Sakin boyle dusunme ben yillardir fal baktiran biriyim bi araba parasi harcamisimdir.Pismanmiyim hayir o donemlerimi oyle atlatmam lazimmis diyorum.Fal baktirmiyorum artik suan cok guzel bi iliskim var yine sarmistim biri sadece olumsuz konusunca yok yere adaa kavga ettim.Sen ne yapiuosun kendime dedim o saniye ailesiylede tanistim ve o an anladim istemeyen adam neden ailesiyle tanistirsin.Sakin fallara gore iliskini degerlendirme
Sakin boyle dusunme ben yillardir fal baktiran biriyim bi araba parasi harcamisimdir.Pismanmiyim hayir o donemlerimi oyle atlatmam lazimmis diyorum.Fal baktirmiyorum artik suan cok guzel bi iliskim var yine sarmistim biri sadece olumsuz konusunca yok yere adaa kavga ettim.Sen ne yapiuosun kendime dedim o saniye ailesiylede tanistim ve o an anladim istemeyen adam neden ailesiyle tanistirsin.Sakin fallara gore iliskini degerlendirme
Bence ilişkin varsa fal atma gereksiz enerji sokuyosun arayaAy canim saol icime su serptin birazda olsa cunku suan cok cok yakiniz ama her erkek gibi az biraz sogukluk yapinca beni attimi diyip resmen karalari bagliyorum yapmamam gerekir benim görevim suan evlilik takintisi olmadan adamla normal duzgun konusmak...umarim basaririm arada korkuyorim..ama tek neden fal deil ben vefatta dahil cok yikim yasadim sadece kaybetmekten korkuyorum...bak ikigundur kumrular gibiydik bugun buz gibi ben ne senaryolar yazdim kafamda bugun...
kızlar byv bilgehatuna baktıran var mı hiç aranızda?
burda birkaç kere güzel yorumlar okumuştum hakkında. benle (her zamanki gibi) tutmadı enerjisi, sıkı sallamış diyebilirim :)
Kuzu zaten önemli olan ilk falı benim için .ilki bütünüyle çıktımı sana? Ve ne atmıştın katina mıa canım bu soruyu sormana çok sevindim eski bir zeus sever olarak yazacağım sene 2013 ilk falımı attım ona bayılmıştım bana benimkini,benimkinin arkadaşını,yetmezmiş gibi kız arkadaşlarının fiziksel ruhsal durumlarını vermişti.Çok iyi durum analiz etmiş sonra da sonuca bağlamıştı.(bu ilk falı) sonrasında biz gelgitler yaşadıkça ben zeusa atıyordum ama çok sıkı takipçisi değildim 4 ayda bir falan atıyordum.O ilk falı yoktu hatta soru bölümünde sitem ettim o da bana ne görüyosam onu yazıyorum dedi ve o kesin ayrılıgımızda çok fazla atmıştım ona ilk falından dolayı ISRARLA barışcaksınız dedi barışmadık.Bir de 2016 ilk yarısında zeusa bir kaç kişi için baktırdım yok yani gittikçe kötüleşti bende Herşey toz pembe oldu. yani olumsuz bişeyler anlatıyor ama sonunu hep olumlu bağlıyor.Artık fal atmam sanırım yine de ilk falının hatrı durur bu kadar:)
Ben baktırdım çok iyiydi ama bilmiyorum ordaki bi başka kişi değilse ve ortak falları okumuyolarsa gayet iyiydikızlar byv bilgehatuna baktıran var mı hiç aranızda?
lebara senle enerjisi tutanlar kim peki merak ediyorum
lebaracıgım inan ki su senin yazdıgın cümleleri kendim yyazsam bu kadar olur baya aynı frekanstayız seninle :):)sezgi, hüma, sema. aslen bu üçüdür.
biraz da nehir. nehiri sevmemin sebebiyse sanırım fala bakış tarzından kaynaklı, komşu teyze tadında gördüğü şekli gösterme çabası filan samimi gelmişti bana. bir de şimdi hakkını yemeyeyim benimkinin harflerini ve tarifini şak şak yapmıştı.
burda 5 kişi yazmamız istendiğinde şevval erdal ve gizem hatunu da yazmıştım. şevvali gerçekten sevdiğim ve özendiğini anladığım için bu listede söyleyebilirim, fakat yukarıdakiler kadar tatmin edici olduğunu söyleyemem. gizem hatun da anda ve geçmişte sıkı nokta atışları yapmıştı, yine de salladığı birkaç nokta olmuştu.
Bence ilişkin varsa fal atma gereksiz enerji sokuyosun araya
Kötü mü baktı bende onu deneyim diyordum ,20 tl param var binnazda aylık fal kotam kime atıyım?
