Sezgi bana çıkmadı ve beğenmedim de ama fal dosyasını pdf olarak yollamıştı. Özenli en azından benle enerjisi hiç hiç uymasa da saygı duyarım.
Binnaz'da 20 TL'ye Yağız Er isimli adam kağıttan cümle okuyor mesela yorumlar evlere şenlik. "Merhaba" yazmışım adam "merhaba dediğiniz için teşekkür ederim" falan demiş süre gitsin diye.
İnşallah olumlu şeylerden gelişmeler yaşanmıştır :)Kızlar kapanmış bir konuyu açmak değil niyetim, hatta bu yazdıklarımı dikkate bile almayın boşuna mevzu tekrar açılmasın. Ama tutamıyorum kendimi. Foruma bir süre girmeyeyim demiştim. Bugün girdim konuşulanları gördüm. Sözümü diyip yine çıkış yapmayı düşünüyorum zaten. Ufak tefek çıkan şeyler var ama söylemek istemiyorum şimdilik. Tamamen sonuçlansın tekrar girip yazacağım.
Sözlerim sezgi meselesi ile ilgili. Böyle bir şey olduğuna o kadar emindim ki. Nitekim burada daha kimse sezgiden şüphelenmezken ufak tefek imalarda da bulundum. Ama kimse oralı olmadı. Alan razı satan razıydı çünkü. Ama eninde sonunda, bazı şeyleri farketmenize çok sevindim. Benimki sadece bir his, bir şüphe diyordum önceden. O yüzden sesim çıkmıyordu. Zaten Sezgiye de fal atmak hiç içimden gelmedi şimdiye kadar. Yine de bazı şeyleri sizin de görmüş olmanıza çok sevindim. Hepinizi çok seviyorum
yağız er herkese aynı kağıdı okuyorSezgi bana çıkmadı ve beğenmedim de ama fal dosyasını pdf olarak yollamıştı. Özenli en azından benle enerjisi hiç hiç uymasa da saygı duyarım.
Binnaz'da 20 TL'ye Yağız Er isimli adam kağıttan cümle okuyor mesela yorumlar evlere şenlik. "Merhaba" yazmışım adam "merhaba dediğiniz için teşekkür ederim" falan demiş süre gitsin diye.
Ona rağmen yapılan yorumlardan bir bölümü ekledim. Herkes harika muhteşem falan yazmışyağız er herkese aynı kağıdı okuyor:))))
Yani herkese uyabilecek kalıpları cümleleri söylüyor bide güzel tablo çiziyor :)) ondan galiba.. mesela yalnız basına kalınca düsünüyosun kendi kendine konusuyosun diyor. E bunu zaten her insan yapar????Ona rağmen yapılan yorumlardan bir bölümü ekledim. Herkes harika muhteşem falan yazmışYağız Er bambaşka bir kafa gerçekten. Her iyi yorum alan herkese mükemmel olacak diye bir kaide yok yani. :')
Bana "bu güzel ve soğuk kış gününde" falan da eklemişYani herkese uyabilecek kalıpları cümleleri söylüyor bide güzel tablo çiziyor :)) ondan galiba.. mesela yalnız basına kalınca düsünüyosun kendi kendine konusuyosun diyor. E bunu zaten her insan yapar????
Ona rağmen yapılan yorumlardan bir bölümü ekledim. Herkes harika muhteşem falan yazmışYağız Er bambaşka bir kafa gerçekten. Her iyi yorum alan herkese mükemmel olacak diye bir kaide yok yani. :')
Ama artık hiç mesajlar bile okunmadan savunulmaya başladı sezgicik. Kimse zaten sezgiye hiçbir şey bilemedi ya da kötü falcı ya da çıkmadı kimseye diye kötülemedi. Söylenmeye çalışılan bi oyunlar çevirdiği. Ve bir sürü kişi de farkındaymış ben ona şaşırdım neden bu zamana kadar bir şey denmedi. Kime ne tabi siz hobi olarak yine sevin sezgiyi ama bi işler çevirdiğini de bilin yaniNe kadar şüpheci insanlar varmış burda ya şaşiriyorum gercekten de. Ben bugune kadar öyle hiçbir falciyi tutmadim çünkü cidden de enerji meselesi. Enerjiyi geçtim her attiğımız adim bazi şeyleri degistirebilir suçu falcilara atmak yerine bi mantikli dusunmek lazim. Falci bir sey dedi diye sen veya karsi taraf nasil davranirsa davransin illaki dedigi cikacak mi? Bu nasil bir beklenti?
