Binnaz Abla

kuzum zaten neden bir falcı yüzünden birbirine girsin insanlar ben buna kızıyorum ..

sezgi gercekten iyi falcılardan biri he cıkar cıkmaz bilemeyiz hatta bazılarına tutturamaz bile ve bu bence de yazılmalı buraya iyiysiyle kötüsüyle karar vermeliyiz hatta ben hep diyorum benim favori falcım hümadır hakkında neler yazılıyo burdA HATTA bazen bu yuzden umutsuluga bile düşüyorum ama ben burda hiç kimsenin reklam vs yaptıgını düşünmyrm ya hepimiz ne kadar içteniz hikayelerimiz var inan ki bi aydır fal atmyrm neredeyse ama bu foruma geliyorum insanların enerjisini sevdigim için bu durum üzüyor beni ...

bana sorarsan sezginin reklamının falan yapıldıgı yok , he kimine iyidir kimine kötüdür o da sans ..

ama su konu kapansın artık vallahi cok sıkılıyorum !

yahu hüma demişken bana fena patlayanlardan ama yakalayabilsem bir şans daha vermek istiyorum. ama ne zaman baksam hep 4 falı var. hangi saat diliminde yeni fal alıyor acaba? millet nasıl yakalıyor?

yahu hüma demişken bana fena patlayanlardan ama yakalayabilsem bir şans daha vermek istiyorum. ama ne zaman baksam hep 4 falı var. hangi saat diliminde yeni fal alıyor acaba? millet nasıl yakalıyor?

kuzu ben de bi kere baktırdım hümaya genelde aynı saatlerde giriyor alarm kurdum o saatlerde hep yeniledim sayfayı ole yakaladım .

bana durum analizleri adamın karakteri konusunda super analizler yaptı verdigi tarir gecti bu arada iletişim geceli on gün oldu yüzyüze görüşmede bu gün falan doldu yani suresi ama ben gelecek odaklı cok takılmyrm hatta bikaç aya kadar patlamış saymam o falı ama sonuc bambaska olursa dediginden o zaman benim için patlamıs demektir o fal .

yani bundan iki ay sonra o adam tamamen bitip ya ben ya da o baskasıyla olursa hümacık o zaman bana sorgulatır kendini.
ama tüm falcılar aynı konsutugu için beklemedeyim bakalım , hepsi cok emin adamın geleceginden .

Kötü mü baktı bende onu deneyim diyordum ,20 tl param var binnazda aylık fal kotam kime atıyım?

Çok Utopik bence de Aniston24 aynen canım. Var mı birsey de ne onu çözemedim şimdi tam fal atma vakti de atmaycam durdurdum kendimi.

Hepsi mi? offf banada hepsi evlilik yok son yok diyor lar ben bu adamla bosunamu konusuyorum mesajlasma bile vakit kaybi diyorum bazan ya off hepsi ayni seyi diyosa vardir bildikleri

Hepsi mi? offf banada hepsi evlilik yok son yok diyor lar ben bu adamla bosunamu konusuyorum mesajlasma bile vakit kaybi diyorum bazan ya off hepsi ayni seyi diyosa vardir bildikleri
üzülme bana da hepsi evlilige giden ilişki cıkarıyo ama adam yok ortada tersine cıkıyo demek ki :)

Olumsuz olan görüler çikti dimi sadece
bana oyle oldu

üzülme bana da hepsi evlilige giden ilişki cıkarıyo ama adam yok ortada tersine cıkıyo demek ki :)

Yok can belki gercektir herkese evlilik diyolarki bana demediklerine göre biz cidden evlenmiyecez yani cunku pembeci olmak varken kotuyu soylemezler ama soyluyosa olmiycak demektir
ay tersi çıksa keske

bennada iyiydi ben baktırmıstım bir zaman hatta var olan durumumla ilgili cok ilginc bir ayrıntıyı bilmisdi sasırmıstım baya

Sakin boyle dusunme ben yillardir fal baktiran biriyim bi araba parasi harcamisimdir.Pismanmiyim hayir o donemlerimi oyle atlatmam lazimmis diyorum.Fal baktirmiyorum artik suan cok guzel bi iliskim var yine sarmistim biri sadece olumsuz konusunca yok yere adaa kavga ettim.Sen ne yapiuosun kendime dedim o saniye ailesiylede tanistim ve o an anladim istemeyen adam neden ailesiyle tanistirsin.Sakin fallara gore iliskini degerlendirme

Kızlaaar selamlar iyi kandiller herkese. Falsepeti Zeus un dediklerini yaşayan var mı? Eski fallarımı tarıyorumda sormak istedim.
a canım bu soruyu sormana çok sevindim eski bir zeus sever olarak yazacağım sene 2013 ilk falımı attım ona bayılmıştım bana benimkini,benimkinin arkadaşını,yetmezmiş gibi kız arkadaşlarının fiziksel ruhsal durumlarını vermişti.Çok iyi durum analiz etmiş sonra da sonuca bağlamıştı.(bu ilk falı) sonrasında biz gelgitler yaşadıkça ben zeusa atıyordum ama çok sıkı takipçisi değildim 4 ayda bir falan atıyordum.O ilk falı yoktu hatta soru bölümünde sitem ettim o da bana ne görüyosam onu yazıyorum dedi ve o kesin ayrılıgımızda çok fazla atmıştım ona ilk falından dolayı ISRARLA barışcaksınız dedi barışmadık.Bir de 2016 ilk yarısında zeusa bir kaç kişi için baktırdım yok yani gittikçe kötüleşti bende Herşey toz pembe oldu. yani olumsuz bişeyler anlatıyor ama sonunu hep olumlu bağlıyor.Artık fal atmam sanırım yine de ilk falının hatrı durur bu kadar:)

çok sevindim başakcımm ya konuşmuştuk senle 41 kere maşalllaah bugun bana da dua etmeyi unutma o gunleri görmek bana da nasip olsun İnşallaaah

çok sevindim başakcımm ya konuşmuştuk senle 41 kere maşalllaah bugun bana da dua etmeyi unutma o gunleri görmek bana da nasip olsun İnşallaaah
Bende seni gordugume cok cok sevindim kuzum☺tabiki ederim neler neler yasadim biliyosundur.Umarim hersey hissetigim gibidir suan icin cok huzurluyum rabbim daha iyilerini sana nasip etsin

Aniston24 yok canım atmam bu gün kandil dualarimiz kabul olur insallah.Bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…