Binnaz Abla

Ay canim saol icime su serptin birazda olsa cunku suan cok cok yakiniz ama her erkek gibi az biraz sogukluk yapinca beni attimi diyip resmen karalari bagliyorum yapmamam gerekir benim görevim suan evlilik takintisi olmadan adamla normal duzgun konusmak...umarim basaririm arada korkuyorim..ama tek neden fal deil ben vefatta dahil cok yikim yasadim sadece kaybetmekten korkuyorum...bak ikigundur kumrular gibiydik bugun buz gibi ben ne senaryolar yazdim kafamda bugun...

Ay canim saol icime su serptin birazda olsa cunku suan cok cok yakiniz ama her erkek gibi az biraz sogukluk yapinca beni attimi diyip resmen karalari bagliyorum yapmamam gerekir benim görevim suan evlilik takintisi olmadan adamla normal duzgun konusmak...umarim basaririm arada korkuyorim..ama tek neden fal deil ben vefatta dahil cok yikim yasadim sadece kaybetmekten korkuyorum...bak ikigundur kumrular gibiydik bugun buz gibi ben ne senaryolar yazdim kafamda bugun...

Bence ilişkin varsa fal atma gereksiz enerji sokuyosun araya

Kuzu zaten önemli olan ilk falı benim için .ilki bütünüyle çıktımı sana? Ve ne atmıştın katina mı

lebara senle enerjisi tutanlar kim peki merak ediyorum

sezgi, hüma, sema. aslen bu üçüdür.

biraz da nehir. nehiri sevmemin sebebiyse sanırım fala bakış tarzından kaynaklı, komşu teyze tadında gördüğü şekli gösterme çabası filan samimi gelmişti bana. bir de şimdi hakkını yemeyeyim benimkinin harflerini ve tarifini şak şak yapmıştı.

burda 5 kişi yazmamız istendiğinde şevval erdal ve gizem hatunu da yazmıştım. şevvali gerçekten sevdiğim ve özendiğini anladığım için bu listede söyleyebilirim, fakat yukarıdakiler kadar tatmin edici olduğunu söyleyemem. gizem hatun da anda ve geçmişte sıkı nokta atışları yapmıştı, yine de salladığı birkaç nokta olmuştu.

lebaracıgım inan ki su senin yazdıgın cümleleri kendim yyazsam bu kadar olur baya aynı frekanstayız seninle :):)

Kuzu zaten önemli olan ilk falı benim için .ilki bütünüyle çıktımı sana? Ve ne atmıştın katina mı
Tarot atmistim canim ilk falinda bana cok guzel yazmisti ve cikmisti da beklentim ortalamaydi atarken , ama baya fiziki tespit yapmisti su bu diye sen memnun kaldin mi ara bilgilerinden ??

Canim bende birkac gun once cok benzer durum yasadim sonra mesaj attim bisuru yazdim senin amacin ne neden soguk davraniyosun vs dye adam gayet sakin birsey yok neden kasiyosun hersey yolunda iste yazmis sanirim onlarin bakis acisi bu yani ..

evet var konuşuyoruz ama adamim dengesiz gelgitli bazan cook soguk yapiyo bana ayyy ayrildikmi yoksaa ha ayrildik ayrilcaz diye bi sorum diye atiyorum
valla pythia fal baktıkça kendini yiyip boş yere adama kötü davranıyorsun :) bence hiç baktırma. bi sıkıntı sorun oldu mu karşında konuşabileceğin, iletişime geçebileceğin bir adam var sonuçta. fal baktırıp kuruntu yapacağına onunla çözmeye çalış

böyle uzaktan konuşmak kolay diyeceksin biliyorum ama ilişki varken baktırılmasını hiç doğru bulmuyorum bırak falı sevgiline odaklan

Forumda açıkça kimse kimseyi karalamıyor. Özelden konuşulanlar da bizi ilgilendirmiyor. Kim kimin hakkında konuşuyorsa kozlarını aralarında paylaşsınlar. Burası er meydanı değil. Aynı mevzuuları kaşıyıp durmayın allah aşkına

Canim bende birkac gun once cok benzer durum yasadim sonra mesaj attim bisuru yazdim senin amacin ne neden soguk davraniyosun vs dye adam gayet sakin birsey yok neden kasiyosun hersey yolunda iste yazmis sanirim onlarin bakis acisi bu yani ..

Haklisin canim bende bikere oyle yaptim "24saat sanami yazmami istiyosun" dedi. bidaha bunaltmamaya karar verdim mesela bugun yazmasi gerekiyodu cunku dun cok uzun konustuk enazindan neguzeldi demesi gerekmiyormuydu dimi ama hic yazmadi bugun ...burasi kizlar sayenizde hesap sormadım adama bugun

Dogru diyon canim ya bugun iyiki yazmadim napayim ama biz hep uçlarda yasiyoruz ya cok konusuyoruz ya hic konusmuyoruz ayrica adam oglak agzindan lafi kerpetenle aliyorum o konusmuyo bari falci anlatsin diyorum...uzak iliskide insan bigun yazmasa "aaa koptuk mu" oluyor saskoloz gibi kaliyor

uzak mesafe ilişkisi mi, allah kolaylık versin bacım

Alnından öpüyorum. Durup durup savunmaya geçiliyor. Burda isim zikredilmiyorken sekanın çıkıp da hakkımı helal etmiyorum demesi yersiz. Kim hakkını yiyorsa ona özelden yazsın. Bin tane derdin içinde bunları dinlemek de istemiyorum. Burası duruşma salonu değil. Ayrıca serzenişte bulunulacaksa açıkça isim verilsin. Milletin aklına karpuz kabupu düşürülüyor. Ben hiç şüphrlenmiyorken walla artık şüphrlenmeye başladım. Bu şüpheleri bilmeyenler de artık öğrendi. Buraya yazan 10 kişiyiz ama dışardan 100 kişi okuyor. Ya aman yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…