kasim sonu denilince 1 aralikta xy asiri patladi demek ne kadar mantikli? Sanki saat kuruluyor, sanki biz insanlar makineyiz. Bazi arkadaslar fallari sanki fazla abartiyor, falcilari fazla kafaya takiyor.
Sezgi konusuda iyice baymaya basladi. Önden söyleyim sezginin bende ani bi cok kez tutturmuslugu vardir. Bazen de yok be bu cok sacma dedigim fallarim oldu. Fena patladigi bir falida oldu. Ama bana yolladigi ilk fali cok isabetliydi v bni cok etkilemisti ve bu donem burdan hicbir insan bile benim olayimi bilmiyordu. Burda bazi insanlariin cok fazla günahi alindiginu dusunuyorum.
ve anlamadigim asil konu şu. Madem supheniz var madem guvenmiyorsunuz neden israrla sezgi ovüldugu zaman bukadar olumsuz tepkiler aliniyor? Fallarkralicesinin 10 uyesi var, o övülünce bile bukadar konusulmuyor.
Sanirim diger insanlarin fali cikinca cok inanilmaz geliyor bazi insanlara. Sezgi bana da gelecek olarak hala ve hala cikmadi. Ama ben sirf bu yüzden baskalarina cikmadigini duşunmuyorum.
burda ki tepkiler cok tuhafima gidiyor bilemedim...
uzak iliski en kötüsüüüü bilmem miiiadamdan lafi alamadikca falciya basiyoruz paralari malesef
Uzun zamandır girmiyordum topiğe bugün bir bakayım dedim ve bu yazıları gördüm .Ama artık hiç mesajlar bile okunmadan savunulmaya başladı sezgicik. Kimse zaten sezgiye hiçbir şey bilemedi ya da kötü falcı ya da çıkmadı kimseye diye kötülemedi. Söylenmeye çalışılan bi oyunlar çevirdiği. Ve bir sürü kişi de farkındaymış ben ona şaşırdım neden bu zamana kadar bir şey denmedi. Kime ne tabi siz hobi olarak yine sevin sezgiyi ama bi işler çevirdiğini de bilin yani
bilemedim ki simdiyazsan ayri yazmasan daha ayri ( kelin merhemi olsa:)
Uzun zamandır girmiyordum topiğe bugün bir bakayım dedim ve bu yazıları gördüm .
Merakımdan soruyorum Ne işler çeviriyor sezgi???
Yani bir falcı Ne iş çevirebilir ? En fazla burayı takip ediyordur , kendi için yazılan yorumları okuyordur o kadar . Başka Ne yapabilir İnanın merak ettim . Gerçekten bilmek istiyorum Ve göremediğim birşey varsa da Ve siz görüp uyarmış olduğunuz içinde tebrik ederim tabi.
Uzak ilişki çok zor gerçektenBikac gun bekliyim bakalim..erkekler icin sorun uzak iliski bizim icin deil güvenemiyor lar hep kendi cevirsin yoluna koysun istiyor iliskiyi bu adam kendi yazınca gun boyu yaziyor benim gonlumu aliyor ama ben okadar yazamiyorum
bu otoriter erkek tipiyle iliski zor
Uzak ilişki çok zor gerçektengüvenememek de değil de dokunamayıp edemedikten sonra yürütemiyorlar ilişkiyi sanırım.. benimki de oğlaktı canım ya o ketumlukları insanı çıldırtır.. kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?