Binnaz Abla

Ahahah hayir ayni seyi yasiyoruz ayni anda 2 gun once oldu canim benimki de bak bugunle beraber 2.gun yazmiyor bende yazmicam yani hatta beklemicem de keyfi bilir kendisi arayi sogutuyor ona gore normalsede bana gore degil ben de biraz daha bakarim durumuna sonra da yoluma bakarim yani gunlerimden zevk alamiyorum ya mesaj geldi mi gelicek mi acaba arar mi diye ...

Aynen ya canım öyle hiç zevkli olmuyor..ben artık adamı zevk için kullanıyorum valla,yazmadı mı bende yazmam..yazdıgında oh ne iyi zevk alırım hos sohbet olur buna bakarım anı yaşarım ohhh ne güzel hayat..ne diye hep onu mu düşüneceğim yanii zaten iş egitim hepsi stresli bende eee zaten adamı o yüzden kullanıyorum o streslerimi unutmak için adam beni daha cok strese sokuyorsa yalnızlıgında bogulsun inşallah..

Canim anliyorum sabir edemiyoruz cunku.Ben astim ama artik ve bunun karsiligini gecen konusmasinda anladim.Suan yeni is kuruyo cok yogun ilk zamanlar kuruyodum degisti diyodum sonra bende pes ettim anlayis gostermeye basladim.Bu huyunu cok seviyorum dedi anlayislisin sabirlisin dusuncelisin dedi.Haaaa ben kendimi yiyip bitirdim ama anladim artik

Iste ben bu yüzden kaybettim ilişkimi kendimi tutamadim kurdum kurdum kafamda patladım. Sonrası malum ilişki bitti

Iste ben bu yüzden kaybettim ilişkimi kendimi tutamadim kurdum kurdum kafamda patladım. Sonrası malum ilişki bitti
Canim benim tabiki iliskinin boyutunu bilmiyorum.Bende gecmiste bunu cok yaptim bitti iliskim ve su gun iyiki boyle olmus diyorum.O gun birsey bana bunu yaptiriyodu ben ben degildim asiri takintili israrciydim.Inan ders aldimda degistim degil sanki bu iliskimde birsey bana bunlari yaptirmiyor.Bugun hatta ablamla konustum bu konuyu sanirim dogru insan bu demeye basladim bu yuzden.

Bende yazilanlardan yola cikarak bukadar takinti yapmasam iyi olcak herhalde ya bugun tuttum kendimi umarim hep tutarim Allahım ya..

Bende cok takinyiliyim ama bu gecmisteki yikimlarimdandir...geciyirmu peki bu takinti...belki de takinti gecerse ayrilirim korkusuna takinti yapiyoruz ha

Evet geciyo inan bana olgunlasiyosun.Ben artik cok istesemde kimsenin etrafinda donmedigini anladim bu dunyanin..Sabrini emegini vericeksin ama olmuyosa zorlamicaksin.Belkide yasadigim kayiplardandir.Sabrimi inancimi kazandim

Hanımlar,
öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.
Bugün yine burada bir falcı yüzünden atışmalar olmuş, rica ediyorum ne bir falcının reklamı yapılsın ne de bir falcı karalansın.

Falcılar için kavga etmeyin, ortada reklam varsa da kendi aranızda birtakım imalar yapmak yerine yönetime bildirin gerekli inceleme yapılsın, zira burası hiçbir falcının reklam yeri değil, ister 10 liraya baksın ister 50 liraya baksın, kara kaşa kara göze bakmıyorlar, el emeği göz nuru lif satıyor muamelesi yapmayın, zamanın trend işlerinden biri ve vergisiz kolay yoldan kazandıkları için yapıyorlar.

Rica ediyorum falcılarla alakalı tartışma bitsin artık.

Sedef Celik e imparator acilimi katina attim begendim mevcut durumu bilmis tavsiye ederim pembeci degil mantikli :))
.

canım gerçekten farkındalığın çok yüksek kesinlikle çok haklısın kaderimizde olmayanla bir şekilde yollarımız ayrılcak biz veya onlar yaptıklarımızla sadece sebep yaratıyoruz.Birleşmemiz gerekenle de ne olursa olsun birleşicez . sanırım o kişi şimdiki kişi mi diyede zaman göstericek

canım aynen oyle biz hayata tek bir sebep ugruna geliyoruz allah bizi dünyaya gönderirken ben sizi rabbiniz degil miyim diye soruyor allahınızm demiyor rabbinizim diyor rab öğretmen demektir allah biiz dünyaya öğrenmemiz için gönderiyor ve hayatımıza giren her insan birsey öğretiyor hiç kimse kalıcı olmayacak eninde sonunda annemizden babamızdan bile ayrılacagız eger allah kaderimize nikah yazmıssa da o insan dogru zamanda bizi bulacak içini rahat tut o yüzden teslim ol huzuru o zaman bulacaksın hayatım ...

Aynen oyle hayatim bu herkonuda boyle arkadasliklarinda isinde ikili iliskilerde.Insan yasadiklariyla kendine yol ciziyo.Sonra empati yapmayi ogreniyosun.Sabrin inancinlada kendine temiz bi sayfa aciyosun.

Evet geciyo inan bana olgunlasiyosun.Ben artik cok istesemde kimsenin etrafinda donmedigini anladim bu dunyanin..Sabrini emegini vericeksin ama olmuyosa zorlamicaksin.Belkide yasadigim kayiplardandir.Sabrimi inancimi kazandim

Takinti geciyorda gözyaşlari geçmiyor bu aci veriyor zaten

Anlatmak istediğim bu iştee kim atarsa atsın denmiyoo kendini uyanık sanan biri var burdaa hee sen akıllısın hee sezginin mail sezgi hep cıkar tek en iyi oo hee

Anlatmak istediğim bu iştee kim atarsa atsın denmiyoo kendini uyanık sanan biri var burdaa hee sen akıllısın hee sezginin mail sezgi hep cıkar tek en iyi oo hee

gollom bu konuda yeni banlandın yanlış hatırlamıyorsam. Mune de 1-2 saat evvel uyarmış. tartışma tam dinmişken niye yeni bir gerginlik yaratıyorsun?

Forum son dönem iyice bozdu eski tadı yok artık sıkılır hale geldim. Bir gün geliyorum ergen muhabbeti ertesi gün kavga gürültü ona buna sataşma bence foruma yaş kısıtlaması filan gelmeli bu ne yahuuu.Tabi akıl yaşta değil başta tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…