Ahahah hayir ayni seyi yasiyoruz ayni anda 2 gun once oldu canim benimki de bak bugunle beraber 2.gun yazmiyor bende yazmicam yani hatta beklemicem de keyfi bilir kendisi arayi sogutuyor ona gore normalsede bana gore degil ben de biraz daha bakarim durumuna sonra da yoluma bakarim yani gunlerimden zevk alamiyorum ya mesaj geldi mi gelicek mi acaba arar mi diye ...Haklisin canim bende bikere oyle yaptim "24saat sanami yazmami istiyosun" dedi.bidaha bunaltmamaya karar verdim mesela bugun yazmasi gerekiyodu cunku dun cok uzun konustuk enazindan neguzeldi demesi gerekmiyormuydu dimi ama hic yazmadi bugun ...burasi kizlar sayenizde hesap sormadım adama bugun
Ahahah hayir ayni seyi yasiyoruz ayni anda 2 gun once oldu canim benimki de bak bugunle beraber 2.gun yazmiyor bende yazmicam yani hatta beklemicem de keyfi bilir kendisi arayi sogutuyor ona gore normalsede bana gore degil ben de biraz daha bakarim durumuna sonra da yoluma bakarim yani gunlerimden zevk alamiyorum ya mesaj geldi mi gelicek mi acaba arar mi diye ...
Peri ye geçen kahve attım demiştim ya, kahveden sonra puan verdim. Bir gün sonra birsey kafama takıldı soru kısmına yazıp yolladım. Cevap vermek yerine hayatında başarılar dedi kadın
Canim anliyorum sabir edemiyoruz cunku.Ben astim ama artik ve bunun karsiligini gecen konusmasinda anladim.Suan yeni is kuruyo cok yogun ilk zamanlar kuruyodum degisti diyodum sonra bende pes ettim anlayis gostermeye basladim.Bu huyunu cok seviyorum dedi anlayislisin sabirlisin dusuncelisin dedi.Haaaa ben kendimi yiyip bitirdim ama anladim artikAy canim saol icime su serptin birazda olsa cunku suan cok cok yakiniz ama her erkek gibi az biraz sogukluk yapinca beni attimi diyip resmen karalari bagliyorum yapmamam gerekir benim görevim suan evlilik takintisi olmadan adamla normal duzgun konusmak...umarim basaririm arada korkuyorim..ama tek neden fal deil ben vefatta dahil cok yikim yasadim sadece kaybetmekten korkuyorum...bak ikigundur kumrular gibiydik bugun buz gibi ben ne senaryolar yazdim kafamda bugun...
Iste ben bu yüzden kaybettim ilişkimi kendimi tutamadim kurdum kurdum kafamda patladım. Sonrası malum ilişki bittiCanim anliyorum sabir edemiyoruz cunku.Ben astim ama artik ve bunun karsiligini gecen konusmasinda anladim.Suan yeni is kuruyo cok yogun ilk zamanlar kuruyodum degisti diyodum sonra bende pes ettim anlayis gostermeye basladim.Bu huyunu cok seviyorum dedi anlayislisin sabirlisin dusuncelisin dedi.Haaaa ben kendimi yiyip bitirdim ama anladim artik
Canim benim tabiki iliskinin boyutunu bilmiyorum.Bende gecmiste bunu cok yaptim bitti iliskim ve su gun iyiki boyle olmus diyorum.O gun birsey bana bunu yaptiriyodu ben ben degildim asiri takintili israrciydim.Inan ders aldimda degistim degil sanki bu iliskimde birsey bana bunlari yaptirmiyor.Bugun hatta ablamla konustum bu konuyu sanirim dogru insan bu demeye basladim bu yuzden.Iste ben bu yüzden kaybettim ilişkimi kendimi tutamadim kurdum kurdum kafamda patladım. Sonrası malum ilişki bitti
Iste ben bu yüzden kaybettim ilişkimi kendimi tutamadim kurdum kurdum kafamda patladım. Sonrası malum ilişki bitti
Canim benim tabiki iliskinin boyutunu bilmiyorum.Bende gecmiste bunu cok yaptim bitti iliskim ve su gun iyiki boyle olmus diyorum.O gun birsey bana bunu yaptiriyodu ben ben degildim asiri takintili israrciydim.Inan ders aldimda degistim degil sanki bu iliskimde birsey bana bunlari yaptirmiyor.Bugun hatta ablamla konustum bu konuyu sanirim dogru insan bu demeye basladim bu yuzden.
Evet geciyo inan bana olgunlasiyosun.Ben artik cok istesemde kimsenin etrafinda donmedigini anladim bu dunyanin..Sabrini emegini vericeksin ama olmuyosa zorlamicaksin.Belkide yasadigim kayiplardandir.Sabrimi inancimi kazandimBende yazilanlardan yola cikarak bukadar takinti yapmasam iyi olcak herhalde ya bugun tuttum kendimi umarim hep tutarim Allahım ya..
