istediklerinizi söyleyince iyi, söylemeyince kötü mü oluyor? denersiniz, beğenirsiniz daha sonra da baktırırsınız. beğenmezsiniz bir daha da baktırmazsınız.

ben artık bu sezgi muhabbetlerinden çok sıkıldım, ama siz yazmaktan sıkılmadınız.

Kızlar, Sezgi Hanım'ın mailini sağ olsun vaveyla_90'dan aldım, ve Sezgi Hanım'a mail attım ama cevap gelmedi, Bugün pazar fakat EFT yapıp, ekran görüntüsünü gönderebilirim, bu konuda sıkıntı olmaz... Geç mi dönüyor maillere?

canım genelde sezgi falı bikaç gün sonra yolluyor hatta dedigi tarihten bir gün sonra yolladı bana ama anlayısla karsıladım ki şimdi bebegi oldugunu öğrendim haliyle vakit ayıramıyor olabilir bugün de pazar belki bakmamıstır mailne ama bana hemen dönmüştü cevap olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…