Binnaz Abla

Kim neden karalamaya çalışsın sezgi'yi ya? millet şüphesini söylüyor, gördüğünü söylüyor. sezgi kim yani? sanki bana nostradamus. hayretsiniz.

Cok yanlis yaptin raven. Benim ne demek istedigim cok acik ve net olarak ortaya serilmis. Cogu yaziyi okumadim bile. Sanki hic isimiz gucumuz yok sezgiyi karalamayi bekliyoruz. Sorun bu iste sezgiyle ilgili en ufak bir olumsuzlukta savunmaya gecilmesi. Sezgiyle ilgili hicbir sey yazilmamali bu foruma. Halbuki senin yazdiginda ne var? Bu forumda kimler kimlerden suphelendi hic kimse cikip boyle savunmadi. Selena sarayli arasi neler oldu onda bile kimse birbirini kirmadi, ki ikisininde insanlara gelecek anlaminda cikmisligi coktur. Neden? Cunku gercegi bilemeyiz. Abartmaya gerek yok ucretini verip bir hizmet aliyoruz, kisiyi tanimiyoruz tabi ki olumsuzu, supheleri soyleyecegiz.

Gercekten cok guluyorum, isi gucu yok insanlarin sezgi tek dertleri. Sezgiye en buyuk zarari bu kadar savunmaya gecmek veriyor.

Valla bircok kisi topige ugramiyor, ben de artik ugramayacagim raven. Cok sıktı bu mevzu. Bu ben merkezcilik, bu beni beni beni beni durumu. Insanlarin milyon tane derdi var, hic isi gucu yok bir falciyi ya da bir kisiyi karalamaya calisiyor. Hem hic tanimadigi kisileri.

Hayır bi de her eleştiride koşup sanki millete zorla attırıyoruz isteyen atar istemeyen atmaz demiyolar mı. E biz milletin elini kolunu mu bağlıyoruz atmıycaksınız diye? Bana ne kim kime atarsa atsın. Milletin söyledikleri zorunuza gidiyorsa eleştiri gördüğünüz an babanızın oğlu gibi koşup sezgi güzellemiyceksiniz burda. Biri sezginin mail adresini istediğinde pusuya yatmış gibi 10 saniye içinde koşup sonra da ağzından durumuyla ilgili laf almaya çalışmıycaksınız. En ufak şüphede eleştiride çıldırmışlar gibi bir olup saldırmıycaksınız. Seviyosunuz anladık da her şeyin dozunu ayarlamayı bilin. Takım tutar gibi falcı savunulmaz.

Yoklamış işte vardır bir derdi kesin :) Görüşelim mi diyecek acep

Şu soru cevap da puan isteyen puanlama olmadan soru sormayın diyen falcılara uyuzum.

Bi de sezginin küçük çocuğu falan varmış bilmemneymiş okumadım da mesajın tamamını gözüme çarptı. BİZE NE?

Valla dedigim gibi okumadim yazilanlari. Sezginin de kendi adima bir seyini gormedim, tanimam etmem sadece 1 fal attim. Daha da atmam bunca seyden sonra zaten. Ama yukarida yazdiklarina pes diyorum. Bana mesaj filan gelmedi ama oyle bir sey basina geldiyse acikca yazman iyi olmus.Cunku burada daha yeni olan bircok insan var, foruma bakip hareket ediyorlar, para onemli degil de bos yere umutlarla oynanmis olur.

Ben zaten cok sıkıldım. Artik foruma ugramayi dusunmuyorum. Insallah gonlunuze gore olur hersey.

Bdv ye ugrarsaniz gorusuruz : ))

Anlamadım bende zehrina ise girdigimi söyledim zaten ne işi olduğunu şartlarını daha niye arar bir erkek bosu bosuna aramaz da amacı ne çözemedim.

Öyle yaptım aynen lebara canım da niye aradı kafamda soru işaretleri.

Arayip ne diycek söyleyeceğimi söyledim ise girdim maaşı ne iş olduğunu bugün niye ariyorsun neyini sorcak sin daha.

Bi de sezginin küçük çocuğu falan varmış bilmemneymiş okumadım da mesajın tamamını gözüme çarptı. BİZE NE?
aa kızlar burada müdahale etmek isterim arka planda oyun dönüyodur dönmüyodr hiç bilemem ama ben mesela burada durumumla ilgili tek kelime etmedigim halde sezgi herseyi dökmüş bu kadın kötü falcı degil ama ne olursa olsun herkes ister begenir ister begenmez kimsenin fanı olmaya gerek yok sa bu kadar da sezginin üstüne gelinmesi bana haksızlık gibi geliyor

canım ben bu tartışmalara hiç bir zaman girmedim ama gerçekten artık sürekli bir grubun eleştirisini sunarken diğerlerinin deli gibi savunması çok itici duruyor.

ne güzel bak sana bilmiş. falcını bulmuşsun ama diğerleri de bizde durum bu değil diyorlar.

ben de aynı şekilde Fama'yı severim. öyle karşılıklı bir sevgi gibi gelir bana. ama burada terbiyesiz, üzücü yanıtlar verdikleri olmuş. gelip de hunharca savunmadım. beşer şaşar yahu bana ne? babamın oğlu değil. ama sevgimi içimde yaşıyordum şu ana dek

sezgi sevenleri de seviyorum ben, sevmeyenleri de. ama sezgi ile fikrim nötr yani... bize sizler lazımsınız kavga etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…