Bende cok takinyiliyim ama bu gecmisteki yikimlarimdandir...geciyirmu peki bu takinti...belki de takinti gecerse ayrilirim korkusuna takinti yapiyoruz ha
canım gerçekten farkındalığın çok yüksek kesinlikle çok haklısın kaderimizde olmayanla bir şekilde yollarımız ayrılcak biz veya onlar yaptıklarımızla sadece sebep yaratıyoruz.Birleşmemiz gerekenle de ne olursa olsun birleşicez . sanırım o kişi şimdiki kişi mi diyede zaman göstericekCanim benim tabiki iliskinin boyutunu bilmiyorum.Bende gecmiste bunu cok yaptim bitti iliskim ve su gun iyiki boyle olmus diyorum.O gun birsey bana bunu yaptiriyodu ben ben degildim asiri takintili israrciydim.Inan ders aldimda degistim degil sanki bu iliskimde birsey bana bunlari yaptirmiyor.Bugun hatta ablamla konustum bu konuyu sanirim dogru insan bu demeye basladim bu yuzden.
canım aynen oyle biz hayata tek bir sebep ugruna geliyoruz allah bizi dünyaya gönderirken ben sizi rabbiniz degil miyim diye soruyor allahınızm demiyor rabbinizim diyor rab öğretmen demektir allah biiz dünyaya öğrenmemiz için gönderiyor ve hayatımıza giren her insan birsey öğretiyor hiç kimse kalıcı olmayacak eninde sonunda annemizden babamızdan bile ayrılacagız eger allah kaderimize nikah yazmıssa da o insan dogru zamanda bizi bulacak içini rahat tut o yüzden teslim ol huzuru o zaman bulacaksın hayatım ...canım gerçekten farkındalığın çok yüksek kesinlikle çok haklısın kaderimizde olmayanla bir şekilde yollarımız ayrılcak biz veya onlar yaptıklarımızla sadece sebep yaratıyoruz.Birleşmemiz gerekenle de ne olursa olsun birleşicez . sanırım o kişi şimdiki kişi mi diyede zaman göstericek
Aynen oyle hayatim bu herkonuda boyle arkadasliklarinda isinde ikili iliskilerde.Insan yasadiklariyla kendine yol ciziyo.Sonra empati yapmayi ogreniyosun.Sabrin inancinlada kendine temiz bi sayfa aciyosun.canım gerçekten farkındalığın çok yüksek kesinlikle çok haklısın kaderimizde olmayanla bir şekilde yollarımız ayrılcak biz veya onlar yaptıklarımızla sadece sebep yaratıyoruz.Birleşmemiz gerekenle de ne olursa olsun birleşicez . sanırım o kişi şimdiki kişi mi diyede zaman göstericek
Bilgehatun=Meryem =Aylin =fama hepsi aynı kişi sayılır arkadaşlar canımm benimmBen baktırdım çok iyiydi ama bilmiyorum ordaki bi başka kişi değilse ve ortak falları okumuyolarsa gayet iyiydi
Evet geciyo inan bana olgunlasiyosun.Ben artik cok istesemde kimsenin etrafinda donmedigini anladim bu dunyanin..Sabrini emegini vericeksin ama olmuyosa zorlamicaksin.Belkide yasadigim kayiplardandir.Sabrimi inancimi kazandim
Anlatmak istediğim bu iştee kim atarsa atsın denmiyoo kendini uyanık sanan biri var burdaa hee sen akıllısın hee sezginin mail sezgi hep cıkar tek en iyi oo heeHayır bi de her eleştiride koşup sanki millete zorla attırıyoruz isteyen atar istemeyen atmaz demiyolar mı. E biz milletin elini kolunu mu bağlıyoruz atmıycaksınız diye? Bana ne kim kime atarsa atsın. Milletin söyledikleri zorunuza gidiyorsa eleştiri gördüğünüz an babanızın oğlu gibi koşup sezgi güzellemiyceksiniz burda. Biri sezginin mail adresini istediğinde pusuya yatmış gibi 10 saniye içinde koşup sonra da ağzından durumuyla ilgili laf almaya çalışmıycaksınız. En ufak şüphede eleştiride çıldırmışlar gibi bir olup saldırmıycaksınız. Seviyosunuz anladık da her şeyin dozunu ayarlamayı bilin. Takım tutar gibi falcı savunulmaz.
Anlatmak istediğim bu iştee kim atarsa atsın denmiyoo kendini uyanık sanan biri var burdaa hee sen akıllısın hee sezginin mail sezgi hep cıkar tek en iyi oo hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?