Bakıyomusun gercekten kuzumGünaydın kızlar...
Çok güzel papatya falı bakarım.
İsteyenler adını yazdırsın :)))
Abe bakayım sana da :)))Bakıyomusun gercekten kuzum
Günaydın kızlar...
Ozelden yazdım cnmBakıyomusun gercekten kuzum
Özelden yazacak bir durum yok canımıniçiOzelden yazdım cnm
Kız bende gercek sandım allah seni napmasınÖzelden yazacak bir durum yok canımıniçibaktım falına "Seviyor" çıktı.
günaydın :)Günaydın kızlar...
Bakıyomusun gercekten kuzum
Abe bakayım sana da :)))
ne güzel bir temeni bu böyle cok sevdim coookgünaydınnnnnn canımmm:)
kızlar herkese çok güzel haftalar dilerim:) inşallah eski sevgililerin döndüğü sürüm sürüm süründüğü, yeni aşklara yelken açıldığı harika bir hafta olur:)
Çok ta olumsuz yorum almamıştım, hepsi pembe tabloydu en geç kasım sonuydu Aralık geldi gidiyor gelen giden yok beklemenin anlamı da yok diyerek önüme bakmaya karar verdim.Akışa teslim olmak şuan bana daha çok huzur veriyor geldi gelecek diye düşünmek epey yordu,hayat böyle daha güzel:))Olumsuz olan görüler çikti dimi sadece
bana oyle oldu
Seni seviyorum TharevenHayır bi de her eleştiride koşup sanki millete zorla attırıyoruz isteyen atar istemeyen atmaz demiyolar mı. E biz milletin elini kolunu mu bağlıyoruz atmıycaksınız diye? Bana ne kim kime atarsa atsın. Milletin söyledikleri zorunuza gidiyorsa eleştiri gördüğünüz an babanızın oğlu gibi koşup sezgi güzellemiyceksiniz burda. Biri sezginin mail adresini istediğinde pusuya yatmış gibi 10 saniye içinde koşup sonra da ağzından durumuyla ilgili laf almaya çalışmıycaksınız. En ufak şüphede eleştiride çıldırmışlar gibi bir olup saldırmıycaksınız. Seviyosunuz anladık da her şeyin dozunu ayarlamayı bilin. Takım tutar gibi falcı savunulmaz.
uzak iliski en kötüsüüüü bilmem miiiDogru diyon canim yabugun iyiki yazmadim napayim ama biz hep uçlarda yasiyoruz ya cok konusuyoruz ya hic konusmuyoruz ayrica adam oglak agzindan lafi kerpetenle aliyorum o konusmuyo bari falci anlatsin diyorum...uzak iliskide insan bigun yazmasa "aaa koptuk mu" oluyor saskoloz gibi kaliyor
Bi oyunlar çevirdiğini hissettim ufacık bi şüphe de olsa soğutmaya yetti umarım yanlış hissediyorumdur çünkü iyi bi falcıya benziyo bu kadar beğeneni olduğuna göre
Aaaah sezgi sezgi sezgi......karismayayim dedim ama o kadar övülecek bir falci degli hiç degil bana öyle bir masal anlatti kiSezgi oyunu cok güzel çeviriyor. Bir kere baktırdım şuan ona bile acıyorum. Zaten patladı.
O kadar güzel anlatmışsın ki, kendimden çok fazla şey buldum. Sanırım yaşayarak, törpülenerek bu düşünceye sahip oluyor insan. Artık verdiğine de vermediğine de şükürler olsun diyorum.bir dönem saldırıyor insan fallara birşeyler duymak iyi geliyor, öyle olmadığını fark ettikçe daha da çok çöküyoruz, bunu da fark edip akışa bırakıyoruz kendimizi...en son 6 ekimde baktırdım ben sezgi ye.
yakın gelecek ile alakalı gerçekten bilmediğim,sonradan duyduğumda sezgi bunu söylemişti diye şok olduğum şeyler oldu.
