Anladım Can'ım sağ ol, beklerim napim :)canım genelde sezgi falı bikaç gün sonra yolluyor hatta dedigi tarihten bir gün sonra yolladı bana ama anlayısla karsıladım ki şimdi bebegi oldugunu öğrendim haliyle vakit ayıramıyor olabilir bugün de pazar belki bakmamıstır mailne ama bana hemen dönmüştü cevap olarak
falı yolla unut kuzu :):):) sanırım ben salı yollamıstım oarayı cuma falım gelmişti .Anladım Can'ım sağ ol, beklerim napim :)
Yok canım görü alamıyor banada öyleydi falımla alakalı bir olumsuzluk olmadığı ama görü alamadığını söylediBayanlar Merhaba . yıllar sonra esti bir fal özlemi :) yesilcingene den böyle bir dönüt alan oldu mu? Merhabalar canım malesef verdiğin isim doğum ve anne bilgilerinden senin ile alakalı bir görü alamadım , yanlış yönlendirmek istemem . sevgiler , hayırlı kandiller dilerim :)
Kötüyü söylemek istemedi mi acaba? çok garip. ..
merhaba canım ben baktırmadım kendisine ama kimseden görü alamıyormus kendisi :):) inadına fal atmak istiyorum yaa boyle yaptıkca bu adam :):)):Bayanlar Merhaba . yıllar sonra esti bir fal özlemi :) yesilcingene den böyle bir dönüt alan oldu mu? Merhabalar canım malesef verdiğin isim doğum ve anne bilgilerinden senin ile alakalı bir görü alamadım , yanlış yönlendirmek istemem . sevgiler , hayırlı kandiller dilerim :)
Yok canım görü alamıyor banada öyleydi falımla alakalı bir olumsuzluk olmadığı ama görü alamadığını söyledi
Neyle alakalı acaba? 1_2sene önce bakmisti bana. fena değildi. teşekkür ederim canımmerhaba canım ben baktırmadım kendisine ama kimseden görü alamıyormus kendisi :):) inadına fal atmak istiyorum yaa boyle yaptıkca bu adam :):)):
Bayanlar Merhaba . yıllar sonra esti bir fal özlemi :) yesilcingene den böyle bir dönüt alan oldu mu? Merhabalar canım malesef verdiğin isim doğum ve anne bilgilerinden senin ile alakalı bir görü alamadım , yanlış yönlendirmek istemem . sevgiler , hayırlı kandiller dilerim :)
bilmiyorum kuzum ben de baktırmadım fal orucunda olmasam meraktan denicem kendisini de fal atıp enerjimi bozmak istemiyorumNeyle alakalı acaba? 1_2sene önce bakmisti bana. fena değildi. teşekkür ederim canım
ben iskambil baktırmadım ama katina atmıştım bana biraz pembeci geldi kendisiBeni de görmedi kör oldu bana körarkadaşıma da aynısını dedi iki ayrı hesaptan denedik yine göremedi
Benimde kredim kaldı tellwe de ama düzgün biri yok gibi şu an gündemde
Şu Sezgi mevzusuna mesajım kaynadı arada yaa
Nil Güneş'in iskambili iyi midir?
Sezgi konusunda bir çok falcıyı denemiş biri olarak birkaç cümle kurmak istiyorum. Kendisine bir kere fal baktırdım ve çıkar çıkmaz orası ayrı çok özenliydi. Kaldıki bana geri dönüş yaptığında salı bakacağını söylemişti uygunsa sana a bakıyım diye sormuştu, tabiki dedim. Salı günü cevap gelmedi, fakat çocuğunun rahatsız olduğunu hastanede olduklarını söyledi, bu durumda ki bir insana ne denebilir. 30 tl verdim diye çocuğunu bıraksın bana fal mı baksın ya da geç yolladı diye trip mi atayım. Gayet uzun özenli dolu dolu bir fal aldım, öngörüleri baya uzun tarihler olursa şayet söylerim burda. Beğenmeyen baktırmasın.. zorla mailimi veriliyor, baktır baktır mı deniliyor. Birine beğendim demeye çekinir olduk, yapmayın şunu
Aaaa ayıp etmişsinizKızlar enerjinizi düşürmeyin ne olur ya birine kendini anlatmak çok yorucu bir şey.
Peri sel fal baktı bana ve sonra soru cevap kısmında puan verir misin dedi :) adamla beni evlendirdi diye puan verecek değilim tabi. Haberiniz olsun:)
Peri ye geçen kahve attım demiştim ya, kahveden sonra puan verdim. Bir gün sonra birsey kafama takıldı soru kısmına yazıp yolladım. Cevap vermek yerine hayatında başarılar dedi kadınKızlar enerjinizi düşürmeyin ne olur ya birine kendini anlatmak çok yorucu bir şey.
Peri sel fal baktı bana ve sonra soru cevap kısmında puan verir misin dedi :) adamla beni evlendirdi diye puan verecek değilim tabi. Haberiniz olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?