Binnaz Abla

Anladım Can'ım sağ ol, beklerim napim :)

Bende sıkıldım o bunu dedi, öteki bunu dedi muhabbetinden.

Reklam yapan/yapmak isteyen bir üyenin tarzından, reklam ısrarından niyetini anlayabilecek zeka düzeyinde insanlar olduğumuzu düşünüyorum. Ama içinde bulunduğumuz ruhsal durum sebebiyle bazen gerçekten birinden "bunun dediği çıktı,deneyin" cümlesini duyma/okuma arzusu içine düşebiliyoruz. Bende buna dahilim. Ama burda şöyle bir detay var. Kimse bana silah zoruyla git buna baktır demiyor. O tavsiye sonucu baktırdığım faldan ben sorumluyum. Gidip kimseye "sen reklam yaptın bende gittim baktırdım ama bak patladı" deme saçmalığını bir hak olarak görmüyorum kendimde. Kaldı ki Sezgi gibi bir falcıdan bahsediyoruz. Dediği çıkar veya çıkmaz o ayrı konu ama kadının boş bir falcı olmadığı belli zaten. Analizi başarılı, hissiyatı, anı bilme gücü kuvvetli. E kusura bakmayın birilerine illa ki patlayacak yani. Herkese bilse zaten sana bana fal bakmaz heralde gider kendi yolunu çizer. Ki bana baktığı falın çıkacağına ihtimal vermeyecek bir durumdayken yazıyorum bunları şu an. Sezgi olacak dedi benim durum için, ben olmayacak diyorum mesela.

Bu sebeple bir kez daha burda polemik içerikli mesaj görmek istemiyorum ben. Güzel bir iletişim ağı var. Lütfen paylaşım bu ağ üzerinden gitsin. Kim yazarsa yazsın bundan sonra konu "laf yarıştırma"ya vardığından KİB üzerinden Mune ve Kazen bildireceğim. Cidden çok uzadı, yeter.

Bayanlar Merhaba . yıllar sonra esti bir fal özlemi :) yesilcingene den böyle bir dönüt alan oldu mu? Merhabalar canım malesef verdiğin isim doğum ve anne bilgilerinden senin ile alakalı bir görü alamadım , yanlış yönlendirmek istemem . sevgiler , hayırlı kandiller dilerim :)
Kötüyü söylemek istemedi mi acaba? çok garip. ..

Yok canım görü alamıyor banada öyleydi falımla alakalı bir olumsuzluk olmadığı ama görü alamadığını söyledi

merhaba canım ben baktırmadım kendisine ama kimseden görü alamıyormus kendisi :):) inadına fal atmak istiyorum yaa boyle yaptıkca bu adam :):)):

Sevindim o zaman teşekkür ederim . e ben boşuna 20kredi yuklemis oldum tellweden tarotta veya katinada başka kimi önerirsiniz bayanlar?
Yok canım görü alamıyor banada öyleydi falımla alakalı bir olumsuzluk olmadığı ama görü alamadığını söyledi

merhaba canım ben baktırmadım kendisine ama kimseden görü alamıyormus kendisi :):) inadına fal atmak istiyorum yaa boyle yaptıkca bu adam :):)):
Neyle alakalı acaba? 1_2sene önce bakmisti bana. fena değildi. teşekkür ederim canım

Sezgi konusunda bir çok falcıyı denemiş biri olarak birkaç cümle kurmak istiyorum. Kendisine bir kere fal baktırdım ve çıkar çıkmaz orası ayrı çok özenliydi. Kaldıki bana geri dönüş yaptığında salı bakacağını söylemişti uygunsa sana a bakıyım diye sormuştu, tabiki dedim. Salı günü cevap gelmedi, fakat çocuğunun rahatsız olduğunu hastanede olduklarını söyledi, bu durumda ki bir insana ne denebilir. 30 tl verdim diye çocuğunu bıraksın bana fal mı baksın ya da geç yolladı diye trip mi atayım. Gayet uzun özenli dolu dolu bir fal aldım, öngörüleri baya uzun tarihler olursa şayet söylerim burda. Beğenmeyen baktırmasın.. zorla mailimi veriliyor, baktır baktır mı deniliyor. Birine beğendim demeye çekinir olduk, yapmayın şunu

Beni de görmedi kör oldu bana kör arkadaşıma da aynısını dedi iki ayrı hesaptan denedik yine göremedi

Benimde kredim kaldı tellwe de ama düzgün biri yok gibi şu an gündemde

Şu Sezgi mevzusuna mesajım kaynadı arada yaa

Nil Güneş'in iskambili iyi midir?

ben iskambil baktırmadım ama katina atmıştım bana biraz pembeci geldi kendisi

aynen kuzum bana da tam olarak aynısı oldu perşembe gunune randevu verdi hatta hiç maillerime dönmedi sonra bikez yazdım ödemede sıkıntı yok degil mi falan gibisinden bakacagım canım myogunum yazmıs sonra hiçbişi demedim cuma akşama dogru gönderdi falımı o arada hiç darlamadım özel bir durumu olabilir diye düşündüm ki cocugu oldugunu bgn öğrendm, beklemek biraz canımı sıktı ama tavrından dolayı şüpheye düşmedim cuma gunu yolladıgı fal da dolu dolu bi buuck sayfaydı hatta eski yazılarımda vardır ilk baslarda olumlu konusmasına ragmen nedense falı bende farklı bir his uayndırdı tanımlayamadıgım bir memnuniyetsizlik oldu ama fala bakıyordum inanılmaz detaylı ve özenli bikaç defa okuduktan sonra zaten dedim bunu nerden bilmiş aa bunu da bilmiş sonradan dikkatimi cekti hersey ki yanıma olsa hüma da sezgi de bu kadar bilebilirdi adamı yani o yüzden 30 tl lik fal için sezgiye bu kadar laf soylemek adaletsizlik olarak geliyor bana .

Slm kızlar bu benimki iki üç kere aramistI ise girdin mi diye iki aydır is ariyordum.Neyse bu salı ise başladım çarşamba onu aradım. İse girdim diye o da çok sevindim cidden dedi ne işi nerde diye sordu.Sonra konuştuk bir bes dakika ben halisaha maçına gidicem sonra seni ariycam canım dedi.Neyse bugün aradı gündüz ben dışarı cikivaktim hazirlandim aradım acmadi işi vardı herhalde.Sizce neden aradi bu şimdi o çok sorguladi ise girmemi ben de ariyim ise girdigimi haber veriyim dedim sonra bugün beni tekrar aradı sizce niye aradı o gün söyledim zaten.

Kızlar enerjinizi düşürmeyin ne olur ya birine kendini anlatmak çok yorucu bir şey.

Peri sel fal baktı bana ve sonra soru cevap kısmında puan verir misin dedi :) adamla beni evlendirdi diye puan verecek değilim tabi. Haberiniz olsun:)

Aaaa ayıp etmişsiniz evlendiren ve döndüren bütün falcılar iyidir.... olmaz diyenleribiz topikçe sevmeyiz

Peri ye geçen kahve attım demiştim ya, kahveden sonra puan verdim. Bir gün sonra birsey kafama takıldı soru kısmına yazıp yolladım. Cevap vermek yerine hayatında başarılar dedi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…