Binnaz Abla

Günaydın kızlar...
Çok güzel papatya falı bakarım.
İsteyenler adını yazdırsın :)))

Eklentiler

• 20161109_093123_001.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın kızlar...
Çok güzel papatya falı bakarım.
İsteyenler adını yazdırsın :)))

günaydınnnnnn canımmm:)

kızlar herkese çok güzel haftalar dilerim:) inşallah eski sevgililerin döndüğü sürüm sürüm süründüğü, yeni aşklara yelken açıldığı harika bir hafta olur:)

Olumsuz olan görüler çikti dimi sadece
bana oyle oldu
Çok ta olumsuz yorum almamıştım, hepsi pembe tabloydu en geç kasım sonuydu Aralık geldi gidiyor gelen giden yok beklemenin anlamı da yok diyerek önüme bakmaya karar verdim.Akışa teslim olmak şuan bana daha çok huzur veriyor geldi gelecek diye düşünmek epey yordu,hayat böyle daha güzel:))

Seni seviyorum Thareven

uzak iliski en kötüsüüüü bilmem miii adamdan lafi alamadikca falciya basiyoruz paralari malesef

Sezgi oyunu cok güzel çeviriyor. Bir kere baktırdım şuan ona bile acıyorum. Zaten patladı.
Aaaah sezgi sezgi sezgi......karismayayim dedim ama o kadar övülecek bir falci degli hiç degil bana öyle bir masal anlatti ki ben fala ondan güzel bakarim yani !! o derecedeydi benim için .....yine de ben enerji meselesi diyeyim ...

en son 6 ekimde baktırdım ben sezgi ye.
yakın gelecek ile alakalı gerçekten bilmediğim,sonradan duyduğumda sezgi bunu söylemişti diye şok olduğum şeyler oldu.
çok başarılı tespitleri vardı.hatta onlar çıkınca bir bir daha atmaya karar verdik M Mar_r ımla..
ama geleceğe dair söylediği şeylere gelir isek hayır çıkmadı.
ekim ayı içinde havalarda uçacaktım,deli divane bir aşk yaşayacaktım erimle :)
hatalarından ders almıştı, bana çok aşıktı ......... da falandı da filandı :)
asla söylediği gibi gelişmedi.
benim için çok ağır bir deneyim yaşadım.
nasıl baş edeceğimi bilemediğim bir deneyim.
en sevdiğim huyum içimde yaşayabilmem ama kendi adıma sabır konusunda yıldızlı pekiyiler seviyesindeyim.
bazen duygusal boşluktan ne düşünebileceğimi bilmediğim zamanlarım oluyor.
kendi hayatıma dair tek başınayım zaten.o kadar çok şeyle uğraşıyorum ki.
geçinmeye çalışıyorum,para kazanmaya çalışıyorum,kendime sahip çıkmaya çalışıyorum,güçlü olmaya çalışıyorum.
kimsenin oyuncağı olmak istemiyorum. yanlış yapmaktan çok korkuyorum. hayatımın içindeki zorluklar birgün beni yener mi diyorum. bilmiyorum. ama hayata dair seçimlerimle ilgili kimseyi suçlamıyorum. istedim ve yaptım. hatalarımı,günahlarımı ; tüm iyi ve kötü yanlarımı seviyorum. dün tam da bunun üstüne konuşuyorduk. hayatımda kim olursa olsun, ne ifade ederse etsin (ailemde dahil) üzülsem de arkama bakmadan yoluma devam ettim.kimseyi kaybetmekten korkmadım. ilk defa dedim ki evet bu insanın gövdesi sanırım benim dinleneceğim ağaç işte. bir yere , bir insana kendini ait hissetmek. herşeye rağmen.. ona,hayatına yaşam akışına ve dahi hayal ettiğin herşeyi o bensiz yaşarken mutluysa mutlu, mutsuzsa mutsuz oluşuna. kısacası günah sevap ona biad etmek işte.. en çok düşündüğüm şey bu. hayatında her koşulda dürüst olabilme lüksün olan bir insan var ve sen hala ona... kafamda deli sorular anlayacağınız.
bu fal baktırma mevzusuna gelince ; ben onu özledikçe bir falcının bana ; seni seviyor/yok seni özlemiş / seni unutamaz / bla bla bla gibi bir sürü söylemleri beni avutuyordu sanırım. psikolojik olarak ondan göremediğim/duyamadığım şeyleri başka biri söyleyince gerçekmiş gibi kendimi avutmalarıma da uyuz olmuyor değilim! bi nevi manevi destek terapisi.
ama çok şükür o fal benim miladım oldu.
şunu öğrendim;
gerçekten fiziğiniz,eğitiminiz,kültürünüz,kalbiniz ve hatta ve hatta sevginiz ne olursa olsun..
O nun çizdiği bir akış ve siz o akış ile yaşıyorsunuz. ben kader deyip tevekkül ediyorum.
bazen sorgulamıyor değilim. isyan etmiyor değilim.
ama sonuç beni daha da ezecekse sabırlı bir insan olup içimde yaşamanın faydasızlığı yok bence.
falmış oymuş buymuş hikaye. gerçekten yalan.
maddi ve manevi sömürüden ibaret.
şu insanlar neden odaklanıp maddi çıkar elde edecekleri birşey yapmıyorlarda
sizden benden aldıkları üç beş kuruşun peşindeler.
dilek var, dua var, kazanmakta var kaybetmekte..
ama istenilecek yer belli.
dolayısyla bakan isminde artık bir önemi yok benim adıma.
31 yaşımın son ayağında elde ettiğim tecrübe budur.
'Rabbim beni terk etmedi ve yalnız bırakmadı' ..
bunca yıl zor da olsa üstesinden geldiğim şeylere bakılırsa bu da bana hediye ettiği her güzel şey için bir sınav.
öyle ise; elimden geldiğince gönlüm yettiğince..