çok başarılı tespitleri vardı.hatta onlar çıkınca bir bir daha atmaya karar verdik M Mar_r ımla..
ama geleceğe dair söylediği şeylere gelir isek hayır çıkmadı.
ekim ayı içinde havalarda uçacaktım,deli divane bir aşk yaşayacaktım erimle :)
hatalarından ders almıştı, bana çok aşıktı ......... da falandı da filandı :)
asla söylediği gibi gelişmedi.
benim için çok ağır bir deneyim yaşadım.
nasıl baş edeceğimi bilemediğim bir deneyim.
en sevdiğim huyum içimde yaşayabilmem ama kendi adıma sabır konusunda yıldızlı pekiyiler seviyesindeyim.
bazen duygusal boşluktan ne düşünebileceğimi bilmediğim zamanlarım oluyor.
kendi hayatıma dair tek başınayım zaten.o kadar çok şeyle uğraşıyorum ki.
geçinmeye çalışıyorum,para kazanmaya çalışıyorum,kendime sahip çıkmaya çalışıyorum,güçlü olmaya çalışıyorum.
kimsenin oyuncağı olmak istemiyorum. yanlış yapmaktan çok korkuyorum. hayatımın içindeki zorluklar birgün beni yener mi diyorum. bilmiyorum. ama hayata dair seçimlerimle ilgili kimseyi suçlamıyorum. istedim ve yaptım. hatalarımı,günahlarımı ; tüm iyi ve kötü yanlarımı seviyorum. dün tam da bunun üstüne konuşuyorduk. hayatımda kim olursa olsun, ne ifade ederse etsin (ailemde dahil) üzülsem de arkama bakmadan yoluma devam ettim.kimseyi kaybetmekten korkmadım. ilk defa dedim ki evet bu insanın gövdesi sanırım benim dinleneceğim ağaç işte. bir yere , bir insana kendini ait hissetmek. herşeye rağmen.. ona,hayatına yaşam akışına ve dahi hayal ettiğin herşeyi o bensiz yaşarken mutluysa mutlu, mutsuzsa mutsuz oluşuna. kısacası günah sevap ona biad etmek işte.. en çok düşündüğüm şey bu. hayatında her koşulda dürüst olabilme lüksün olan bir insan var ve sen hala ona... kafamda deli sorular anlayacağınız.
bu fal baktırma mevzusuna gelince ; ben onu özledikçe bir falcının bana ; seni seviyor/yok seni özlemiş / seni unutamaz / bla bla bla gibi bir sürü söylemleri beni avutuyordu sanırım. psikolojik olarak ondan göremediğim/duyamadığım şeyleri başka biri söyleyince gerçekmiş gibi kendimi avutmalarıma da uyuz olmuyor değilim! bi nevi manevi destek terapisi.
ama çok şükür o fal benim miladım oldu.
şunu öğrendim;
gerçekten fiziğiniz,eğitiminiz,kültürünüz,kalbiniz ve hatta ve hatta sevginiz ne olursa olsun..
O nun çizdiği bir akış ve siz o akış ile yaşıyorsunuz. ben kader deyip tevekkül ediyorum.
bazen sorgulamıyor değilim. isyan etmiyor değilim.
ama sonuç beni daha da ezecekse sabırlı bir insan olup içimde yaşamanın faydasızlığı yok bence.
falmış oymuş buymuş hikaye. gerçekten yalan.
maddi ve manevi sömürüden ibaret.
şu insanlar neden odaklanıp maddi çıkar elde edecekleri birşey yapmıyorlarda
sizden benden aldıkları üç beş kuruşun peşindeler.
dilek var, dua var, kazanmakta var kaybetmekte..
ama istenilecek yer belli.
dolayısyla bakan isminde artık bir önemi yok benim adıma.
31 yaşımın son ayağında elde ettiğim tecrübe budur.
'Rabbim beni terk etmedi ve yalnız bırakmadı' ..
bunca yıl zor da olsa üstesinden geldiğim şeylere bakılırsa bu da bana hediye ettiği her güzel şey için bir sınav.
öyle ise; elimden geldiğince gönlüm yettiğince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?