Tarot atmistim canim ilk falinda bana cok guzel yazmisti ve cikmisti da beklentim ortalamaydi atarken , ama baya fiziki tespit yapmisti su bu diye sen memnun kaldin mi ara bilgilerinden ??Kuzu zaten önemli olan ilk falı benim için .ilki bütünüyle çıktımı sana? Ve ne atmıştın katina mı
Canim bende birkac gun once cok benzer durum yasadim sonra mesaj attim bisuru yazdim senin amacin ne neden soguk davraniyosun vs dye adam gayet sakin birsey yok neden kasiyosun hersey yolunda iste yazmis sanirim onlarin bakis acisi bu yani ..Ay canim saol icime su serptin birazda olsa cunku suan cok cok yakiniz ama her erkek gibi az biraz sogukluk yapinca beni attimi diyip resmen karalari bagliyorum yapmamam gerekir benim görevim suan evlilik takintisi olmadan adamla normal duzgun konusmak...umarim basaririm arada korkuyorim..ama tek neden fal deil ben vefatta dahil cok yikim yasadim sadece kaybetmekten korkuyorum...bak ikigundur kumrular gibiydik bugun buz gibi ben ne senaryolar yazdim kafamda bugun...
valla pythia fal baktıkça kendini yiyip boş yere adama kötü davranıyorsun :) bence hiç baktırma. bi sıkıntı sorun oldu mu karşında konuşabileceğin, iletişime geçebileceğin bir adam var sonuçta. fal baktırıp kuruntu yapacağına onunla çözmeye çalışevet var konuşuyoruz ama adamim dengesiz gelgitli bazan cook soguk yapiyo bana ayyy ayrildikmi yoksaaha ayrildik ayrilcaz diye bi sorum diye atiyorum
Canim bende birkac gun once cok benzer durum yasadim sonra mesaj attim bisuru yazdim senin amacin ne neden soguk davraniyosun vs dye adam gayet sakin birsey yok neden kasiyosun hersey yolunda iste yazmis sanirim onlarin bakis acisi bu yani ..
valla pythia fal baktıkça kendini yiyip boş yere adama kötü davranıyorsun :) bence hiç baktırma. bi sıkıntı sorun oldu mu karşında konuşabileceğin, iletişime geçebileceğin bir adam var sonuçta. fal baktırıp kuruntu yapacağına onunla çözmeye çalış
böyle uzaktan konuşmak kolay diyeceksin biliyorumama ilişki varken baktırılmasını hiç doğru bulmuyorum bırak falı sevgiline odaklan
uzak mesafe ilişkisi mi, allah kolaylık versin bacımDogru diyon canim yabugun iyiki yazmadim napayim ama biz hep uçlarda yasiyoruz ya cok konusuyoruz ya hic konusmuyoruz ayrica adam oglak agzindan lafi kerpetenle aliyorum o konusmuyo bari falci anlatsin diyorum...uzak iliskide insan bigun yazmasa "aaa koptuk mu" oluyor saskoloz gibi kaliyor
Alnından öpüyorum. Durup durup savunmaya geçiliyor. Burda isim zikredilmiyorken sekanın çıkıp da hakkımı helal etmiyorum demesi yersiz. Kim hakkını yiyorsa ona özelden yazsın. Bin tane derdin içinde bunları dinlemek de istemiyorum. Burası duruşma salonu değil. Ayrıca serzenişte bulunulacaksa açıkça isim verilsin. Milletin aklına karpuz kabupu düşürülüyor. Ben hiç şüphrlenmiyorken walla artık şüphrlenmeye başladım. Bu şüpheleri bilmeyenler de artık öğrendi. Buraya yazan 10 kişiyiz ama dışardan 100 kişi okuyor. Ya aman yaa.Hayır bi de her eleştiride koşup sanki millete zorla attırıyoruz isteyen atar istemeyen atmaz demiyolar mı. E biz milletin elini kolunu mu bağlıyoruz atmıycaksınız diye? Bana ne kim kime atarsa atsın. Milletin söyledikleri zorunuza gidiyorsa eleştiri gördüğünüz an babanızın oğlu gibi koşup sezgi güzellemiyceksiniz burda. Biri sezginin mail adresini istediğinde pusuya yatmış gibi 10 saniye içinde koşup sonra da ağzından durumuyla ilgili laf almaya çalışmıycaksınız. En ufak şüphede eleştiride çıldırmışlar gibi bir olup saldırmıycaksınız. Seviyosunuz anladık da her şeyin dozunu ayarlamayı bilin. Takım tutar gibi falcı savunulmaz.
uzak mesafe ilişkisi mi, allah kolaylık versin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?