ayy bu kin bu öfke nedir böyle iftira belden aşağı konuşmalar..kimse sizin karalamalarınız ile yok olmaz 5 kez baktırdım sezgiye hepside cıktı keza hümada öyle bende reklamcıyım dime yazık!!kendinizi ne kadar önemsiyosunuz çünkü bu kadar baktıranda beğenende örgüt kimsenin aklı yok hatta herkesin üyeliğini belkide sezgi yönetiyo ne sezgiymiş ya topik topiklikten çıktı ben sezgiye sitedeyken de fal atıyodum kıxın oranı %99 boş konuşurken iftira atırken belgeler sunun heee şuan konuşulan hümada olsa aynı şeyi yazardım sezgiye özel bir sempatikliğim yok ama yeter yani para ödüyoruz bizde kimse kara kaşıma kara gözüme fal bakmıyo.resmen baktıran ve baktırmaya devam edene de enayi muamelesi yapıyosunuz tam tartışma duruyo tekrar alevlendiriyosunuz artık polimikle beslenen insanlar olduğunuzu düşünüyorum iyi niyetli olan kısaca yazar böyle uzun uzun kinini sunmaz..keske kubra banlanıcağına şu negatif enerjisini veren insanlar banlansa.o kızın argo konuşması bile beni bu kadar sinirlendirmiyo.istediğiniz kadar yazın cevap vermem

O kadar güzel anlatmışsın ki, kendimden çok fazla şey buldum. Sanırım yaşayarak, törpülenerek bu düşünceye sahip oluyor insan. Artık verdiğine de vermediğine de şükürler olsun diyorum.bir dönem saldırıyor insan fallara birşeyler duymak iyi geliyor, öyle olmadığını fark ettikçe daha da çok çöküyoruz, bunu da fark edip akışa bırakıyoruz kendimizi...

ayyyyyyy hanımlarrr enerji işi diyerek neden sıyrılmıyosunuz konudan uzattınız uzattınız ohhhhhhhhhhhhhhoooooooo

mesela bakın ayışığını burda sordum bi arkadas atma cıkmaz patlar demişti attım yakın geleceği çıktı
maya demirin yorumları kötüdür topicte o da bana yakın gelecekte çıktı mesela

Sezgi bana çıkmadı ve beğenmedim de ama fal dosyasını pdf olarak yollamıştı. Özenli en azından benle enerjisi hiç hiç uymasa da saygı duyarım.

Binnaz'da 20 TL'ye Yağız Er isimli adam kağıttan cümle okuyor mesela yorumlar evlere şenlik. "Merhaba" yazmışım adam "merhaba dediğiniz için teşekkür ederim" falan demiş süre gitsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…