- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kim neden karalamaya çalışsın sezgi'yi ya? millet şüphesini söylüyor, gördüğünü söylüyor. sezgi kim yani? sanki bana nostradamus. hayretsiniz.
Cok yanlis yaptin raven. Benim ne demek istedigim cok acik ve net olarak ortaya serilmis. Cogu yaziyi okumadim bile. Sanki hic isimiz gucumuz yok sezgiyi karalamayi bekliyoruz. Sorun bu iste sezgiyle ilgili en ufak bir olumsuzlukta savunmaya gecilmesi. Sezgiyle ilgili hicbir sey yazilmamali bu foruma. Halbuki senin yazdiginda ne var? Bu forumda kimler kimlerden suphelendi hic kimse cikip boyle savunmadi. Selena sarayli arasi neler oldu onda bile kimse birbirini kirmadi, ki ikisininde insanlara gelecek anlaminda cikmisligi coktur. Neden? Cunku gercegi bilemeyiz. Abartmaya gerek yok ucretini verip bir hizmet aliyoruz, kisiyi tanimiyoruz tabi ki olumsuzu, supheleri soyleyecegiz.
Gercekten cok guluyorum, isi gucu yok insanlarin sezgi tek dertleri. Sezgiye en buyuk zarari bu kadar savunmaya gecmek veriyor.
Valla bircok kisi topige ugramiyor, ben de artik ugramayacagim raven. Cok sıktı bu mevzu. Bu ben merkezcilik, bu beni beni beni beni durumu. Insanlarin milyon tane derdi var, hic isi gucu yok bir falciyi ya da bir kisiyi karalamaya calisiyor. Hem hic tanimadigi kisileri.
Slm kızlar bu benimki iki üç kere aramistI ise girdin mi diye iki aydır is ariyordum.Neyse bu salı ise başladım çarşamba onu aradım. İse girdim diye o da çok sevindim cidden dedi ne işi nerde diye sordu.Sonra konuştuk bir bes dakika ben halisaha maçına gidicem sonra seni ariycam canım dedi.Neyse bugün aradı gündüz ben dışarı cikivaktim hazirlandim aradım acmadi işi vardı herhalde.Sizce neden aradi bu şimdi o çok sorguladi ise girmemi ben de ariyim ise girdigimi haber veriyim dedim sonra bugün beni tekrar aradı sizce niye aradı o gün söyledim zaten.
Kızlar enerjinizi düşürmeyin ne olur ya birine kendini anlatmak çok yorucu bir şey.
Peri sel fal baktı bana ve sonra soru cevap kısmında puan verir misin dedi :) adamla beni evlendirdi diye puan verecek değilim tabi. Haberiniz olsun:)
Bi de sezginin küçük çocuğu falan varmış bilmemneymiş okumadım da mesajın tamamını gözüme çarptı. BİZE NE?
ihtiyacı var diye bakıyormuş sanırım ben tamamını okudum ama yine de anlamadım alakayıBi de sezginin küçük çocuğu falan varmış bilmemneymiş okumadım da mesajın tamamını gözüme çarptı. BİZE NE?
Anlamadım bende zehrina ise girdigimi söyledim zaten ne işi olduğunu şartlarını daha niye arar bir erkek bosu bosuna aramaz da amacı ne çözemedim.
Ay başında da ararsa borç isteyecektir. Yok deAnlamadım bende zehrina ise girdigimi söyledim zaten ne işi olduğunu şartlarını daha niye arar bir erkek bosu bosuna aramaz da amacı ne çözemedim.
arıycam seni demiş ya o yüzden aramıştırÖyle yaptım aynen lebara canım da niye aradı kafamda soru işaretleri.
Arayip ne diycek söyleyeceğimi söyledim ise girdim maaşı ne iş olduğunu bugün niye ariyorsun neyini sorcak sin daha.
aklıma çok ütopik bişey geldi oh kız işe girdi artık yuvamızı kurarız dıye dusunuyor olabilir mi:))))Arayip ne diycek söyleyeceğimi söyledim ise girdim maaşı ne iş olduğunu bugün niye ariyorsun neyini sorcak sin daha.
aa kızlar burada müdahale etmek isterim arka planda oyun dönüyodur dönmüyodr hiç bilemem ama ben mesela burada durumumla ilgili tek kelime etmedigim halde sezgi herseyi dökmüş bu kadın kötü falcı degil ama ne olursa olsun herkes ister begenir ister begenmez kimsenin fanı olmaya gerek yok sa bu kadar da sezginin üstüne gelinmesi bana haksızlık gibi geliyorBi de sezginin küçük çocuğu falan varmış bilmemneymiş okumadım da mesajın tamamını gözüme çarptı. BİZE NE?
canım ben bu tartışmalara hiç bir zaman girmedim ama gerçekten artık sürekli bir grubun eleştirisini sunarken diğerlerinin deli gibi savunması çok itici duruyor.aa kızlar burada müdahale etmek isterim arka planda oyun dönüyodur dönmüyodr hiç bilemem ama ben mesela burada durumumla ilgili tek kelime etmedigim halde sezgi herseyi dökmüş bu kadın kötü falcı degil ama ne olursa olsun herkes ister begenir ister begenmez kimsenin fanı olmaya gerek yok sa bu kadar da sezginin üstüne gelinmesi bana haksızlık gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?